Jeg er så glad for Gitte og Heidis arbejde. De er super søde og pålidelige, og sætter virkelig en ære i at gøre deres arbejde ordentligt. Efter at have prøvet flere rengøringsfirmaer, har jeg endel... See more
See what reviewers are saying
Top klasse klargøring af bil! Jeg havde en seat som skulle leveres tilbage efter endt leasingperiode og hvis man kender leasing selskaberne rigtigt kommer der altid en ekstra regning for den slags.... See more
Vi er meget tilfredse med rengøringservicen i vores hjem. De er venlig, omhyggelig og kommer altid på aftalte tidspunkt. Dagen inden får man en besked fra den person som kommer - oftest den samme.
Rigtig god service - de er professionelle og altid proaktiv kommunikation omkring hvornår de kommer. Huset er altid fint rent når de er færdige. Kan varmt anbefale Grønskov rengøring.
Written by the company
Her hos Grønskov Service tilbyder vi dansk rengøring i verdensklasse. Hele vores team er født og opvokset i Danmark. Vi taler derfor alle perfekt dansk. Vi kan stå for hele din rengøring lige fra private, erhverv til plejning af din bil.
Denmark
- gronskovservice.dk
Søde, dygtige og pålidelige
Efter at have prøvet flere rengøringsfirmaer, har jeg endeligt fundet ét, som gør det, som hvis jeg selv ville gøre det.
Gitte og Heidi kommer fast hos os og…
Gitte og Heidi kommer fast hos os og det er en sand fornøjelse :-) Kan varmt anbefales!
Vi har haft rengøringshjælp fra firmaet…
Vi har haft rengøringshjælp fra firmaet i noget tid og er overordnet tilfredse. Rengøringen bliver som regel klaret fint, og det er rart med fast hjælp i hverdagen. Der har været enkelte gange, hvor vi har måttet følge op på småting, som blev overset, men det er som regel blevet taget pænt imod og rettet til næste gang, eller samme dag hvis muligt.
Jeg har brugt Grønskov Service i mange…
Jeg har brugt Grønskov Service i mange år. Deres niveau for rengøring er fint, og de er mødestabile. Er der noget jeg ikke er tilfreds med, eller jeg har særlige ønsker til ugens rengøring, er de altid lydhøre og indstillet på at gøre noget ekstra.
Gitte og Heidi er så gode
Gitte og Heidi er så gode. Vi er meget tilfredse, de er grundige og kommer ind i alle kroge.
God oplevelse.
Kommer altid til den aftalte tid, smilende og friske og gør rent som aftalt.
Kan varmt anbefales.
Mvh.
Martha og Mogens.
Har haft grønskov service i flere år
Har haft grønskov service i flere år. Er godt tilfreds med serviceniveauet. Får altid en sms med ca tidspunkt dagen før.
Gitte og Heidi kommer altid med godt humør og arbejder hurtigt og grundigt, varme anbefalinger herfra😊
Kan ikke undvære dem
Søde, effektive, hårdtarbejdende team Gitte og Heidi. Kan ikke undvære dem! :) Varmt anbefales.
Jeg er super glad for Grønskov service
Jeg er super glad for Grønskov service. Gitte og Heidi kommer hos mig, og der er altid så fint når de er færdige. Kæmpe fordel at de kører 2 ud sammen.
Får altid en sms dagen før om, hvad tid de kommer.
Og Gitte har altid godbidder med til vores hund 😁
Vi er meget glade for vores rengøring
Vi er meget glade for vores rengøring.
Der er fantastisk kommunikation med personalet, de går højt op i kvalitet og deres arbejde.
Rigtig god service
Vi er så glade for vores rengøring
Vi er så glade for vores rengøring. Vi får gjort vores lager/kontor på små 500 kvm samt vores hus rent og alt er fantastisk
Grøn skov har vores varmeste anbefaling. 😊😊😊
Kunder gennem 1 år og har aldrig haft…
Kunder gennem 1 år og har aldrig haft udfordringer vores hus er altid blevet rent som aftalt. Stor anbefaling herfra
Absolut 5 stjerner til 2 meget venlige…
Absolut 5 stjerner til 2 meget venlige og dygtige piger. Vi er meget tilfredse med rengøringen
God service og god rengøring
Jeg har to søde unge piger der kommer hver 14. dag og gør rent. Det gør de meget fint
Når de er færdig har jeg et dejligt rent hjem.
Får besked om fredagen, via sms på hvilket tidspunkt de kommer. De overholder altid tiden.
SUPER SERVICE & KVALITET
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Grønskov Service ! Fra det øjeblik, jeg kontaktede dem, var deres kundeservice både venlig og professionel. De tog sig tid til at forstå mine behov og tilbød en skræddersyet løsning, der passede perfekt til min hverdag.
Rengøringsholdet ankom til tiden og var meget professionelle. De arbejdede hurtigt og effektivt, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det var imponerende at se, hvor omhyggeligt de gik til opgaven, og de gjorde virkelig en indsats for at sikre, at hver en krog blev støvsuget og tørret af. Jeg blev især glad for, at de brugte miljøvenlige produkter, som er et stort plus for mig!
Resultatet var intet mindre end sublime! Mit hjem så strålende rent ud, og jeg kunne mærke forskellen med det samme. Det er tydeligt, at Grønskov Rengøring sætter en ære i deres arbejde, og det ses i det endelige resultat.
Prisen var også meget rimelig i forhold til den høje kvalitet af arbejdet. Jeg kan varmt anbefale Grønskov Rengøring til alle, der søger en pålidelig og effektiv rengøringsservice. Jeg vil bestemt bruge dem igen i fremtiden!
Super god arbejdsplads
Jeg er ansat her i grønskov service og er mega glad for at være her super gode kollegaer og Pelle og Christina er super gode chefer jeg kunne ikke ønske mig et bedre sted at være
Jeg fik rengjort min bil både udvendig…
Jeg fik rengjort min bil både udvendig og indvendig. Gennem hele processen fra start til slut, var der fokus på den gode service og kvalitet. Husker ikke at min bil har været så ren før. Det er et rigtig flot stykke arbejde som er blevet udført og jeg vil klart anbefale Grønskov Service.