See what reviewers are saying

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og god betjening Fik skiftet skærm på min datters telefon det gik hurtigt og problemfrit Tak til Hadsten computer

Company details

1. Computer Support and Service Company
  2. Computer Accessories Store
  3. Computer and Accessories Store
  4. Computer Repair Service
  5. Computer Store
  6. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Computer eller MAC problemer? Defekt iPhone? Vi kan klare det. Vi tilbyder en god høj faglighed og priser som er stærke og gennemsigtige. Vi lever af at lave gode reparationer, da vi er en lokal butik i Hadsten, derfor har vi fravalgt billige discount reservedele og vi er alle faglige teknikere. Derfor laver vi altid det så godt som muligt og vi oplever folk kommer langvejs fra, Ebeltoft, Herning, Viborg, Århus og Silkeborg for at nævne nogle få. Vi er IRP (Independent Service Provider) - Uafhængig reparationsudbyder. Derfor har vi adgang til originale Apple reservedele og programmer som gør vi kan lave originale reparationer, men vi laver også de bedste kopireparationer med de bedste dele. Vælg os hvis du vil have de bedste reparationer, der virker hver gang. Vi har kun fagligt personale der ved hvad de laver, samt en service der giver dig den bedste oplevelse. Ring endelig til os på 61303866 eller mail kontakt@hadstencomputer.dk

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg gik derfra med en rigtig god…

Jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse. Stefan er meget tålmodig, når man er lidt usikker på, hvad man skal gøre. Han er dygtig til sit fag og jeg kan kun anbefale ham til alle, der har brug for support eller er blevet hacket.

March 23, 2026

I trygge hænder

Stefan reddede nærmest mit mentale helbred, da det lykkedes ham at få trukket alt data ud fra en gammel MacBook der var tæt på at stå af. Hadsten Computer har hjertet på rette sted og er søde, kompetente og meget rummelige overfor mine flossede nerver. Og priserne er særdeles rimelige!

Kæmpestor anbefaling herfra.

February 2, 2026

Reply from Hadsten Computer ApS

Tak for den gode anmeldse og dit hyggelige selvskab :) Vi er glade for vi kunne hjælpe dig, selvom processen med MAC, USB harddisk og iPhonen skulle tages i bidder således der ikke gik noget galt.

Rated 5 out of 5 stars

Havde kæmpe problemer med nyt trådløst net og knoklede i 10 timer, til sidst fik rådet kontakt Hadsten computer, Christian kom næste morgen, og hvilken service, alt fik han op at kører: dyson Google Home , varmepumpe, udendørs overvågning og printer
Jeg har kun kæmpe ros til firmaet, den service skal man lede længe efter er så taknemmelig

November 13, 2025

Løsning på 30 sekunder

Jeg havde bøvlet med et data problem på to forskellige iPhones - meget i panik, da jeg ikke kunne tilgå bank, mail, mit-id mm. Havde haft fat i flere IT-folk, og egen udbyder, som gav op på problemet.

Ringede ned til Hadsten Computer, som bad mig kigge ned, da de havde en fornemmelse af en løsning udfra min beskrivelse. Jeg tænkte at det da ikke kunne passe, da jeg selv/og andre havde brugt flere dage på at forsøge at løse problemet.

Ca 30 sekunder nede ved Stefan, og der var hul igennem til alt data og apps igen.
Min ferie og frustration blev heldigvis hurtigt reddet, og jeg vil klart komme tilbage igen og anbefale til andre! ☀️

July 18, 2025

Hej Christine, og tusind tak for din flotte anmeldelse 🙂

Det glæder os virkelig, at vi kunne hjælpe dig godt videre og sikre, at ferien kunne starte uden tekniske benspænd!

Problemet skyldtes som nævnt en VPN-tjeneste (NordVPN i dette tilfælde), og vi oplever det samme med andre VPN-løsninger også. Heldigvis er det som regel hurtigt løst ved at fjerne eller deaktivere VPN’en – og det er præcis den slags små IT-udfordringer, vi elsker at nørde med!

Vi har mange års erfaring og er stolte af at være de eneste Apple-certificerede teknikere i både Randers og Favrskov. Du besøgte wecoveryoy i Randers, som vi samarbejder tæt med. Når de støder på problemer, som kræver særlig viden, henviser de deres kunder til os – noget vi ser som en stor tillidserklæring. Jeg ringede til dem efter dit besøg, så de fremover nemmere kan hjælpe andre med lignende udfordringer. Samarbejder frem for konkurrence er vejen frem.

Endnu engang tak for dine pæne ord – og du skal være så hjertelig velkommen en anden gang.
Rigtig god ferie! 🌞
De bedste hilsner,
Stefan. Direktør og den heldige at kunne hjælpe med du får en ferie med en telefon der virker.

Afleverede en harddisk kl 10.05

Afleverede en harddisk kl. 10.08.
Kl. 10.40 modtages en sms "klar til afhentning".
Jeg troede det var en joke.

Men nej. Og jeg kan åbne alle filer.

Brug Hadsten Computer.

Og anmeldelse er ikke betalt.

May 2, 2025

Reply from Hadsten Computer ApS

Tak for den gode anmeldelse. Det lød meget vigtigt for dig og som du kunne fornemme er der lidt uro da vi er ved at udvide butikken . Men ting der betyder noget for folk skal vi gøres hurtig så der kan komme ro på specielt op til en weekend, så 2 min efter du gik, gik jeg, stefan, i gang med opgaven. Og jeg er glad for der lykkedes og du har adgang til alle filer, husk at lave en backup/ ekstra kopi af din data 😀 på gensyn ☺️ og tak for denne anmeldelse og feedback der gør min start på dagen/weekenden lidt bedre 😀

Virkelig god service

Virkelig god service. Hurtig diagnose af min søns gamercomputers problem. Det kunne desværre ikke betale sig at reparere, men min søn gik alligevel opløftet derfra efter snak med Stefan. Stefan gav gode råd til, hvad han skulle være opmærksom på, når han kom hjem og ville gå i gang med at skille computeren ad fra inderst til yderst. Han blev i den grad mødt i øjenhøjde.
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

March 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Havde fået “repareret” min bagskærm østpå, men til gengæld havde de så ødelagt mit kamera, hele telefonen var skæv og skærmen var løs. Stefan åbnede den, lokaliserede fejlene og samlede den igen på under en halv time. Heldigvis virkede den uden nye reservedele. 200 kroner!

December 14, 2024

Glimrende service

Har haft min pc til service og opgradering. Hurtig, venlig og kompetent hjælp af Stefan og co. Hvor er det dejligt med sådan et sted i nærområdet.

July 15, 2024

Service på højt niveau

Alle mine oplevelser har været super gode. Om det er blækpatroner, cover, udskiftning af batteri på iPhones eller vejledning, er servicen helt i top. Da mit batteri stod af i påsken, kom chefen selv og skiftede det trods han havde fri - sindssyg service!! Jeg køber så vidt som muligt alt hos Hadsten Computer, fordi jeg får den bedste vejledning og hjælp.

July 1, 2024

Bedste service

Bedste service, jeg nogensinde er stødt i nogen butik i mit efterhånden fremskredne liv. Med et solidt forspring! Jeg har brugt dem flere gange. Det særlige er, at de ikke udviser smålighed, men også er behjælpelige med problemstillinger, som de dårligt får indtjening på. Jeg har kun oplevet dem som troværdige og kompetente. De arbejder hurtigt - jeg har altid fået svar eller færdigmelding samme dag som indlevering. Rimelige priser.

March 5, 2024

Take a closer look