See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Stefan reddede nærmest mit mentale helbred, da det lykkedes ham at få trukket alt data ud fra en gammel MacBook der var tæt på at stå af. Hadsten Computer har hjertet på rette sted og er søde, kompe... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og god betjening Fik skiftet skærm på min datters telefon det gik hurtigt og problemfrit Tak til Hadsten computer

Rated 5 out of 5 stars

Alle mine oplevelser har været super gode. Om det er blækpatroner, cover, udskiftning af batteri på iPhones eller vejledning, er servicen helt i top. Da mit batteri stod af i påsken, kom chefen selv o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde fået “repareret” min bagskærm østpå, men til gengæld havde de så ødelagt mit kamera, hele telefonen var skæv og skærmen var løs. Stefan åbnede den, lokaliserede fejlene og samlede den igen på un... See more

Company details

1. Computer Support and Service Company
  2. Computer Accessories Store
  3. Computer and Accessories Store
  4. Computer Repair Service
  5. Computer Store
  6. Mobile Phone Repair Shop

Written by the company

Computer eller MAC problemer? Defekt iPhone? Vi kan klare det. Vi tilbyder en god høj faglighed og priser som er stærke og gennemsigtige. Vi lever af at lave gode reparationer, da vi er en lokal butik i Hadsten, derfor har vi fravalgt billige discount reservedele og vi er alle faglige teknikere. Derfor laver vi altid det så godt som muligt og vi oplever folk kommer langvejs fra, Ebeltoft, Herning, Viborg, Århus og Silkeborg for at nævne nogle få. Vi er IRP (Independent Service Provider) - Uafhængig reparationsudbyder. Derfor har vi adgang til originale Apple reservedele og programmer som gør vi kan lave originale reparationer, men vi laver også de bedste kopireparationer med de bedste dele. Vælg os hvis du vil have de bedste reparationer, der virker hver gang. Vi har kun fagligt personale der ved hvad de laver, samt en service der giver dig den bedste oplevelse. Ring endelig til os på 61303866 eller mail kontakt@hadstencomputer.dk

4.8

3-star
2-star
1-star

Fantastisk butik

Jeg har jo ca. 5 gange haft brug for jeres forretning. Hardware der gik i stykker og skulle skiftes, og Windows der ikke kunne installeres.
Så skulle jeg have en ny PC og spurgte om I kunne samle sådan en til mig.
Peter fandt de fleste dele og kom med en fin pris på det hele. Og jeg kunne endda selv komme med mit kabinet og grafikkort. Det er sjældent set at få lov til det.
Ang. hardware priser vidste jeg jo godt at det ville være dyrere end de billigste på internettet. Men det var jeg villig til og betale. At have et sted i nærområdet man kan få fixet sin PC er guld værd, så jeg støtter jer gerne.
Men var i nu så meget dyrere? NEJ!
De dele I skulle levere var kun ca. 550 kr dyrere end de ALLER billigste på Pricerunner den dag jeg tjekkede det.
Og faktisk var i kun ca. 250 kr dyrere end Pro-Shop hvor mange handler.
Så efter min mening kan I sagtens være med i hardware gamet :-)
Jeg hentede min nye PC hos jer for et par dage side.
Peter havde overholdt alle aftaler og gemt kasser, skruer mv som tingene havde været i.
Ingen af kasser var flået op, alt var som nyt. Flot Peter, det viser at du har respekt for kundernes ting :-)
Jeg kom hjem med min PC, satte strøm, kabler til, og det virkede med det samme.
Al RGB lys virker, kølere m.v. Fedt at der var taget god hånd om min PC.
Peter har lavet et flot arbejde med hensyn til at få det hele pænt integreret i kabinettet.
Jeg er virkelig glad og stolt over det arbejde I har lavet, og så til priser hvor I sagtens kan være med :-)
Så tak for det.
Jeg kan kun anbefale jer til andre, for alt er ALTID i den skønneste orden når I har haft fingrene i mine ting.
Så tak, og specielt tak til Peter, der virkelig går op i at tingene er perfekte og altid er flink og venlig.
En karakter scala der går op til 10, hvor 10 er det bedste, får i 10 med pil opad :-)

September 14, 2019

Reply from Hadsten Computer ApS

Vi er glade for du benytter os når der opstår problemer 👍

Rated 5 out of 5 stars

Fik lavet min mobils skærm i dag - dette blev gjort hurtigt og flot :) tak for god service

September 6, 2019

Reply from Hadsten Computer ApS

Tak fordi du støttet lokalt ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Overraskende god hjælp og service.

Overraskende god hjælp og service.
Kunne bruge mange flere stjerner.

July 17, 2019

Tak for rosen . Jeg er glad for vi kunne hjælpe 😁

Rated 5 out of 5 stars

God service. Stort udvalg i covers og blækpatroner.

April 13, 2018

Tak for de dine ord

Super fin butik

Super fin butik med venligt personale. Vil klart anbefale til andre Hadsten Computer til andre.

February 16, 2018

Tak for rosen :)
Dejligt i kan lide vores butik og service.

God butik

Lokal computerbutik med god ekspertise og billige varer og høflig betjening

December 21, 2016

Reply from Hadsten Computer ApS

Tak for den gode anmeldelse :)

GOD SERVICE

Tak for god, kompetent og hurtig service da vi oplevede nedbrud med firma pc. Det er vigtigt for en virksomhed at komme tilbage online hurtigt igen. Generelt rigtig god service og fair priser på både farvepatroner, papir og tilbehør til pc'ere. Kan klart anbefale til andre brugere

March 1, 2016

Reply from Hadsten Computer ApS

Tak for rosen og de pæne ord :)¨

Venlig Hilsen
Stefan Granholm
Direktør i Hadsten Computer ApS

God og professionel service

Jeg har brugt Hadsten Computer flere gange.
Jeg har fået lavet min computer da den ikke virkede, hvor der blev skiftet harddisk. Det kostede 1150kr, og der gik 2 dage, så havde jeg den igen.

Alt min gammel data fik jeg lagt over, på nær nogle få billeder af mange der ikke kunne redes ud af harddisken. Og det bedste, alt var sat op. Det var super nice.

Jeg gik ind fordi jeg ville købe en ny computer, men sparede hermed flere tusinde kroner, og den køre som en drøm, og alt mit data er næsten reddet.

Jeg har købt ladekabel til min iPhone, samt blæk til min printer, og det virker perfekt.

Sidst jeg var dernede, havde jeg en defekt iPhone – men de sendte mig videre til deres samarbejdspartner i Hammel, og han hedder Kim og har en mobil reparationsbutik. Han lavede min tlf. Dette syntes jeg er super – hvis ikke Hadsten Computer kan lave det, ved de hvem der kan (Stefans eget motto).

Når vi har spørgsmål omkring teknik, benytter vi nu altid Hadsten Computer. Stefan er altid klar på en god snak, og det er trods hans ”48 timers arbejdsuge i butikken” kalder han det.

Stor ros herfra

Venlig Hilsen Lousie

July 16, 2015

Reply from Hadsten Computer ApS

Hej Louise, og tak for din ros :)

God dag.

Venlig Hilsen