Super!!!
Super behagelig atmosfære, og dygtig frisør (Louise). Meget tilfreds med vejledning og færdigt resultat. Tilbudt lækre varme drikke, og en god snak. Realistiske og gode råd ift. pleje af mit hår. Har fundet min nye frisør.
Fantastisk venlig og dygtig frisør. Har fået den smukkeste kolde grå farve i mit ret gule hår. Det er simpelthen så flot. Vender helt sikkert tilbage.
Virkeligt god til at lytte efter mine ønsker og tager sig god tid til at gøre det ordentligt! 🤩
Jeg fik en fantastisk behandling samt at frisøren lyttede til hvordan jeg gerne ville klippes og sat mit hår samt kom med gode råd.
Jeg glæder mig til tirsdag, så skal jeg til min ynglings frisør, Louise. Hun har gjort skiftet fra ultrakort til længere frisure meget nem og til at holde ud.
Hendes gode ideer, fine justeringer og opmuntrende råd har gjort skiftet meget nemmere end jeg før har prøvet.
Hair Luxe som ligger i Hillerøds smørhul er bare byens bedste.
Ikke at jeg har prøvet alle byens frisører, men kan ikke tro det kan blive bedre.
Louise B er dygtig og professionel, og det er altid hyggeligt at komme der.
Prisen er også i orden.
Anette Wagner
Tusind tak for af gøre mit hår helt fantastisk flot. Jeg er så glad for resultatet og kommer helt sikkert igen. 🙏🏼❤️ Nanna gjorde et virkelig flot stykke arbejde, efter af have fortrudt tidligere farve hos anden frisør. 🙏🏼🙏🏼
Min datter kom med virkelig ødelagt hår pga. en hjemme blegning der var gået galt og Nanna, kom vitterligt til hendes redning❤️🙏🏼 Yderst dygtig farve teknikker, meget service mindede og med smil! Vi vil varmt anbefale Hair Luxe i Hillerød og kommer der som faste kunder fremover😍