Fem store stjerne herfra. Super kundeservice fra Yasmin og Rikke. Engagement, faglig stolthed og godt humør, er de første termer der dukker op hos mig når jeg glad forlader salonen efter mit... See more
Company replied
Fantastisk imødekommende indehaver som altid er engageret og forstår præcist, hvilket ønske der bedes udført og mine teenage døtre og jeg har gennem flere år ALTID været yderst tilfredse. Lyse str... See more
Company replied
I samme øjeblik man træder ind i salonen, mærker man den uformelle, varme og hjertelige atmosfære og der høres livlig snak og latter fra både kunder og ansatte. Jeg lagde mit hår i hænderne på Yasmin,... See more
Company replied
Salon Yasmin – Din professionelle frisør i Hillerød Hos Salon Yasmin tilbyder vi en skræddersyet oplevelse, hvor vi kombinerer passion for hår med over 20 års erfaring. Jeg, Yasmin Bertelsen, ejer og driver salonen med stor stolthed. Med min 4-årige frisøruddannelse og mange års praktisk erfaring leverer jeg både moderne klipninger, kreative farver og stilfulde håropsætninger. I vores salon i hjertet af Hillerød er vi eksperter i alt fra trendy herreklip og balayage til babylights, samt elegante bryllups- og konfirmationsfrisurer. Vi tilbyder også professionel styling til festlige anledninger, så du kan få dit perfekte look til enhver begivenhed. Hos os er tryghed og kvalitet i højsædet, og vi tager os tid til at lytte til dine ønsker. Vi er erfarne i at arbejde med kunder med særlige behov, og vi sørger for, at du føler dig godt tilpas under hele behandlingen. Uanset om du er brud, konfirmand eller bare ønsker en opfriskning, er du i professionelle hænder. Book din tid i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det drømmelook, du altid har ønsket!
Skansevej 29, 3400, Hillerød, Denmark
Elsker bare at komme og få ordnet mit hår hos dig.
Du er så dygtig og professionel 🙏
Det er altid en fantastisk oplevelse at komme hos Salon Yasmin!
Helt igennem en fantastisk oplevelse, da vores datter på 2 år, for første gang skulle klippes hos frisør Jasmin.
🙏 glæder os til at komme igen.

Reply from Salon Yasmin
Som pædagogisk fagperson er jeg dybt imponeret over Yasmins facon når hun klipper børn. Hun er meget respektfuld og omsorgsfuld, og selv meget sensitiv børn bliver mødt med ro og tålmodighed som er yderst professionel. Jeg kan kun give Salon Yasmin min varmeste anbefalinger til både børne og voksenklip- også til særligt sensitive børn!

Reply from Salon Yasmin
Super god oplevelse med ingen problemer og søde arbejdere

Reply from Salon Yasmin
Jeg er virkelig tilfreds med mit hår🤩 Jeg troede aldrig mit hår skulle se så godt ud😍 kæmpe anbefaling her fra🙏🏽

Reply from Salon Yasmin
Jeg havde den bedste oplevelse hos Yasmin, hun er virkelig dygtig og enormt imødekommende, jeg gik derfra med et hår jeg er helt vild med, farvede øjenvipper og et par bryn der nu sidder perfekt. Tak for en super positiv og professionel oplevelse 👌🏻♥️

Reply from Salon Yasmin
Jeg har haft 2 virkelig gode oplevelser her, hvor jeg både har følt mig hørt og set. Man bliver taget super godt imod med kaffe, kakao, slik og hyggesnak, som kun er med til at gøre oplevelsen mere tryg.
Jeg var her også for nogle år siden, hvor jeg ikke var så tilfreds med resultatet, men der viste jeg også en masse forskellige reference billeder, hvor det nok var svært for dem at vurdere, hvad jeg egentlig gerne ville have - min fejl! Efter det er jeg så begyndt at vise billeder af, hvordan jeg ellers har fået klippet mit hår før, så det måske også er nemmere for Yasmin, at se hvordan mit hår vil opføre sig, når det bliver klippet fra mellemlangt til kort. Husk at frisører ikke kan trylle, og alles hår ikke opfører sig ens, når du ønsker dit hår skal være lige nøjagtigt som en andens!
Derudover kunne jeg også mærke på Yasmin, at kun syntes det var fedt at klippe mit hår, hvilket var så fedt at opleve og helt klart også gjorde det en endnu federe oplevelse for mig.
Jeg er enig i, at det er lidt pricy, men det er helt klart det værd, at få ordentlig god kundeservice og et bedre selvværd, når man får den frisure, som man ønsker sig. Tak Yasmin!

Altid sød og professionel behandling. Bedste frisør 💥

Reply from Salon Yasmin
...Behind every beautiful woman is a hairdresser that loves her...Det er så vigtigt at føle sig hørt, og få det resultat, man ønskedeTusian tak Salon Yasmin.
Joanna.

Reply from Salon Yasmin
Der findes ikke en bedre frisør end Salon Yasmin. Altid meget dejlig stemning, man bliver altid modtaget med virkelig god service og åbne arme . Meget profesionelle frisører. Jeg er meget tryg når jeg sætter mig i stolen i salonen. Elsker at komme dér 👏👏

Reply from Salon Yasmin
Hej altid glad for at komme. De er så søde.

Reply from Salon Yasmin
Hvis du leder efter en fantastisk klipning og en fast frisør, så er det lige stedet!! Har nu været fast kunde i ca. 10 år, og jeg bliver ved med at være kunde pga. den gode stemning, de gode samtaler, den gode energi og den gode klipning.
Kan klart anbefales

Reply from Salon Yasmin
Altid en dejlig stemning i salonen og en god klipning hos både Yasmin og Rikke. Jeg vil klart anbefale pigerne ⭐

Reply from Salon Yasmin
Super kvalitet klipning af herrefrisure, god stemning og god stil. Og en meget charmerende frisørmester :)

Reply from Salon Yasmin
Byens bedste frisør! Yasmin har klippet mit (og mine døtres) hår gennem flere år, og vi går altid derfra med det lækreste hår og i højt humør, for i salonen er den faglige professionalisme helt i top, og der er en rar og inkluderende stemning med plads til alle. Og så elsker jeg, at der er pandehårsservice, så man altid kan droppe ind og få ordnet sit pandehår!

Reply from Salon Yasmin
Fantastisk service og et meget professionelt personale som altid leverer et helt perfekt resultat.

Den bedste, sjoveste og skønneste frisørsalon i Hillerød ❤️

Reply from Salon Yasmin
Som altid, verdens bedste oplevelse med det flotteste resultat. Det er altid rart at sidde i stolen hos Yasmin, og udover altid flotte resultater, får man altid hyggelige snakke og en god oplevelse med hjem 🩷