Salon Yasmin Reviews 114

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fem store stjerne herfra. Super kundeservice fra Yasmin og Rikke. Engagement, faglig stolthed og godt humør, er de første termer der dukker op hos mig når jeg glad forlader salonen efter mit... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk imødekommende indehaver som altid er engageret og forstår præcist, hvilket ønske der bedes udført og mine teenage døtre og jeg har gennem flere år ALTID været yderst tilfredse. Lyse str... See more

Rated 5 out of 5 stars

I samme øjeblik man træder ind i salonen, mærker man den uformelle, varme og hjertelige atmosfære og der høres livlig snak og latter fra både kunder og ansatte. Jeg lagde mit hår i hænderne på Yasmin,... See more

Company details

1. Hair Salon
  2. Beauty Salon
  3. Hair Product Store

Written by the company

Salon Yasmin – Din professionelle frisør i Hillerød Hos Salon Yasmin tilbyder vi en skræddersyet oplevelse, hvor vi kombinerer passion for hår med over 20 års erfaring. Jeg, Yasmin Bertelsen, ejer og driver salonen med stor stolthed. Med min 4-årige frisøruddannelse og mange års praktisk erfaring leverer jeg både moderne klipninger, kreative farver og stilfulde håropsætninger. I vores salon i hjertet af Hillerød er vi eksperter i alt fra trendy herreklip og balayage til babylights, samt elegante bryllups- og konfirmationsfrisurer. Vi tilbyder også professionel styling til festlige anledninger, så du kan få dit perfekte look til enhver begivenhed. Hos os er tryghed og kvalitet i højsædet, og vi tager os tid til at lytte til dine ønsker. Vi er erfarne i at arbejde med kunder med særlige behov, og vi sørger for, at du føler dig godt tilpas under hele behandlingen. Uanset om du er brud, konfirmand eller bare ønsker en opfriskning, er du i professionelle hænder. Book din tid i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe det drømmelook, du altid har ønsket!

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem en fantastisk oplevelse

Helt igennem en fantastisk oplevelse, da vores datter på 2 år, for første gang skulle klippes hos frisør Jasmin.
🙏 glæder os til at komme igen.

November 28, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for jeres smukke ord 🤍
Det har været en stor fornøjelse at tage imod jeres datter til hendes allerførste klipning, og en ære at være en del af det øjeblik.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen

Meget imponeret

Som pædagogisk fagperson er jeg dybt imponeret over Yasmins facon når hun klipper børn. Hun er meget respektfuld og omsorgsfuld, og selv meget sensitiv børn bliver mødt med ro og tålmodighed som er yderst professionel. Jeg kan kun give Salon Yasmin min varmeste anbefalinger til både børne og voksenklip- også til særligt sensitive børn!

November 19, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for din meget fine og gennemarbejdede anmeldelse 🤍
Det betyder ekstra meget for os at få anerkendelse fra en fagperson, og vi er glade for, at vores tilgang til børn – og særligt sensitive børn, bliver set og mærket.

At møde hvert barn med ro, respekt og nærvær er helt grundlæggende for os.
Tak for tilliden og de varme anbefalinger, vi glæder os til at byde jer velkommen igen

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse med ingen problemer…

Super god oplevelse med ingen problemer og søde arbejdere

November 19, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤍
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os.
Tak for de pæne ord, vi glæder os til at se dig igen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig tilfreds med mit hår🤩…

Jeg er virkelig tilfreds med mit hår🤩 Jeg troede aldrig mit hår skulle se så godt ud😍 kæmpe anbefaling her fra🙏🏽

May 22, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak, Isabella! 🤩 Hvor er det fantastisk at høre, at du er så glad for dit hår – det gør os virkelig glade! 😍 Tak for din varme anbefaling, vi glæder os allerede til at se dig igen! ✂️✨🙏🏽

Kan kun varmt anbefales

Jeg havde den bedste oplevelse hos Yasmin, hun er virkelig dygtig og enormt imødekommende, jeg gik derfra med et hår jeg er helt vild med, farvede øjenvipper og et par bryn der nu sidder perfekt. Tak for en super positiv og professionel oplevelse 👌🏻♥️

April 22, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for de smukke ord 🤍
Det glæder mig enormt at høre, at du gik herfra med en oplevelse og et resultat, du er helt vild med.

Tak for tilliden og for at dele din oplevelse.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen

Rated 5 out of 5 stars

En frisør, hvor man både føler sig set og hørt

Jeg har haft 2 virkelig gode oplevelser her, hvor jeg både har følt mig hørt og set. Man bliver taget super godt imod med kaffe, kakao, slik og hyggesnak, som kun er med til at gøre oplevelsen mere tryg.
Jeg var her også for nogle år siden, hvor jeg ikke var så tilfreds med resultatet, men der viste jeg også en masse forskellige reference billeder, hvor det nok var svært for dem at vurdere, hvad jeg egentlig gerne ville have - min fejl! Efter det er jeg så begyndt at vise billeder af, hvordan jeg ellers har fået klippet mit hår før, så det måske også er nemmere for Yasmin, at se hvordan mit hår vil opføre sig, når det bliver klippet fra mellemlangt til kort. Husk at frisører ikke kan trylle, og alles hår ikke opfører sig ens, når du ønsker dit hår skal være lige nøjagtigt som en andens!
Derudover kunne jeg også mærke på Yasmin, at kun syntes det var fedt at klippe mit hår, hvilket var så fedt at opleve og helt klart også gjorde det en endnu federe oplevelse for mig.
Jeg er enig i, at det er lidt pricy, men det er helt klart det værd, at få ordentlig god kundeservice og et bedre selvværd, når man får den frisure, som man ønsker sig. Tak Yasmin!

March 15, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for din meget ærlige og fine anmeldelse 🤍
Det betyder utrolig meget at høre, at du har følt dig både set og hørt hos os, og at trygheden og stemningen har været en del af oplevelsen.

Tak også for din refleksion omkring forventninger og referencebilleder. Dialogen og forståelsen mellem kunde og frisør er afgørende for et godt resultat, og det er skønt, når vi sammen kan finde den løsning, der passer bedst til både hår og person.

Det glæder mig virkelig at høre, at du kunne mærke min glæde ved at arbejde med dit hår, det er præcis den følelse, jeg ønsker at give videre.
Tak for tilliden, de varme ord og for at vælge os igen. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen endnu en gang

Rated 5 out of 5 stars

Altid sød og professionel behandling

Altid sød og professionel behandling. Bedste frisør 💥

January 31, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for de søde ord 🤍
Det betyder meget for os, og vi er glade for, at du føler dig godt behandlet.
Vi glæder os til at se dig igen

Rated 5 out of 5 stars

...Behind every beautiful woman is a…

...Behind every beautiful woman is a hairdresser that loves her...Det er så vigtigt at føle sig hørt, og få det resultat, man ønskedeTusian tak Salon Yasmin.
Joanna.

January 17, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for dine smukke ord 🤍
Det betyder enormt meget at høre, at du har følt dig hørt og fået det resultat, du ønskede.
Tak for tilliden og for at dele din oplevelse, vi glæder os allerede til at se dig igen

Bedste frisør

Virkelig tilfreds

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak, Sebastian! 😊 Det glæder os at høre, at du er virkelig tilfreds. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart! ✂️💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Der findes ikke en bedre frisør end…

Der findes ikke en bedre frisør end Salon Yasmin. Altid meget dejlig stemning, man bliver altid modtaget med virkelig god service og åbne arme . Meget profesionelle frisører. Jeg er meget tryg når jeg sætter mig i stolen i salonen. Elsker at komme dér 👏👏

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak, Pia! 🥰 Det varmer vores hjerter at læse din dejlige anmeldelse. Vi elsker at have dig som kunde, og vi glæder os allerede til at forkæle dig igen næste gang! 💇‍♀️✨👏

Rated 5 out of 5 stars

Hej altid glad for at komme

Hej altid glad for at komme. De er så søde.

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak, Inge! 😊 Det glæder os virkelig at høre, at du altid er glad for at komme. Vi sætter stor pris på dine søde ord! 💕✂️

Fantastisk frisørsalon

Hvis du leder efter en fantastisk klipning og en fast frisør, så er det lige stedet!! Har nu været fast kunde i ca. 10 år, og jeg bliver ved med at være kunde pga. den gode stemning, de gode samtaler, den gode energi og den gode klipning.

Kan klart anbefales

January 21, 2025

Reply from Salon Yasmin

Tusind tak for de flotte ord, Mads! 😊 Det betyder rigtig meget for os, at du har været en trofast kunde i så mange år. Vi glæder os til at se dig igen næste gang! ✂️💇‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Altid en dejlig stemning i salonen og…

Altid en dejlig stemning i salonen og en god klipning hos både Yasmin og Rikke. Jeg vil klart anbefale pigerne ⭐

January 9, 2025

Kære Søren
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du altid oplever en dejlig stemning i salonen og er tilfreds med klipningen. Yasmin og Rikke vil helt sikkert blive glade for din ros. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Rated 5 out of 5 stars

Super kvalitet klipning af…

Super kvalitet klipning af herrefrisure, god stemning og god stil. Og en meget charmerende frisørmester :)

January 8, 2025

Kære Andreas,
Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af klipningen, stemningen og servicen. Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at se dig igen næste gang!

Byens bedste frisør

Byens bedste frisør! Yasmin har klippet mit (og mine døtres) hår gennem flere år, og vi går altid derfra med det lækreste hår og i højt humør, for i salonen er den faglige professionalisme helt i top, og der er en rar og inkluderende stemning med plads til alle. Og så elsker jeg, at der er pandehårsservice, så man altid kan droppe ind og få ordnet sit pandehår!

January 8, 2025

Kære Signe-Marie,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Vi er virkelig glade for at høre, at du og dine døtre har haft så mange gode oplevelser hos Yasmin gennem årene. Det betyder meget for os, at både den faglige professionalisme og den hyggelige, inkluderende stemning har gjort indtryk på jer. 🙏💇‍♀️ Vi er også glade for, at pandehårsservicen er noget, du sætter pris på! Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart. ✂️💖

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og et meget…

Fantastisk service og et meget professionelt personale som altid leverer et helt perfekt resultat.

January 7, 2025

Kære Frederik
Tusind tak for de fine ord! 😊 Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og det professionelle personale. Det betyder meget for os at kunne levere et perfekt resultat hver gang. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Den bedste

Den bedste, sjoveste og skønneste frisørsalon i Hillerød ❤️

January 4, 2025

Kære Janne,
Tusind tak for den dejlige anmeldelse! ❤️ Vi er så glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os. Din ros betyder rigtig meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

Som altid perfekt!

Som altid, verdens bedste oplevelse med det flotteste resultat. Det er altid rart at sidde i stolen hos Yasmin, og udover altid flotte resultater, får man altid hyggelige snakke og en god oplevelse med hjem 🩷

January 4, 2025

Kære Mia,
Tusind tak for de varme ord! 🩷 Vi er så glade for at høre, at du altid har en fantastisk oplevelse hos Yasmin, og at både resultaterne og samtalerne lever op til dine forventninger. Det betyder alverden for os, at du føler dig godt tilpas hver gang. Vi ser frem til næste besøg!

Take a closer look