Handicapformidlingen Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Top professionel service. Det eneste BPA-bureau der virkelig er der for borgerne. I gør en kæmpe forskel.

Rated 1 out of 5 stars

Virkelig ikke et rart sted at være ansat. Stiller man krav og ønsker hjælp - bliver man fyret. APV er ikke noget der prioriteres. "Den kigger vi på, når vi kommer til den i bunken". Og til dit... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste BPA bureau for borgere og hjælpere - ubetinget! Har og er stadig som borger hos Handicapformidlingen på 5. år, ingen gør så meget positivt for os der har brug for hjælp til en værdig og ans... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pårørende til borger. De ansatte ved Handicapformidlingen har ingen situationsfornemmelse. Ansatte lavede mindst muligt. Administrativ medarb. ved HF deltager i møde blandt personale, borger og pår... See more

1. Disability Services and Support Organisation

Information provided by various external sources

Vi skaber tryghed og trivsel i din hverdag og dine hjælperes arbejdsmiljø, så der bliver mere tid og overskud til det, der er vigtigt for den enkelte. Alle fortjener en god dag!

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Bedste arbejdsplads for os hjælper og borger

Handicapformidlingen er den bedste arbejdsplads vi som hjælper kan ønske sig. De er altid ved telefonen, står altid til rådighed for os. Man kan altid få en god snak med dem, aldrig sure miner altid imødekommende, og vi kan høre at der også altid er et smil på læberne når man snakker med dem i telefonen. De har altid hjulpet både os som hjælper, og min borger til ug.
Tak for jer alle på Handicapformidlingen. 🏆🥇👏

Rated 5 out of 5 stars

Handicapformidlingen gør en forskel.

Jeg har været ansat i Handicapformidlingen i ca 9 år. Kan kun give HF mine allerbedste anbefalinger. Jeg har også været ansat ved andre firmaer i branchen og de har på ingen måde kunne måle sig med HF. De er der altid for både borgere og hjælpere. Klaus Dübe har været min kontaktperson i de fleste af årene. Da jeg mistede den borger jeg var ansat ved var Klaus der 100 procent for mig. Jeg kunne altid ringe til ham når jeg havde brug for det. Klaus har hjulpet mange borgere, også borgere der ikke engang var tilknyttet deres firma. Men ham og de andre i firmaet brænder for at hjælpe dem der ikke kan selv.
Der har altid været fuldstændig styr på løn og det administrative de steder jeg har arbejdet for dem.
Jeg har altid følt mig velkommen ved HF og jeg er ikke et sekund i tvivl om hvor jeg vil søge job igen hvis jeg vil vende tilbage til hjælperjobbet.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu været ansat hjælper i…

Jeg har nu været ansat hjælper i handicapformidlingen, i 12 år, hos 3 forskellige borgere. Jeg har i alle årene været yderst tilfreds med den behandling, jeg som ansat har fået. Aldrig har jeg haft problemer med løn eller hjælp fra min arbejdsgiver. Hvis det står til mig, tager jeg snilt 12 år mere ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Handicapformidlingen er en fantastisk…

Handicapformidlingen er en fantastisk arbejdsplads. De tager en alvorlig hvis der er problemer, hjælper med omplacering ved ny borger hvis det af en eller anden grund er nødvendigt. Behandler deres ufaglærte medarbejdere med respekt og ligeværd - giver gerne gode råd og er altid åbne for en dialog. Kan varmt anbefale Handicapformidlingen som arbejdsgiver og BPA bureau

Den bedste arbejdsplads

Den bedste arbejdsplads jeg nogensinde har haft. Handicapformidlingen gør så meget for for både borger og ansatte. Der er altid hjælp at hente, masser smil, gode arrangementer så alle kan føle sig tilpas, leve et liv med en masse socialt liv, masser af humor og kærlig omsorg.
Her føler man sig altid velkommen, man er en del af noget og man er en stor familie. Alt i alt fantastisk arbejdsplads og god behandling af borger.

Rated 5 out of 5 stars

Altid en helt sublim service

Altid en helt sublim service. Man kan altid fange dem på tlf. hvis man står i en nødsituation, og derud over giver de altid god vejledning, hvis det er det man har brug for.
Mine hjælpere er altid blevet behandlet med respekt fra firmaet og får altid den løn de skal have.
De er generelt bare dygtige til det de gør, og er nogle helt utrolig behagelige mennesker alle sammen.
Har været kunde siden 2010, da de stadig var nyopstartet og endnu kun 2 personer til at styre hele showet, og har aldrig oplevet problemer.

Meget tilfreds

Jeg får en virkelig fin service af Handicapformidlingen. Jeg får hjælp og sparring i de svære situationer. Jeg ar glad for at de varetager arbejdsgiverrollen for mig. Jeg kan klart anbefale at indgå et samarbejde med dem.

Seriøst Handicapbureau

Fabelagtige medarbejdere der er der for Borgerne og deres ansatte. Handicapformidlingen tager ansvar når andre firmaer svigter .
De får mine bedste anbefalinger

Take a closer look