Manglende kundeservice
Når man har fået en forlovelsesring, vil man selvfølgelig gerne gå med den. Bare ærgerligt at den taber en af diamanterne inden den er et halvt år gammel, når den kun har været brugt, hvis jeg ikke har skulle lave noget med mine hænder.. Gik så ned med den den 24/7, og fik overtalt dem til at sætte en ny diamant i, uden jeg skulle betale for det.
Efter 3 ugers venten, skrev jeg en mail og spurgte, hvornår jeg kunne forvente st få min ring igen. Fik besked på, at den burde være færdig ugen efter. Over en måned efter jeg afleverede den, besluttede jeg at gå ned i butikken og høre hvordan og hvorledes. Jamen den havde ligget færdig siden den 30/7!! “Jamen du havde nok hørt fra os før eller siden” var beskeden var ekspedienten.... Så da jeg fik besked på, at der ville gå halvanden uge endnu, havde den ligget klar til afhentning i 20 dage - uden jeg havde hørt noget som helst!!!
Og så forventede hun at jeg betalte 850,- for reparationen - heldigvis havde jeg sørget for, at der stod “uden beregning” på den seddel jeg havde fået med, da jeg indleverede den!
August 28, 2020
Unprompted review