Middelfart Butik, Ekspedient Mathias.
Jeg Købte den 5 april, 3 Brandalarmer og 2 dråbeformede blæsere. Da kom hjem tilsluttede jeg den ene blæser og kunne efter 1 minut konstatere, at den larmede for meget til, at jeg kunne sidde og nyde det i min udestue. Herefter pakker jeg den pænt ned igen og kører til middelfart for at bytte begge blæsere. Da jeg kom ind i butikken stod der en ung mand bag disken og Mathias stod en 3-4 meter væk. Den unge mand spurgte om blæserne ikke virkede, og jeg svarede jo de virker fint, men de larmer for meget til, at kan holde ud og sidde sammen med dem i min udestue. Så kom Mathias springende hen til disken og sagde, så er den brugt, også kan du ikke bytte den. Jeg sagde, at jeg mente den var testet og at han uden problemer kunne sælge den som ny. Så sagde han, at den var åbnet. Ja sagde jeg, det var den da jeg købte den og jeg kikkede over på den unge mand der havde solgt mig den for 1 time siden. Og han kikkede tilbage og sagde, det havde ham ikke set. Som om han havde glemt, han havde solgt den for en time siden, hvor jeg også spurgte ham om der nogensinde var nogen, som havde faldet og slået sig på den spids blæseren har i toppen.
Efter noget diskusion, blev jeg noget irretteret på Mathias og spurgte ham om han var fuldstændig uden evner. Og jeg forklarede han endnu engang, at han uden problemer kunne sælger blæserne, som ny igen. Og sagde til ham, at jeg fremover finder et andet sted at bruge mine mange 1000 kr hvert år og nu gå jeg hjem og skriver til kundeservice, også får din chef det måske af vide, også skal du ind og sidde og forklare hvad der er sket. Jeg fatter ikke du gider, alt det besvær, når du er lønmodtager og får din løn uanset. Så fik han vendt det, at jeg sagde "han var fuldstændig uden evner" til, at jeg sagde han var dum. Og fordi jeg havde sagt han var dum, ville jeg ikke få ret ved kundeservice. Så hvis jeg ikke havde sagt det, så ville jeg få ret.
Hvis han ikke kan tåle, at blive sagt i mod og enkelte ting bliver sagt lidt hårdt, som man kan komme til når man står over for en så irreterende ekspedient. Så egner manden sig ikke til at håndtere kunder.
Jeg spurgte Mathias, om han havde haft en dårlig dag og hvorfor han havde set sig sur på mig. Det var min oplevelse af situationen.
Herefter kørte jeg til Fredericia og byttede blæseren, uden at ekspedienten stillede nogen spørgsmål.
April 5, 2021
Unprompted review