Herrernesmagasin Reviews 16

2.2

Company details

1. Men's Clothing Store
  2. Clothing Store

Information provided by various external sources

Herrernes Magasin fokuserer på jakkesæt, og tilbehør, der ikke efterlader tvivl om at ejermanden har sans for god stil.

2.2

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Manglende service, og halv arrogant betjening

Jeg har flere gange købt tøj hos herrernes magasin, og har ikke tidligere haft behov for at returnere det jeg har købt.
Men denne gang var sagen en anden. Jeg har købt et jakkesæt samt en del tilbehør (sko, skjorte, seler osv.), som jeg kort tid efter jeg kom hjem, kunne mærke ikke var det rigtige for mig. I forbindelse med mit køb, aftalte vi at jeg fik alle mine varer med, når jeg kom igen og skulle få tilpasset jakke, bukser osv. dvs. alt tøj osv. har været uberørt og i samme stand som da jeg prøvede det. Min forhåbning og forventning, var derfor at jeg kunne få refunderet mine penge, da alt er i samme stand som da jeg prøvede det, og i øvrigt har været opbevaret i butikken.
Indledningsvis havde jeg en dialog med en mandlig medarbejder, men efter kort tid brød en kvindelig kollega ind, som virkede irriteret og vred over hvorfor jeg/vi henvendte os. Og fik fortalt at returret ikke er lovpligtig ved fysiske køb, og at De derfor aldrig har givet returret ved fysisk køb. Og når man har prøvet tøjet, ved man jo om man vil have det.

Jeg/vi blev ikke informeret om der ikke er returret ved fysisk køb, og på den digitale kvittering der er sendt til mig fremgår det ej heller. Så jeg sidder desværre tilbage med en oplevelse af, mangelfuld service, manglende information og uvillighed til at hjælpe.

Det er endt med et tilgodebevis/gavekort til herrens magasin, men jeg synes ærligt talt man kan forvente bedre/højre service i sådanne situationer.

May 15, 2026

Flot jakkesæt, men….

I forbindelse med mit bryllup, skulle jeg finde et jakkesæt.
Jeg havde læst og set godt om Herrernes Magasin og valgte derfor at tage til København med mine kammerater og finde jakkesættet, i stedet for en af de lokale butikker på Vestsjælland.
Jeg skal så finde et jakkesæt og bliver betjent af en meget hjælpsom ekspedient. Derimod bliver mine tre venner som skulle finde deres ens sorte jakkesæt, mødt af en ung fyr som lignede at han hadede sit liv ualmindeligt meget og ikke kunne være mere ligeglad med at give en ordentlig betjening - helt ærligt, tag lige dine solbriller ud af panden. Du er på arbejde, ikke på natklub.

Mens jeg forsøger at finde den metervare jeg skal bruge til jakkesættet bliver vi mødt af lidt bump på vejen.
Mit førstevalg er udsolgt, så vi finder et andetvalg.
Vi får alt klaret i forhold til hvordan jakkesættet skal se ud, hvilke knapper der skal på osv også vender vi snuden mod Vestsjælland.
Da vi så lander hjemme, ringer de fra butikken: andetvalget er udsolgt.
Så nu skal jeg vælge tredjevalget ud fra et billede de har tilsendt. Der er dog et problem. Lyset i butikken er så dårligt at de anbefaler at man går udenfor og ser stoffet - og nu skal jeg vælge stoffet ud fra et billede indefra butikken.
Men vi finder frem til noget og får sat det i gang..

En måneds tid senere ringer de så derinde fra. De har lige talt med producenten. Tredjevalget er udsolgt.

Så nu skal jeg tage ny tid ud af kalenderen og tage til København igen, for at finde fjerdevalget.
Jeg får taget turen, nu alene, til København for at finde jakkesættet til mit bryllup. Noget der ellers skal forbindes med noget specielt og hyggeligt med nogle af sine gode kammerater.
I butikken bliver jeg mødt af en af de ekspedienter som også havde været der i hele vores første forløb og som jeg nærmest havde stået og snakket med uafbrudt i halvanden time. Hun havde ikke den fjerneste ide om hvem jeg var og hvad anledningen til jakkesættet var. Så det får jeg forklaret hende (igen) og vi får fundet frem til et fjerdevalg!!! på metervare.

Ikke mange uger efter ringer de igen: nu er jakkesættet landet og jeg kan endelig få det hjem!
Jeg får taget tid ud af kalenderen og tager til København. I denne anledning får jeg en kammerat til at køre mig derind, da mit og de andres jakkesæt nu skal slebes med hjem.
Vi kommer til butikken og jeg får prøvet jakkesættet samt fundet ud af hvad jeg ellers skal have på af skjorte, slips osv.
Hen af vejen bider jeg mærke i at de knapper jeg har valgt, ikke sidder på sættet endnu. Det nævner jeg og de får fundet dem frem (de havde helt tydeligvis glemt det og var det ikke nævnt, så var knapperne aldrig kommet på) - her spekulerer jeg på hvor vi er i processen, i forbindelse med at jeg jo skulle have jakkesættet med hjem.
Efter at have fundet de sidste accessories og jeg skal til at betale for det sidste (selve jakkesættet var jo betalt ved første besøg - hvilket også var den eneste grund til at jeg blev ved med at tage derind) spørger jeg så ind til hvad der så skal ske nu i forhold til de knapper? Jamen sættet skulle bare sendes til skrædderen for at få dem sat på også ville de jo ringe når det var klar til afhentning (en anden dag).
Altså har jeg fået min kammerat til at spilde en fridag på at køre mig til København for et jakkesæt jeg endnu ikke kunne tage med hjem.
Jeg spørger om det ikke var noget de kunne få ordnet nu? Her er svaret at deres skrædder altså er gået for i dag. Jeg fortæller dem at så må de finde en anden. Efter et par opkald får Herren fundet en anden skrædder. Her har han så den kæmpe frækhed at begynde at agere vejviser om at jeg bare lige skal ned af den her gade også til højre også ned af en anden gade, så kan JEG aflevere jakkesættet. Jeg har aldrig hørt om noget så ringe og ualmindelig dumhed at overhoved at gøre sig det forsøg, efter at have lavet fejl nummer 1000!!

Vi kommer frem til at det er nemmest at de bare sender jakkesættet når det er klar. Jeg får til gengæld taget mine kammeraters jakkesæt med hjem.

Det skal med i fortælling at jeg som et plaster på såret får jeg alt udover blazer og bukser på deres regning. Jeg vil dog alligevel understrege at jeg langt hellere ville have haft en god oplevelse i forbindelse med købet af mit bryllupsjakkesæt, end at have fået nogle ting gratis..

Bonusinfo: Mine kammerater havde begge valgt sort jakkesæt, da dette var dresscode. Alligevel var der kommet blå bukser med hjem til den ene 🤣

Min oplevelse af Herrernes Magasin er at de er et sted som er utroligt upersonlig, useriøse og at de ikke tager deres kunders tid seriøst.
Jeg fortalte flere gange hvordan jeg havde svært med at passe det hele ind i min kalender - dette blev tydeligvis ikke taget alvorligt.

Herrernes Magasin, skal være lykkelige for at være en butik i København hvor antallet af nye kunder er uendelige.
Disse fejl i mindre byer, kunne have ødelagt deres forretning for fremtiden.

August 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Lækker kvalitet på blazere selvom jeg…

Lækker kvalitet på blazere selvom jeg ikke kunne finde en farve der lige ramte.
Men den personlige betjening skræmte mig væk inden jeg havde kigget helt igennem.
Slet ikke lyttende, grænsen til nedladende og total uden situationsfornemmelse fra den kvindelig ansatte.

June 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste anbefaling herfra.

Den bedste anbefaling herfra.
En fantastisk service, har en forståelse for hvad kunden ønsker,og giver samtidig et push til at prøve noget man måske ikke helt havde set sig selv i.
Lytter også selvom man er en ung mand på 21. Alt i alt en god service og kan klart anbefale andre at handle der.
Vi kommer helt sikkert igen😊

October 15, 2024

En begejstret kundeoplevelse👍

Uanset om du er til engelsk klassisk elegance, italiensk spræld, om du er 18 år eller bedstefaderen - er dette spænende tøjmekka til manden som søger noget anderledes nyt. Det er som at komme ind i et eventyr i flere etager, spækket med unikke kreationer, du ikke finder andre steder.
Personalet kræser for dig med gode råd, levende musik og champagne. Som kunde føler man sig værdsat og forkælet.
Fra 1-5 giver jeg Herrernes Magasin det maximale antal stjerner, en oplevelse for livet😎

October 23, 2024

Kan varmt anbefales

Jeg blev anbefalet Herrernes Magasin i forbindelse med mit bryllup, og oplevelsen var helt i top.

Vi var blevet sendt derned for slips og lommeklude, samt en skjorte til mig som min skrædder desværre ikke havde kunne få hjem i tide, men det ordnede de uden problemer og med fantastisk energi.

Kan kun beskrive stemningen som enestående og betjeningen som en sand fest og oplevelse.

Både mine forlovere og jeg blev udstyret godt og stod kniv skarpt på den store dag, så en kæmpe tak herfra

Kan varmt anbefale dem og det er helt sikkert

May 6, 2023

Arrogant betjening

En mere arrogant betjening skal man lede længe efter. Den første kommentar jeg fik da jeg ville bytte bukser til en anden størrelse var: “du kan gå ned til en skrædder og få lagt dem ud” og da jeg spurgte om lign bukser var svaret : “Jamen så skal jeg ovenpå og det er jo en anden pris” underforstået at de bukser jeg havde var noget billigt stads
Herrernes Magasin lever op til deres pendant til Damernes Magasin og Hr Schwann fra Matador

December 26, 2022

Mogens Eckert Perfekt service!!! Tak

Bedste service og oplevelse med en butik i mit liv! Mogens Eckert, du er helt klart grunden til dette og at fysiske butikker er langt bedre end online.

Min oplevelse: (Alt det negative er om en anden butik ikke Herrenes Magasin!!!)
Jeg er så heldig at jeg skal giftes, så min forlover og jeg ville få lavet 2 lækre skræddersyet sæt hos en anden butik. Vi er ude i god tid (3 måneder før). Der har ikke været andet end dårlige undskyldninger fra dette andet firma og de holder mig hen med en masse dårlig info og undskyldninger. Da der er 4 dage til mit bryllup!! Har jeg stadig ikke modtaget mine jakkesæt fra skrædderen...(De bliver ved med at komme med undskyldninger) Derfor vælger vi at finde en backup. Jeg bliver anbefalet Herrenes Magasin da de har vildt god service.
Med 4 dage til bryllup kommer jeg så ind til den bedste service hos Mogens! Han var forstående og gav virkelig sin personlighed med i min situation, tusind tak. Mogens finder 2 sæt sikre sig det kan blive rettet til og vil så sætte dem til side.

Vi ender ikke med at få tøj fra Herrernes Magasin, men dette skyldes kun at den anden butik lever 2 sæt, 3 dage før min bryllup og endda med fejl på.... Desværre kan man se på historien bagefter og konkludere at jeg bare skulle være kommet til den rigtige butik først! Tak til Mogens Eckert & Herrernes Magasin

June 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fremragende service og masser af god energi!

Tak for masser af lækker energi og fremragende service!😃
Mogens sørgede for at bryllupstøjet spiller 110%. Vi følte os meget velkommen, i gode faglige hænder med sans for detaljen og at det hele blev toppet med god musik og en lækker øl gjorde bestemt heller ikke noget!😋🍺
Tak for en skøn oplevelse og god koncert i aften!😊

May 21, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste service man kan ønske sig, i en flot butik!

Jeg var inde i Herrernes Magasin for et styk tid siden, da jeg syntes at det var tid at få opdateret garderoben. Hold nu op en flot butik, med godt udvalg af klassisk herretøj. Men det som gjorde det hele til en fremragende oplevelse var den fantastiske service jeg fik under mit besøg. Ret sikker på at han hedder Mads.

Gav mig en hel masse tips og tricks, hjalp med styling, anbefaling til en systue som kunne lave mindre korrektioner på nogle af de jakker og bukser jeg fik købt. Det var helt sikkert den gode betjening som gjorde at jeg uden tvivl kommer igen :)

May 20, 2022

RIGTIG god service

RIGTIG god service. jeg var inde og købe et jakkesæt til min mand og har aldrig fået så god service. kan anbefales til alle.

March 22, 2022

Fantastisk service

Fantastisk service! Man kan altid få god rådgivning og hjælp :D Fik i dag en rigtig god hjælp af en herre kaldet Mads, der gav en fantastisk oplevelse. Helt i top!

December 17, 2021

Bedste service i byen

Bedste service i byen! Blev betjent af søde Mads som omfavnede mine mange spørgsmål ☺️ og så er det jo også meget lækkert med en iskold fadøl imens man shopper! I hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos dem 🥰🍺🪡

November 22, 2021

Above and beyond

Service, kvalitet og udvalg var så godt, at jeg blev nødt til at oprette en profil her på trustpilot, alene for at give en anmeldelse af Herrernes Magasin. Særligt mange tak til Kasper, som leverede den bedste service jeg har oplevet i 10 år. Det var helt fænomenalt! Det hører til sjældenhederne, at man får så god service, og jeg tør godt at sige, at hver gang jeg skal bruge noget nyt og lækkert til klædeskabet eller en event, så starter det fremadrettet hos Herrernes Magasin. Derfor mine største anbefalinger til Herrernes Magasin og ikke mindst til Kasper, som shinede med skarpe inputs, kreative løsninger og helt utrolig service hele vejen igennem. Virkelig en enestående oplevelse fra start til slut. Tusind tak for det.

July 3, 2020

Is this your company?