Historieagenten Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Press Advisory

Written by the company

HistorieAgenten hjælper forfattere og andre kreative med at skabe medieomtale eller anden PR. Medieomtale er afgørende for salg og branding. Der er mange muligheder for interviews i medierne, hvis man griber det rigtigt an. Det hjælper HistorieAgenten med ved personlig hjælp med en mediepakke eller sparringssamtaler eller via online-kurser. HistorieAgenten er ejet af Anne Zenon, der har mere end 20 års erfaring med PR og kommunikation fra blandt andet ministerier, og hun har også haft eget forlag. Desuden er Anne Zenon selv forfatter, og ved hvordan det er at give interview om sine bøger. HistorieAgenten har eksisteret siden 2020 og har hjulpet mange forfattere med PR og medieinterviews. PR-arbejdet er for såvel skønlitterære forfattere, som fagbøger og børnebøger. HistorieAgenten laver også PR for podcast, musikere, psykologer, pædagoger og andre der har en god historie om nyt produkt.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Professionel PR-agent

Anne Zenon er professionel og meget behagelig at samarbejde med. Jeg troede, at jeg selv kunne lave pressearbejdet for min bog, men det viste sig hurtigt, at jeg havde behov for hjælp.

Anne har bidraget med:
- Nye ideer til medier, hvor min bog kunne være interessant
- Skarpere vinkler til de enkelte medier
- Konkrete henvendelser og opfølgning til medier
- At klæde mig på og give mig mere mod på at opsøge medier selv.

Jeg anbefaler hende meget gerne til andre forfattere.

September 1, 2025

Reply from Historieagenten

Tusinde tak for de flotte ord!
Det glæder mig virkelig, at sparringen og pressearbejdet har gjort en forskel for dig og for bogen. Du har været modig og konstruktiv hele vejen — det giver altid de bedste resultater.
Tak for tilliden og for et rigtig godt samarbejde.
Bh Anne Zenon, HistorieAgenten

Rated 1 out of 5 stars

Ingen resultater

Jeg købte 13 klip hos Historieagenten. Kommunikationen har været god og jeg har haft en fornemmelse af pålidelighed igennem forløbet. Når det så er sagt, så er det ikke lykkes Historieagenten, at komme igennem med noget af det der er forsøgt. Dette kan skyldes flere faktorer og ikke nødvendigvis sløset arbejde. Men når alt kommer til alt, så har jeg intet fået for pengene. Det var et sats. Jeg vil ikke opfordre andre til at tage den samme chance.

May 2, 2025

Hej Trine
Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at PR-forløbet ikke gav det resultat, du havde håbet på.
Som du ved, lykkedes vi med at få skabt interesse hos flere relevante medier – blandt andet blev der givet grønt lys til omtale i Go’ Morgen Danmark, som desværre faldt bort på grund af en forkert udgivelsesdato fra forlaget. Det er en type situation, hvor timing er altafgørende, og hvor eksterne faktorer kan få stor betydning for udfaldet.
Jeg oplevede undervejs en fin dialog med dig, og jeg er glad for, at du skriver, at kommunikationen føltes pålidelig. Samtidig er det vigtigt for mig at være tydelig om, at der ikke er garantier for omtale - selv når medierne viser interesse. Det gjorde jeg klart ved opstart.
Du skriver, at du ikke vil anbefale andre at “tage chancen”. Jeg vil gerne understrege, at mange andre forfattere hos HistorieAgenten har opnået solid og landsdækkende omtale. Hvert PR-forløb er forskelligt, og resultaterne afhænger både af timing, markedet og bogens positionering.
PR-resultater opstår ofte over længere tid, og flere af de kontakter, jeg har åbnet til medierne, står stadig aktive. Skulle der komme henvendelser på baggrund af det arbejde, vil jeg naturligvis fortsat stille mig til rådighed. Jeg ønsker dig alt det bedste med bogen fremover.
Anne Zenon
HistorieAgenten

Rated 1 out of 5 stars

Spildte penge

Jeg har desværre ikke været særligt glad for Historieagenten/Anne ift. promovering af mig og min bog – eller rettere mangel på samme.
Min oplevelse har været at Anne har låst sig fast på at fremstille mig som noget jeg ikke er eller vil stå inde for. Det har heller ikke virket som om, at Anne læst eller forstået min bog på nogen måde (drejer sig om 77 små sider) og så er det nok svært at sælge et givent produkt. Det er ærgerligt, at resultatet af vores møde blev så uforholdsmæssig dyrt og at pengene (over kr. 8000;) er fuldstændigt spildt for mit vedkommende.
Jeg synes at det er fint at andre har været tilfredse, men det er jeg bestemt ikke og det skal jo med i bedømmelsen, at der er forskellige oplevelser og erfaringer ift. samarbejde med Historieagenten.

October 4, 2023

Kære Johnny
Jeg er ked af, at du oplever, at jeg skulle være fastlåst omkring, hvordan du blev fremstillet i din pressemeddelelse og er heller ikke enig. PR-samarbejdet foregik (som altid) på den måde, at jeg lavede et interview og skrev presseteksten ud fra det, du fortalte mig (samt læsning af din bog). Denne pressetekst blev sendt til godkendelse hos dig, og da den gjorde det, havde du helt ændret mening omkring, hvad du ønskede at sige pressemæssigt. Dette accepterede jeg, og vi havde teksten frem og tilbage langt flere gange, end hvad jeg plejer og stod på i mange måneder. Dette gjorde jeg, fordi jeg har stor respekt for, at du skulle kunne se dig selv i teksten. Samtidig har jeg også fokus på, hvad der skal til for, at pressemeddelelsen stadig skulle have en chance for at være interessant for medierne.

Når jeg indgår et samarbejde, gør jeg meget ud af at høre, om der er en PR-historie til bogen, der matcher med mediernes interesse. Det så jeg med din indledende historie. Den endelige pressetekst var resultat af et stort arbejde med at få en tekst, du kunne se dig selv i. Derfor undrer det mig meget, at du skriver, at jeg skulle ville fremstille dig på en særlig måde.

Den lange produktion af presseteksten har desværre også betydet, at vi kom frem til den helt store bogsæson, hvor konkurrencen om at komme i medierne er endnu større. Det har ikke gjort noget godt for chancerne.

Jeg ønsker dig og din bog alt det bedste.

Historieagenten

Anne fra Historieagenten har en fin evne til at hjælpe og skubbe på. At skulle reklamere for sin egen bog kan være svært. Men Anne kommer med fine forslag og hjælper med at føre dem ud i livet.

May 8, 2023

Kære Lone
Mange tak for ordene. Jeg sætter en ære i at skabe kærlige skub - og så fine resultater det har givet med omtale af "Offervilje". Tak til dig for det gode samarbejde.
Bh HistorieAgenten

Annes utrættelige indsats for DÆMON

Anne har lagt blod, sved, tårer og tid i mit seneste bogprojekt i et omfang, der oversteg mine forventninger.

August 26, 2022

Reply from Historieagenten

Tusinde tak for dine ord! Og lige så meget tak for det gode samarbejde, Bh Anne

Rated 5 out of 5 stars

Anne har været en fantastisk hjælp

Anne har været en fantastisk hjælp i forbindelse med at få min bog ud i verden. Jeg troede det var nok at sende en pressemeddelelse, og så var man ligesom i gang. Det erfarede jeg hurtigt, at sådan fungerede presse-verdenen ikke. Jeg kontaktede derfor Anne, og fik nogle sparringer på, hvordan jeg skulle komme videre. Anne engagere sig virkeligt i opgaven, og hjalp mig med at lave nogle gode pitch! Man kan mærke, at hun brænder for at få den gode historie om bogen frem. Hvilket hun er utrolig skarp til! Hun så ting om min bog, som jeg slet ikke selv havde opdaget. Så når hendes motto er, din bog fortjener omtale, så mener hun det virkelig helt ind til benet! Så fem stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

July 8, 2022

Reply from Historieagenten

Det glæder mig meget, at sparringen har gjort en positiv forskel for pressearbejdet med din bog. Al mulig held og lykke med fortsat vellykket PR for en god bog og en vigtig dagsorden. Bh Anne Zenon, Ejer af HistorieAgenten

Rated 5 out of 5 stars

Forlaget Deus Ex Machina har haft den…

Forlaget Deus Ex Machina har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med HistorieAgenten ved lancering af forlaget og udgivelse af vores bøger. Anne Zenon og HistorieAgenten har været en gave for os, og opgaven blev løst professionelt og pålideligt med stor generøsitet og arbejdsomhed. Jeg kan kun give HistorieAgenten mine bedste anbefalinger!

May 11, 2022

Reply from Historieagenten

Jeg takker også for gode PR-oplevelser og den flotte reception, hvor du slog dørene op for dit forlag.

Rated 5 out of 5 stars

Intet mindre end en game changer ⭐️

Vores samarbejde med Anne Zenon fra Historiagenten har været intet mindre end en game changer for os.
Vi oplevede selv, at have et virkeligt godt produkt og en god historie, men havde svært ved at nå igennem til medierne.
Anne satte sig lynhurtigt ind i hele vores univers, og vi følte meget hurtigt, at hun havde forstået kernen i vores budskab.
Samarbejdet har blandt bragt os på forsiden af Politiken samt i Go´Morgen Danmark, hvilket har øget både omtale om salg af vores bøger betydeligt.
Vi vil helt sikkert bruge Historieagenten næste gang, vi har brug for PR.

May 10, 2022

Reply from Historieagenten

Tusinde tak for de flotte ord og et fantastisk samarbejde med at få Drømmejunglen ud til børnefamilierne. Det er et skønt univers, I har bygget op. Bh Anne Zenon, Ejer af HistorieAgenten

HistorieAgentens onlinekursus

Virker PR for din bog som et uoverstigeligt og uoverskueligt projekt, så kan jeg varmt anbefale HistorieAgentens onlinekursus – sådan bliver du din egen PR-agent. Anne Zenon er utrolig dygtig og har en stor viden om branchen. Den viden formår hun på en engageret og professionel måde at videreformidle i kurset, så du som forfatter bliver klædt rigtig godt på til at kunne sende dit bogprojekt ud i verden på bedste vis. At blive set og hørt blandt de mange bogudgivelser, der årligt rammer det danske markedet, er en svær størrelse. Men min seneste bogudgivelse, 'Bare en dag uden', er kommet langt længere omkring end jeg havde forestillet mig inden udgivelsen, netop fordi jeg gjorde brug af de råd, som jeg fik på HistorieAgentens onlinekursus.
Så de varmeste anbefalinger herfra.

May 7, 2022

Reply from Historieagenten

Selv tak, Wenche. Det har virkelig været spændende. Tak, fordi jeg måtte være med til at sætte fokus på en god bog og en vigtig dagsorden. Bh Anne Zenon, Ejer af HistorieAgenten

Profsionel PR

Anne Z ved hvad hun laver, og det har været en fornøjelse at få lavet PR gennem hende til min Freja-trilogi. Senest skal hun også hjælpe mig med mit næste bogprojekt En Mors Hævn. Hun ved hvordan pr-historierne skal vinkles for at de kommer i medierne. Kan varmt anbefale hende.

January 6, 2022

Reply from Historieagenten

Tak for den flotte anmeldelse. Og fornøjelsen går begge veje. Ikke alene er dine bøger spændende. Det har virkelig været sjovt - ikke mindst da vi også fik lavet lidt PR i udlandet. Bh Anne Zenon, Ejer af HistorieAgenten

Take a closer look