Hjertegaver Reviews 227

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede så ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal være.

1. Gift Shop
  2. Hobby Store

Written by the company

Personlige gaver er en hjertegaver…. Det vil de altid være fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glæde modtageren. Vi kan hjælpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program – det er meget let og resultatet er professionelt og flot.

4.9

3-star
2-star
1-star

Perfekt

Hurtig levering, nemt og lige til.
Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer 😊

April 28, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de meget venlige ord - dejligt at høre at din oplevelse vedr. købet har været i orden hos os - det sætter vi stor pris på. Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse - den varmer.

De bedst hilsner Kaj | Hjertegaver.dk

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter og service.

Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage før min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med telefontid), som noterede rettelsen med det samme. Allerede dagen efter var min pakke på vej. Super service, virkelig venlig service via telefonen, og et produkt som lever fuldt op til forventningen. Ikke sidste gang jeg handler hos hjertehaver.dk

April 29, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for den flotte anmeldelse og ikke mindst stjernerne - dejligt at vide at vi har gjort vores arbejde ordentligt og du har haft en god oplevelse med vores service.

Hurtig ekspedition

April 26, 2026

Reply from Hjertegaver

Vi siger mange tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne. Dejligt at høre at vores service har været i orden.

De bedste hilsner | Kaj Hjertegaver.dk

God og hurtig respons

God og hurtig respons, fik lavet ændringer i en standard opgave

April 15, 2026

Reply from Hjertegaver

Tag for tilbagemeldingen og ikke mindst stjernerne. Vi er altid åbne for at lave ændringer i vores produkter.

Rated 5 out of 5 stars

Fik god service og hurtig levering

Fik god service og hurtig levering, og et fint produkt! Kan kun være tilfreds!

April 12, 2026

Reply from Hjertegaver

Tak for anmeldelsen - dejligt at høre at du har været tilfreds med din købsoplevelse. Også mange tak for stjernerne.

Super tilfreds

Nem at navigere på hjemmesiden, hurtig afsendelse og modtagelse. Super fint produkt.

April 9, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de fine ord og stjernerne - dem er vi meget glade for at måtte modtage. Tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Det recept fint man først for et forslag og så kan man ændre på det.
God service og hurtig levering

April 9, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for ordene og stjernerne - glad for at du har været tilfreds med din købsoplevelse.

Simpelthen den bedste kundeservice

Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i påskedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at høre om de kunne nå at lave billedcollagen. Jeg fik svar på mail indenfor få timer og orden blev godkendt og sat i gang med det samme, så nu sidder jeg her i god tid og har modtaget den fineste gave med posten i dag. Tusind tak for verdens bedste kundeservice og et rigtig flot produkt. Det blir ikke sidste gange jeg handler hos jer🥳

April 8, 2026

Reply from Hjertegaver

Ved slet ikke hvad jeg skal sige til denne meget flotte anmeldelse. Så glad for at du gad at tage dig tid til at skrive omkring din oplevelse. Det betyder så meget for os at vi leverer en ordentlig service, det er virkelig det vi gerne vil kendes på.
Tusind tak for de venlige ord og ikke mindst stjerne - det varmer meget. Så ved vi at vi gør noget rigtigt.

Super god kommunikation

Super god kommunikation, hurtig levering og rigtig fin lampe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 2, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for den flotte anmeldelse og stjernerne. Glad for at høre at 3D lampen vi fik lavet, var det du søgte efter.

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste kundeservice jeg har…

Den bedste kundeservice jeg har oplevet. Jeg ville bestille en vare der desværre blev meldt udsolgt. Efter en mail til dem gik der ikke lang tid inden der kom en besked om at varen lige var lagt ind i systemet og jeg kunne bestille den. Efter meget få dage var min pakke ankommet og taget i brug. Vil absolut bestille hos Hjertegaver.dk igen

February 27, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de venlige ord og ikke mindst stjernerne - rigtig glad for at vi har gjort vores arbejde OK og at du har haft en god kundeoplevelse, trods at vi ikke havde varen på lager i første omgang.
Tak for at du tog dig tid til at skrive omkring din oplevelse.

Fantastisk service og kommunikation

Fantastisk service og kommunikation. Varmeste anbefalinger herfra

March 18, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de flotte ord - dem er vi utrolig glade for at modtage.

Håber at gaven når frem i tide og bringer lykke og glæde hos modtageren.

Hurtig og godt

March 4, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for din anmeldelse - godt at høre at i har været tilfredse med resultatet.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg afhentede smykket selv og blev…

Jeg afhentede smykket selv og blev behandlet med dyb respekt.

March 6, 2026

Reply from Hjertegaver

Tak for de pæne ord - dem er jeg meget glad for. Håber at datteren blev glad for mindet af jeres hund som i desværre har mistet.

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte de smukkeste glas med…

Bestilte de smukkeste glas med gravering - super hurtig og fantastik service.

March 5, 2026

Reply from Hjertegaver

Tusind tak for de meget pæne ord - bare glad for at høre at du har været tilfreds med din købsoplevelse.

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse. Ok kvalitet uden at være prangende. Pris ok. God kontakt da vi havde brug for eftersendelse af faktura

March 3, 2026

Reply from Hjertegaver

Tak for de pæne ord og de medfølgende stjerner. Godt at høre at kvaliteten har været OK. Tak for at du tog dig tid til at skrive omkring din købsoplevelse.

God kundeservice

God og personlig kundeservice

March 2, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de fine ord og stjernerne - glad for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.
Venlig,personlig betjening
Virkelig flot kort jeg fik

February 18, 2026

Reply from Hjertegaver

Mange tak for de venlige ord og din tilbagemelding. Dejligt at få sådan en positiv respons.

Take a closer look