Hnmotor Reviews 11

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Trevlig men dåligt utförande

Trevligt bemötande direkt när vi kommer fram. Vi kom 30min tidigare än den bokade tiden, mest för att vi skulle promenera till gränby centrum. I mejlet stod det att rekonden skulle ta cirka 2tim. Den vi möter sa att det tar cirka 3tim. Efter 3tim kommer vi tillbaka och får vänta ytterligare 1tim på plats för dom hade bara gjort rent invändigt (invändigt var den nästan kliniskt ren när vi kom dit). Får inget avdrag på priset. När jag åker till macken efteråt och tankar öppnar jag tankluckan och där har dom inte ens rengjort och fälgarna är fortfarande skitiga på en del ställen.

April 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag hade en bra upplevelse hos dem

Jag hade en bra upplevelse hos detta bilföretag. Personalen var vänlig och bemötte mig på ett professionellt sätt. De svarade på mina frågor och hjälpte mig att hitta en bil som passade mina behov. Processen gick relativt smidigt och jag kände mig väl bemött som kund. Sammantaget är jag nöjd med servicen och kan rekommendera företaget till andra som letar efter bil.

March 1, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag är väldigt nöjd med servicen

Jag är väldigt nöjd med servicen hos detta bilföretag. Personalen var trevlig, hjälpsam och professionell från början till slut. Allt gick smidigt och jag fick tydlig information om bilen och processen. Bilen var i bra skick och motsvarade verkligen mina förväntningar. Jag rekommenderar verkligen detta företag till andra som letar efter en pålitlig bilfirma. Tack för en bra upplevelse!

March 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Otroligt nöjd med min affär hos HN…

Otroligt nöjd med min affär hos HN Motor. Väldigt bra dialog med säljaren genom hela processen – tydlig, tillgänglig och professionell. Alla frågor besvarades snabbt och jag kände mig trygg från första kontakt till avslut.

Fick ett riktigt bra inbytespris på min gamla bil och finansieringen med bra ränta gjorde affären ännu bättre. Extra plus för smidig hemleverans av bilen, vilket sparade mig både tid och planering.

Bilen var i mycket fint skick och levererades med garanti, vilket gav en extra trygghet. Rekommenderar HN Motor till alla som vill ha en seriös och smidig bilaffär.

February 18, 2026

Uselt försök till utpressning

Dom ringer när bilen enligt överenskommelse skulle vara klar, men istället för att meddela att den är redo att hämtas så vill dom ha 500:- extra för rekonden som dom alltså inte ens börjat med. Efter att ha uppgett ett fast pris, efter bokningsbekräftelser, efter påminnelsemail, efter sms osv där det ingenstans antyddes att priset jag bokat skulle justeras eller att det var någon typ av "startpris" eller skulle följas av förhandling.

Blev vansinnig så av princip åkte jag och hämtade bilen, lämnade den direkt till en konkurrent som inte såg några bekymmer alls. En helt vanlig medelstor 4-dörrars, tuggumifri, urplockad småbarnsfamiljebil. Blev i slutändan några hundra billigare än det bokade priset i alla fall, så utpressarna på HN Motor kan ju ta sig en funderare hur man sköter sina affärer.

February 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag kan verkligen rekommendera den här…

Jag kan verkligen rekommendera den här bilfirman! Från första stund kände jag att de bryr sig om sina kunder på riktigt – ingen stress, ingen press. Personalen var ärlig, kunnig och hjälpte mig hitta exakt det jag behövde… tveka inte att höra av dig till dom!

February 7, 2026
Rated 1 out of 5 stars

köpte en bil av denna handlare som visade sig ha allvarliga fel

köpte en bil av denna handlare med deras extra garanti, inom en vecka så pajade en viktig del i motorn och det täckte inte deras garanti, firman löste det genom att beställa en begagnad del som gått 4000 mil mer än vad bilen gått så tröttnade och fixade felen själv, avråder starkt ifrån att handla ifrån dom, kolla andra betyg och slå på dom hos ARN så ser ni

December 22, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Köpte en Mercedes av dem för ett tag…

Köpte en Mercedes av dem för ett tag sen och motorlampan började lysa på vägen hem ifrån dem. Dem har varit allt annat än smidiga att lösa detta. Hänvisats till mail och andra parter där man inte fått hjälp. Jobbar själv i bilbranschen och skulle verkligen inte rekommendera Hn motor, hade inte önskat min värsta fiende göra affär med denna oseriösa bilfirma.

October 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jag lämnade min mammas gamla Volvo V70…

Jag lämnade min mammas gamla Volvo V70 på Rekond. Min mamma har stall och har använt bilen som stallbil. Mycket fläckar på säten osv som ingen rekondare tidigare fått bort. Grabbarna på HN gjorde ett magiskt jobb och bilen blev bättre än när mamma fick den begagnad för ca 6-7år sedan.

October 30, 2025

Hn motor

Min erfarenhet med detta företag var tyvärr mycket negativ. Jag köpte en Volvo XC60 för 180 000 kr baserat på en annons på Blocket, men annonsen stämde inte alls med verkligheten.

Kort tid efter köpet började många fel och problem uppstå på bilen, trots att företaget sa att den var “nyservad och i bra skick”. Jag upptäckte också att flera uppgifter om bilen, som tillverkningsdatum och servicehistorik, inte stämde.

Dessutom lades det till extra kostnader i kontraktet (10 000 kr för garanti och 10 000 kr för däck) utan mitt tydliga godkännande. När jag försökte häva avtalet dagen efter, vägrade de och sa att kontraktet redan var bindande.

Jag har nu kontakt med ARN (Allmänna reklamationsnämnden) och överväger att ta ärendet vidare, eftersom företaget inte hållit sina löften.

Mitt råd till andra kunder:
• Ta alltid med en oberoende mekaniker för att kontrollera bilen innan du köper.
• Läs igenom hela kontraktet noggrant innan du skriver under.
• Lita inte bara på säljarens ord – se till att allt står skriftligt i avtalet.

Utifrån min egen erfarenhet rekommenderar jag inte att köpa bil från Hn Motor

May 16, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look