Company details

1. Vehicles & Transportation

Information provided by various external sources

Moderna Bil AB tillhandahåller ett modernt sätt för dig att handla din nästa bil och är en av Sveriges mest öppna bilhandlare! Vi håller öppet alla dagar i veckan, totalt 63 timmar och har bara stängt 6 dagar om året. Med våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet vill vi erbjuda dig mycket prisvärda bilar med god historik oavsett om du är privatperson eller företagare.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Tryggt och professionellt bilköp med fantastisk service

Vi har haft en väldigt fin upplevelse med Moderna Bil i Knivsta och särskilt med Joel som hjälpte oss genom hela köpet.

Redan från första kontakten kände vi oss väl bemötta. Joel var alltid trevlig, tillgänglig och tog sig tid att svara på alla våra frågor (och de var många!). Vi kände oss aldrig stressade eller pressade, utan fick i stället möjlighet att ta beslut i lugn och ro.

Det som verkligen stack ut för oss var känslan av omtanke och seriositet. De var också proaktiva inför leveransen och såg till att bilen överlämnades på ett tryggt och genomtänkt sätt. Det märktes att de ville att allt skulle bli rätt och att vi skulle känna oss trygga hela vägen – inte bara vid köpet, utan även inför leveransen.

Kommunikationen var tydlig och smidig genom hela processen, och allt fungerade precis som det skulle.

Vi är väldigt nöjda med både bilen och bemötandet, och kan varmt rekommendera Joel och Moderna Bil till andra som letar efter en pålitlig och seriös bilhandlare.

Stort tack igen!

March 21, 2026
Advertisement

Oseriös verksamhet

Oseriös verksamhet. Jag hade kontakt med deras säljare för en bil på lördag kl 14. Vi gjorde klart finanser och hade ett bud på inbytesbil som skulle verifieras. Ingen annan intressent fanns på bilen då. På måndag morgon får jag ett sms att bilen är såld på lördag kväll trots att de stänger kl 15. Inte ett meddelande om att det finns en annan intressent. Ingen möjlighet att lägga ett motbud. Jag har väntat i månader på att hitta en bil med den spec. Så besviken.

March 11, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Köpte en Passat Gte av Rasmus från…

Köpte en Passat Gte av Rasmus från Modernabil
inte haft möjlighet att se bilen.
Men köpte den utifrån hur rasmus beskrev den.
När bilen kom var den full av fel.
skador på stötfångare, motorvärme fungerade inte och många andra fel.
Har varit väldigt svårt att få tag på Rasmus och blir bara tilltalad.
KÖP ALDRIG EN BIL AV HONOM !!!!

December 12, 2021

Passa er

Passa er, ni som tänker handla här. Läs nogsamt igenom alla dokument. Här är ett företag som använder sig av de allmänna villkorens små paragrafer för att luras och ge sig själva fördela! Allt för sin egen vinning. (Och så har de personal som signerar med andra anställdas namn. Vad sägs om det i lagens mening?)

October 9, 2020
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look