Hoesjesweb.nl Reviews 18

1. Internet Shop
  2. Bike Accessories Store
  3. Furniture Accessories

Written by the company

Hoesjesweb is de webshop waar u alles vind op het gebied van hoezen. Voor mobiel/tablet maar ook voor uw bbq, tuin enz.. Hoesjesweb.nl is de online webwinkel met een kantoor en magazijn in Wormer. Er is een mogelijkheid om hier uw product af te halen en te betalen, dit kan zowel contant als met pin. De webshop is begonnen met telefoonhoesjes, tablethoezen en accessoires. Maar de vraag bleek groter dan ons aanbod waardoor wij onze specialisatie hebben uitgebreid naar outdoor covers. Wij hebben een zeer groot assortiment en daarnaast leveren wij kwalitatieve producten met de beste service. Vandaag op werkdagen besteld voor 17:00 gaat ook dezelfde dag de deur nog uit! Wij doen er dan ook alles aan om de klant tevreden te houden. Mocht u een probleem, klacht of vraag hebben en u komt er niet uit helpen wij u graag verder via telefonisch of mail contact. Daarnaast kunnen wij u tussen 9:00 en 17:00 ook te woord staan op kantoor in Wormer.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer fijne klantenservice

Zeer fijne klantenservice, product paste precies om onze tuinset.

February 4, 2026

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!

Wat fijn om te horen dat het product precies past bij uw tuinset en dat u onze klantenservice als prettig heeft ervaren. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier van uw aankoop en mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag weer verder.

Hoesjesweb.nl – Hoezenspecialist

Rated 4 out of 5 stars

Jerrycan OK, maar dichtdraaien = een worsteling

Twee HEM jerrycans gekocht, 20 liter.
Dus ik vul beide jerrycans met water... beide lekken, bij zowel de dop als het kraantje. Doppen en kraantjes zijn heel strak dichtgedraaid, kan niet strakker. Weliswaar minimaal, maar TOCH... laten ze water door en dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Een goede jerrycan blijft kurkdroog.
Retourneren lukt nu niet wegens omstandigheden. Noodoplossing bedacht, door ze op hun rug te leggen, 18 liter er in, zodat het waterpeil onder de dop blijft en er minder druk op de kraantjes staat.
(En dan: de kraantjes waren niet afzonderlijk verpakt in hun eigen doos, maar gewoon los in de grote doos voor de jerrycans gegooid. Die kraantjes zijn van niet al te stevig plastic, hadden kapot kunnen gaan door het schuiven van de jerrycans.)

Bijgewerkt op 11-2-26: Nav onderstaand antwoord van Hoesjesweb: de kraantjes werden dichtgedraaid exact volgens de aanwijzingen. Overigens lekken niet alleen de kraantjes maar OOK de blauwe afsluitdoppen bovenaan, dus naast het handvat.

Bijgewerkt op 13-2-26
Aan Hoesjesweb: ben met frisse moed wederom aan de slag gegaan - het is me na een hoop gedraai en gepruts gelukt om de kraantjes lekvrij te krijgen. De blauwe dop in de ene jerrycan (tot aan de rand bijgevuld, blijft ook droog). Dus ik had het kennelijk de eerste paar pogingen niet goed gedaan. Maar ik blijf wel bij mijn mening dat het nogal wat gedoe vergt omdat het blijkbaar een kwestie is van halve millimeters. Heb mijn recensie aangepast, eerlijk is eerlijk.

Dank voor uw reactie en uw aanbod tot een oplossing te komen. Heb ook de sterren aangepast.

February 10, 2026

Reactie na Reactie van 12-02

Beste Mabel,

Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide update.

Wij waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om het opnieuw te proberen én uw review aan te passen. Dat getuigt van sportiviteit en eerlijkheid.

Wij begrijpen uw opmerking dat het wat precisie vraagt bij de eerste montage. Uw feedback nemen wij serieus, want als het als “gedoe” wordt ervaren, kunnen wij daar in onze instructies mogelijk nog duidelijker over zijn.

Fijn om te lezen dat zowel de kraantjes als de blauwe dop uiteindelijk goed afsluiten. Zo horen de jerrycans ook te functioneren.

Nogmaals dank voor uw open communicatie en het aanpassen van uw beoordeling. Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Hoesjesweb

Reactie na Reactie welke was bijgewerkt 11-02

Beste Mabel,

Dank u wel voor uw aanvullende reactie.

Allereerst onze excuses dat wij in onze eerdere reactie niet apart hebben gerefereerd aan de blauwe afsluitdoppen bovenaan de jerrycan. Dat hadden wij duidelijker moeten benoemen.

Voor zowel de kraantjes als de blauwe doppen geldt hetzelfde principe: deze dienen recht en correct geplaatst en aangedraaid te worden zodat de afdichting volledig sluit. En het rubbertje binnen in kan door transport wat verschoven zijn controle van het rubbertje is dan ook wenselijk. ( mocht u dit natuurlijk niet allang gedaan hebben). Wanneer dit correct gebeurt, behoren de jerrycans niet te lekken. Uiteraard kan er in uitzonderlijke gevallen sprake zijn van een fabricagefout.

Mocht het product ondanks correcte montage blijven lekken, dan mag u deze uiteraard gewoon retourneren. Ook wanneer retourneren op dit moment door omstandigheden lastig is, denken wij graag met u mee over een passende oplossing.

U kunt altijd rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice via klantenservice@hoesjesweb.nl, zodat wij dit persoonlijk en netjes met u kunnen oplossen.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed en betrouwbaar product ontvangt en helpen u graag verder.

Hoesjesweb.nl

Beste Mabel,

Wat jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

In vrijwel alle gevallen blijkt dat het kraantje niet volledig en recht in de aansluiting is geplaatst. Het gaat hierbij niet om extra stevig aandraaien, maar om het kraantje recht op de opening plaatsen en vervolgens doordrukken tot het hoorbaar en voelbaar “klikt”. Pas daarna sluit het correct af.

Om dit duidelijk te maken hebben wij een korte instructievideo gemaakt waarin dit stap voor stap wordt getoond:

Daarnaast staat deze video ook via de QR-code op de jerrycan vermeld.

Wat betreft de kwaliteit: de kraantjes zijn vervaardigd uit stevig, drukbestendig kunststof dat geschikt is voor wateropslag. Bij correcte plaatsing behoren deze niet te lekken. Mocht er ondanks juiste montage toch sprake zijn van een productiefout, dan lossen wij dat uiteraard direct voor u op.

Wij vinden het belangrijk dat u een goed werkend product ontvangt. U mag altijd contact opnemen met onze klantenservice, dan helpen wij u persoonlijk verder en zorgen wij voor een passende oplossing.

Hoesjesweb.nl

Troep koop hier niet

Troep koop hier niet. Diamond line bakfiets hoes gekocht a 70.- , volgens de productomschrijving topkwaliteit en een lange levensduur. Binnen 1,5 jaar loopt het vocht er doorheen en biedt het geen bescherming meer. Hoesjesweb geeft aan dat het product een levensduur van 1,5 jaar heeft. Wie koopt er nou een hoes voor 1,5 jaar? Uitgaande van gebruik van de bakfiets van 8 jaar, betekend dat 6 hoezen verslijten a 420.- totaal.

November 9, 2025

parasolhoes, kwaliteit ondermaats

Vorig jaar (16 maanden geleden) heb ik een parasolhoes gekocht met het "diamant" label, zogezegd de beste kwaliteit die garant staat voor jarenlang gebruik. Helaas is de stof bovenaan zo dun geworden dat de regen er door gaat en eigenlijk niet meer bruikbaar is. Kwaliteit is duidelijk ondermaats en stemt niet overeen met de omschrijving op de website. Laat u niet vangen door mooie woorden!!

July 20, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Op zich prima bedrijf, retour boeken laat wat lang op zich wachten.

Bestellen en leveren ging soepel. Ook het retour sturen van een artikel ging soepel. Maar toen stokte het proces. Na 9 dagen maar eens gevraagd wanneer ik mijn geld terugkrijg. Zonder enige vorm van excuses of verdere toelichting prompt een creditnota ontvangen. Zou natuurlijk niet zo lang moeten duren. Tip aan het bedrijf: loop je site en je mails eens langs op taal- en spelfouten. Dat rammelt aan alle kanten en geeft een onprofessionele indruk.

June 23, 2025

Diamond hoes na 1,5jaar stuk

Helaas gaat de Diamond hoes na 1,5jaar kapot, de waterdichte binnenlaag laat los. Blijkbaar al buiten garantie (1 jaar), maar ik verwacht meer van het duurste model hoes. Ik krijg 20% korting aangeboden op een nieuw aankoop, maar geef mijn geld liever uit aan een ander hopelijk beter merk.

Ter vermaak deel ik het advies van de klantenservice om de hoes in de wintermaanden binnen op te bergen. Dan moet ik de bakfiets in de winter zeker zonder hoes buiten zetten, om de hoes te beschermen :-) U bent gewaarschuwd...

February 2, 2025

Verkäufer versendet erst auf Nachfrage

Über das Produkt kann ich leider noch nichts sagen, da es immer noch nicht angekommen ist.
Ich habe das Produkt von Hoesjesweb über Kaufland online bestellt, habe am 8.5. eine Versandbestätigung ohne Sendungsverfolgung bekommen, das Paket soll spätestens am 16.5. bei mir sein. Heute am 16.5. habe ich Hoesjesweb angeschrieben wo mein Paket ist, anschließend habe ich die Sendungsverfolgung per Email bekommen. Das Paket wurde erst HEUTE an DHL übergeben..
Frechheit, dass erst auf Nachfrage meine Bestellung überhaupt versendet wird!!
Nie wieder dieser Verkäufer, egal wie gut das Produkt an sich sein wird.

May 16, 2024

Hallo Vanessa,

es tut uns leid, dass Ihr Paket durch den Spediteur verzögert wurde. Wir bemühen uns sehr, es rechtzeitig zu versenden und Ihnen zu antworten. Wir haben daher leider vergeblich versucht, Sie zu kontaktieren. In der Zwischenzeit sehen wir auch in der Sendungsverfolgung des Spediteurs, dass Sie Ihr Paket vor einigen Tagen erhalten haben. Wir entschuldigen uns noch einmal für die Verspätung und wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrer Hülle!

Mit freundlichen Grüßen,

Team Hoesjesweb

Rated 5 out of 5 stars

Zeer goede service, aanrader!

Bakfietshoes besteld bij hoesjesweb. Helaas was het model welke ik had uitgezocht net te kort. Na telefonisch advies hebben ze direct een andere hoes verzonden welke perfect past.
Uitstekend geholpen, klanttevredenheid staat hier hoog! Goede service, goede informatie op de website, snele reactie op email. Nette prijzen. Een voorbeeld voor andere winkels! Ik kan hoesjesweb zeker aanraden!

February 6, 2024

Heel klantvriendelijk!

Hoesjesweb reageerde vriendelijk en snel. Eerste hoes bleek toch te klein voor mijn fiets, maar er werd heel snel een grotere hoes geleverd. En dat zonder extra kosten, heel klantvriendelijk!

December 15, 2023

Topservice!

Omdat onze bestelling (parasolvoet) niet was afgeleverd hebben wij een mail gestuurd naar Hoesjesweb.
Daarop heeft Sandra direct gereageerd en een nieuwe parasolvoet laten bezorgen. Binnen 2 dagen was alles pico bello geregeld.
Grote klasse Sandra!

June 20, 2023
Rated 5 out of 5 stars

TOP SERVICE DOOR SANDRA KORVER!.

Eerst en vooral had ik een verkeerde kleur besteld voor mijn iPadhoes! Dadelijk een mail gestuurd en hebben ook snel een mail teruggestuurd bij Hoesjesweb dat de kleur aangepast zou worden! Dan kreeg ik een hoes toegestuurd in de juiste kleur, maar zonder HEMlogo noch stylus! Na weer een paar mails tussen Sandra Korver en mij is dit ook heel fijn en snel opgelost! Ik heb mijn hoes met logo+stylus dadelijk opgestuurd gekregen en vond deze de dag nadien, op zaterdag, al in mijn brievenbus!! Ik heb dan de andere hoes dadelijk retour gestuurd!!
Sandra Korver heeft mij ronduit een FANTASTISCHE SERVICE gegeven!! HARTELIJKE DANK SANDRA VOOR ALLES!! DOE ZO VERDER!! 🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍

November 11, 2021

Prima telefonisch geholpen

Prima telefonisch geholpen! Keurig te woord gestaan voor een hoesje voor een al wat oudere tablet. Product gekocht en past precies.
En ik kon achteraf de factuur voldoen.
Helemaal top.

October 11, 2021

Aanrader!!

Na een valse start, heeft Sandra van de klantenservice alles in een mum van tijd weer in orde gemaakt. Dit betrokken, persoonlijke contact vond ik top.
Superblij met mijn telefoonhoesje maar zeker met de service van HoesjesWeb.nl. Een aanrader!!!

September 13, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look