outlet4home.nl Reviews 25

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Tuinkussens voor de laagste prijs. De kussens werden bij ons geleverd na 4 werkdagen zoals op de site vermeld stond. Ik werd bij iedere stap (bestelling, bestelling door hun bij leverancier, b... See more

Company replied

Company details

1. Internet Shop

Written by the company

Wij zijn Outlet4home Albergen en zijn leverancier van o.a. keukenapparatuur, tuinmeubelen, partytenten, parasols, BBQ's, tuindecoratie en nog veel meer. Kijk voor al onze producten eens bij ons gehele aanbod op www.outlet4home.nl Wij leveren vele merken maar importeren ook veel producten zelf. We proberen altijd een scherpe prijs te kunnen bieden door groot in te kopen. De voorraad artikelen geven we vrijwel altijd dezelfde dag mee aan onze transporteurs en zou de volgende dag geleverd kunnen worden.

Contact info

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Prima ervaring!

Vandaag hebben wij onze nieuwe tuinkussens ontvangen. Helemaal conform bestelling. Keurig geleverd, binnen de afgesproken tijd. Ook de klantenservice heeft via WhatsApp goed gereageerd op een vraag van ons. Dus een prima ervaring!

March 14, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Slecht in terugbetalen

Slecht in terugbetalen, 8 werkdagen zeiden ze.... ik ben geen "heen en weer" mailer, nog 1 week en ik hoop dat hun koffie goed smaakt !!!@

December 23, 2025

Goedemorgen,

Wat vervelend om te lezen dat uw bedrag nog niet is teruggestort.
We hadden liever wel gehad dat u ons een mail had gestuurd.
Betalingen worden binnen 8 dagen automatisch teruggestort.
Aangezien dat u geen naam of bestelnummer geeft kan ik nu helaas niks nakijken of uw retour inmiddels verwerkt is.
Wegens drukte lopen wij iets achter op het controleren van retouren.

Graag zou ik een mail van u ontvangen om welk bestelnummer het gaat dan kan ik met u meekijken.
Klantenservice

Top ervaring levering ATAG oven

We hadden een Atag oven besteld en deze oven werd zeer voordelig aangeboden bij Outlet4Home. We hebben meerdere offertes opgevraagd bij diverse bedrijven maar zij konden niet tippen aan de offerte van Outlet4Home. We hebben deze oven vervolgens via hen besteld en we konden de oven keurig op de afgesproken leverdatum afhalen bij hun aan de zaak.

November 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Outlet4Home betaalt NIET tijdig…

Outlet4Home betaalt NIET tijdig geretourneerde, onbeschadigde artikelen terug, inmiddels zijn er ZEVEN weken verstreken. Toezeggingen te zullen terugbetalen komen ze pas na 8 weken én heel veel e-mails na. Helaas zijn ze telefonisch niet bereikbaar.
Jammer, want de kwaliteit van het aanbod en de prijzen zijn goed. Je moet geluk hebben dat hetgeen je besteld in voorraad is, én dat je niets hoeft terug te sturen. Wellicht leren ze van de kritiek.

October 2, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Goede en fijne reactie na klacht over levertijd.

Goede en fijne correctie van dit bedrijf na een klacht over de eerder beloofde levertijd. Had een inbouw vriezer besteld, zou (bij navraag) binnen 6 tot 8 werkdagen geleverd worden. Na 14 werkdagen nog niets binnen. In de tussen tijd ge appt, gemaild en contactformulier ingevuld. na 3 werkdagen nog steeds geen reactie. Echter bij dag 4 een bericht, fijne reactie en excuses. Probleem van langere levertijd bleek bij fabrikant te liggen. Hierna werd door outlet4home goed gecommuniceerd, bemiddeld en er werd zelfs een kleine korting gegeven.
Al met al dus na de klacht een goede en fijne oplossing van outlet4home.

October 1, 2025

Tuinset

We hebben door goed advies een mooie tuinset binnen. Vooral erg tevreden over de communicatie, direct en betrouwbaar 👍🏻

June 3, 2024

Erg goede ervaring.

Erg goede ervaring.
Kreeg het netjes binnen, zat alleen een klein scheurtje in 1 v d kussen, denk door het vervoerbedrijf. Heb geappt en krijg gelijk een nieuwe opgestuurd👍 top service! Heb vandaag ook mooie sierkussens daar besteld. Ik ben blij

May 29, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Niet vooruit betalen is het devies…

Terugbetaling van een vooraf betaald maar niet geleverd artikel geschiedt niet. Tot 2 x toe wordt terugbetaling bevestigd maar niet uitgevoerd. App-berichten hierover worden niet beantwoord. Pas na inschakeling van een advocaat wordt betaling (binnen een uur) uitgevoerd.
Het tel nr van het bedrijf (nergens op hun site te vinden) is overigens:
0546-442926.

April 3, 2024

Positieve ervaring met Outlet4Home

In tegenstelling tot wat ik op Trustpilot en andere sites heb gelezen, heb ik juist een heel goede ervaring met het bedrijf. Vele recensies op internet zijn heel negatief m.b.t. kwaliteit en bezorging. Ik weet niet of dat komt, doordat ik via bol.com heb besteld,
maar mijn bestelling, Madison met hoge rug - Stripe Blue, werd binnen 2 dagen geleverd. Er mankeert niets aan de kwaliteit van het product, dat trouwens ook nog eens een stuk goedkoper was dan elders. De verpakking was eenvoudig met zwart plastic, maar dat was bij aankomst niet beschadigd. Ik schrijf bijna nooit recensies, maar in dit geval wel: heb ik geluk gehad of wordt het bedrijf nodeloos in een kwaad daglicht gesteld?

March 9, 2024
Rated 5 out of 5 stars

De bezorging was in eerste instantie…

De bezorging was in eerste instantie niet goed verlopen: niet goed aangebeld en pakket terugstuurd! Maar door goed mailverkeer, directe reactie over hoe verder, is het helemaal goed gekomen. En de kussens bevallen goed. Wij zijn helemaal happy! Groetjes G.R.

March 9, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Wat zou het fijn zijn als deze mensen…

Wat zou het fijn zijn als deze mensen eens persoonlijk contact opnemen met hun klanten in plaats van een appje wanneer het hen uitkomt en alles doorschuiven naar de leverancier. Zit al weken met een afzuigkap in huis die niet oké is.
BEL ONS EENS PERSOONLIJK OP!!

February 22, 2024

Koop hier niks, oplichterij

Ik had hier recent een kachel besteld dat bedoelt was als een kerstcadeau, helaas geen presentje voor kerst maar wel een hoop ellende.

Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en is er niks geleverd. Sterker nog ik heb nooit een bestelbevestiging ontvangen, de kachel staat niet meer in hun webshop en de klantenservice is niet bereikbaar via de telefoon en mail.
Omdat de transactie via iDeal gaat kan jij of de bank geen terugstorting doen.

Kijk dus goed uit voordat je hier een aankoop doet. De prijzen lijken goedkoop maar het gezeik wat je er mee krijgt is het niet waard.

December 11, 2023

Best Nick,

Bedankt voor uw review.
Helaas is deze niet heel positief voor ons.
Wij versturen veel van deze producten rechtstreeks vanuit onze groothandel.
Waardoor wij producten sneller bij onze klanten krijgen.
Helaas is er met de order die u heeft geplaats van alles mis gegaan.
Dit product is tegen gehouden bij de transporteur en daarom niet bij u geleverd.
Wij hebben dit ook pas achteraf gehoord en daarom hebben wij u niet op de hoogt kunnen houden.

Wij vinden het onzettend jammer dat u ons afzet als oplichters.
Wij zijn inmiddels ruim 14 jaar actief en hebben gelukkig heel veel tevreden klanten.

Inmiddels is het bedrag netjes terug betaald.

Team Outlet4Home

Rated 1 out of 5 stars

Service is ver beneden peil

Service is ver beneden peil, volgende keer bestel ik weer gewoon bij 1 van de grote online aanbieders.
1. Outlet4home is telefonisch onbereikbaar, terwijl op de website staat dat ze van 10 tot 15 uur bereikbaar zijn. Ik heb ze 6 x gebeld, telkens krijg ik een bandje te horen dat ze niet bereikbaar zijn.
2. levertijden op de site kloppen niet. Levertijd 3-4 dagen, werd bij ons 3-4 weken en voor 1 artikel nog veel langer.
3. omdat de levertijden niet conform onze verwachting was, hebben we 1 artikel geannulleerd. Er was toegezegd dat het geld binnen 8 dagen retour zou zijn, maar we wachten er nog op.

December 11, 2023

Goedendag Heer Barkhof,

Bedankt voor uw review,
Helaas is deze niet al te positief voor ons.
We hebben even het één en ander uitgezocht.
Wij hebben midden december te maken gehad met personele problemen.
Dit had onder meer te maken met een aantal vaste krachten die langdurig ziek waren.
Helaas was onze service in deze tijd inderdaad beneden pijl.
Gelukkig hebben wij deze tijd inmiddels weer achter gelaten en kunnen wij weer naar de toekost dijken.

Inmiddels hebben wij de producten geleverd.
Op 1 na hier heeft u het bedrag voor terug gestort gekregen.

Onze excuses dat wij heb niet voor elkaar hadden.

Rated 2 out of 5 stars

levering duurt veel langer dan aangegeven

Op de site staat 1 tot 3 werkdagen. blijkt 1 tot 3 weken te zijn omdat ze het niet op voorraad hebben. Uit eindelijk toch na 3 weken de spullen ontvangen.

December 1, 2023

Goedendag,

Helaas is deze niet al te positief voor ons.
Wij kunnen helaas niet achterhalen wat u bij ons besteld heeft maar ik kan opmaken op de levertijd 1 tot 3 werkdagen dat wij dit product niet op voorraad hadden liggen. (anders hebben wij snellere levertijden op onze website staan)
Hier staat ook altijd onder "mits het product op voorraad bij onze leverancier"
Waarschijnlijk hebben wij langer moeten wachten voordat wij de levering hebben binnen gekregen.
Wij doen altijd ons uiterste best om de producten zo spoedig mogelijk bij onze klanten te krijgen.

Jammer dat wij om deze reden zo'n slechte review ontvangen.

Team Outlet4Home.

Rated 1 out of 5 stars

Op de website staat gratis levering in…

Op de website staat gratis levering in Nederland via eigen transport, met DPD, DHL of PostNL ,als ze er achterkomen dat de bestelling naar de Waddeneilanden moet kan het opeens alleen met eigen transport tot de boot terwijl de landelijke transporteurs elke dag met de boot mee gaan , na een meer dan bedenkelijke communicatie wordt de bestelling geannuleerd en de website aangepast …meer dan een week later wordt er pas terugbetaald .zeer slordig outlet4home !

December 2, 2023

Goedendag,

Helaas is deze niet al te positief voor ons.
Wij zijn pas overgestapt naar een groothandel waar wij zaken mee doen.
Helaas leveren hun grote en kwetsbare producten alleen op het vast land.
Helaas is dit niet naar ons gecommuniceerd door onze groothandel.

Excuus dat wij de kap daardoor niet kosteloos konden leveren.
Inmiddels is het bedrag netjes terug gestort.
En onze website hier op aangepast.

Excuses voor het ongemak.

Rated 5 out of 5 stars

Tuinkussens voor de laagste prijs

Ik werd bij iedere stap (bestelling, bestelling door hun bij leverancier, bevestiging leverancier, ontvangst artikelen en versturen van artikelen) keurig op de hoogte gebracht.

Het aantal (6 stuks) was ook geen probleem. Artikelen precies zoals we verwacht hadden.

Gewoon top.

August 29, 2023

Goedemiddag Bianca,

Bedankt voor uw positieve review.
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze review hier achter te laten.

Team Outlet4Home.

Rated 5 out of 5 stars

kussens waren keurig op tijd

kussens waren keurig op tijd, hielden ons goed op de hoogte en hielpen ons per mail goed .prima service bedankt! eric en anita Tilburg

July 27, 2023

Goedemiddag Anita,

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te plaatsen.
Fijn dat we u konden helpen met uw keuzen.

Prima service

Had 3 tuinstoel kussens besteld moesten er 4 worden na belletje werd aangegeven ,geen probleem.Ook de levering was super snel.Hopelijk is de kwaliteit van de kussens ook goed , we gaan het zien.

June 14, 2023

Goedemiddag,

Bedankt voor uw positieve review.
Wij waarderen het dat u deze review bij ons heeft achtergelaten.
Alvast veel plezier met uw aankoop.

Team Outlet4Home

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look