Company details
Written by the company
Holmegaardens B&B ligger i fredfyldte omgivelser på landet. Jeg har 5 værelser til udlejning, her er fælles køkken og spiseområde, terrasse med grilfaciliteter. Toiletter og bad deles med de andre gæster. Ønskes morgenmad kan dette tilkøbes. Er man til udeliv er der mulighed for overnatning i vores shelter med plads til 2 personer, med adgang til toilet og bad. Der er 800m til havet mod syd. Cykel og vandreruter er lige i nærheden. Der er 8 km til henholdsvis Ærøskøbing og Marstal. Der går bus til Dunkær, som liger 2,5 km væk. Busserne på Ærø er gratis.
Ryggerholmevej 1, 5970, Ærøskøbing , Denmark
- Maria@holmegaarden.eu
- holmegaarden.eu
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Helt igennem et skønt B&B.
Helt igennem et skønt B&B.
Værelset var stort og godt. Sengene var virkelig gode at sove i.
Alt var pænt og rent.
Morgenmaden var virkelig lækker.
Og der er gratis kaffe, the og kakao.
Og sidst men ikke mindst, så er værten Maria utrolig sød.
Skønne omgivelser med natur og dyr
Skønne omgivelser med natur og dyr, trygt at være på gården. Maria er sød, imødekommende og meget behagelig. Morgenmaden er super indbydende og lækker, og det samme gælder deres værelser.
Det er nemt at komme i bad eller på toilet, samt at få en gratis kop kaffe/the/kakao.
Vi kan helt klart anbefale Holmegåaardens B&B.
Vi var afsted med vores lille barn
Vi var afsted med vores lille barn, og det var simpelthen kanon! Der er alt man skal bruge: pænt fælleskøkken, bad og toilet, skøn terrasse, kaffemaskine der laver det hele, hjemmelavede morgenmad og virkelig rare værter!
Der er SÅ pænt og rent!
Vi kommer igen!
Mega dejligt sted
Mega dejligt sted. Der manglede ingenting. Fine værelser. Helt rent. Masser af fællesområder. Super lækker morgenmad. Vi ses helt sikkert igen.
Super fedt sted
Super fedt sted.
Dejlige værelser og badeværelser, samt super flot rent.
Maria og Morten er sååå flinke og hjælpsomme
Dejligt ophold
Dejligt ophold
Vi kan bestemt anbefale at aflægge Maria på Holmegården besøg. Udmærkede faciliteter, god morgenmad med friske æg fra egen hønsegård, hjemmelavet saft og marmelade! Meget afslappet stemning!
Lene & Henrik
Holmegaarden kan varmt anbefales
Holmegaarden kan varmt anbefales. Dejligt sted med ro og ikke langt til vandet. Et sted man føler sig virkelig velkommen og alt lever fuldt ud op til forventningerne, ikke mindst på grund af det dejlige værtspar.
Vi vender helt sikkert tilbage.
Fantastisk sted.
Fantastisk naturskønt sted. Fine værelser, her mangler bare ingenting. Servicen er helt i top. Vi glæder os til at bo på Holmegaarden igen næste gang vi kommer til Ærø.
Fantastisk naturskønt sted på Ærø
Fantastisk naturskønt sted på Ærø, god lejlighed, rent og pænt.
Flink og hjælpsom værtspar, her kommer vi helt sikkert igen