Murerfirmaet Holm & Søn ApS Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Bricklayer

Information provided by various external sources

Murerfirmaet Holm & Søn er en familiejet virksomhed med 40 års erfaring med murerentreprise i Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi har erfaring med murerarbejde i private hjem og boligforeninger såvel som med større byggeprojekter. Vi udfører alle former for murerarbejde.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Meget professionel oplevelse

Meget professionel oplevelse. Behagelig og meget kompetent person. Professionel og god styring af proces og håndværkere.

March 18, 2022

Reply from Murerfirmaet Holm & Søn ApS

Hej Palle. Tak for din positive anmeldelse. Det glæder mig, at I har været tilfredse med forløbet.
Vh Martin

Advertisement

Fremragende stykke arbejde

Holm og Søn leverede et fremragende stykke arbejde i forbindelse med renovering af vores facade. Yderst venlige og servicemindede medarbejdere, som udførte et flot og professionelt arbejde. Vi vil helt sikkert benytte Holm og Søn igen og kan derfor varmt anbefale dem.

August 26, 2021

Hej Morten
Tak for den flotte anmeldelse. Vi kommer gerne igen en anden gang.
Hilsen Martin

Rated 5 out of 5 stars

Super arbejde og super resultat

Jeg har brugt Holm og Søn til renovering af vores badeværelse. Har været en god fornøjelse med et badeværelse som vi er super tilfredse med. Specielt Rasmus som fliselægger har lavet et super arbejde. Kan kun anbefale dem

October 12, 2020

Hej Thomas
Tak for din positive tilbagemelding. Det et er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds med resultatet.
Vh. Martin

Rated 1 out of 5 stars

Advarer mod denne murer

Advarer mod denne murer. Utroværdig håndværker der ikke holder indgåede aftaler og giver dårlig behandling.
Har lavet skader som de benægter på trods af beviser og løber fra deres ansvar! Svære at komme i dialog med, da de har ignoreret, forhalet og afbrudt kommunikationen og dermed muligheden for at indgå løsning på de skader de beviseligt har forårsaget.
Fraråder kraftigt alle at benytte denne murer!

September 10, 2020

Kære ML LL
Det var dog en kedelig anmeldelse at få på noget, som slet ikke handler om det arbejde, vi har udført ved dig. Anmeldelsen handler derimod om en uoverensstemmelse om, hvor vidt det er os, som har lavet en plet på din bil, som desuden ikke var tilstede, da vi udførte vores arbejde ved din ejendom.

Vi håber, at du trods alt er lige så tilfreds med vores udførte murerarbejde, som resten af din andelsforening er.

VH. Martin Holm

Super professionelt firma

Super professionelt firma. Vi har brugt Holm & Søn til flere forskellige opgaver på vores hus, og har været så glade for resultatet. Man kan se at håndværket og kvaliteten bare er så meget i orden. Desuden er der efter alle opgaver blevet ryddet så fint op. Tror aldrig jeg før har oplevet en håndværker vaske gulv efter udførsel af en opgave! De varmeste anbefalinger herfra!

June 22, 2020

Hej Eva
Tak for din tilbagemelding vedr. håndværk, kvalitet og et tilfredsstillende resultat - det er nemlig noget, vi bestræber os på at levere hver gang. Og også dejligt at høre, at oprydning og rengøring var tilfredsstillende :-)
Vh. Martin

Advertisement

Stor anbefaling

Stor anbefaling! Vi er meget tilfredse med det arbejde murerfirmaet Holm & søn har lavet hos os. Vi fik rigtig god vejledning og slutresultatet kunne ikke være bedre. Vi kunne tydeligt mærke en stor faglig ekspertise og vi vil helt sikkert gøre brug af Martin igen!

June 10, 2020

Reply from Murerfirmaet Holm & Søn ApS

Hej Karoline. Tak for din positive tilbagemelding. Vi kommer med glæde tilbage en anden gang. Vh Martin

Take a closer look