HOUTTEReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend werk geleverd! Houtte heeft bij ons in Lunteren diverse ramen met kozijnen vervangen, en de voordeur en achterdeur met kozijn. Hendrik denkt mee en geeft goed advies, daarna ontvingen we... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen periode hebben Hendrik en zijn collega’s twee puien aan de tuinzijde van ons huis vervangen. We zijn heel blij met het resultaat! Mede door het goede advies vooraf is het uitzicht op de tuin... See more

Company details

1. Building Firm

Written by the company

SPECIALIST IN HOUTEN KOZIJNEN & TRAPPEN Wij leveren én plaatsen je houten kozijnen, ramen, deuren én trappen compleet. Bij ons is dit standaard maatwerk: je krijgt advies én een creatie dat alleen bij jouw huis past. Samen gaan we voor een subliem eindresultaat. Wat wil jij door HOUTTE laten vervangen?

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

11 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 4 out of 5 stars

Snel en netjes gewerkt

Er kon snel geleverd en geplaatst worden. Communicatie en afstemming liep prettig, met begrip voor elkaar en samen dingen bespreekbaar maken om tot iets moois te komen. Er wordt verder gedacht dan de neus lang is. Daar hou ik van! Resultaat mag er zijn!

May 22, 2026

Uitstekend werk geleverd

Uitstekend werk geleverd!
Houtte heeft bij ons in Lunteren diverse ramen met kozijnen vervangen, en de voordeur en achterdeur met kozijn. Hendrik denkt mee en geeft goed advies, daarna ontvingen we een nette offerte en is het uitgevoerd. Top kwaliteit materiaal en netjes werk geleverd. We hebben nu ook opdracht gegeven voor het bouwen van een erker aan de voorzijde van ons huis. Echt een
aanrader!

April 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Offerte gevraagd voor vervangen van 2 kozijnen.

Offerte gevraagd voor vervangen van 3 kozijnen. Op basis van aansprekende offerte 2 man geweest om in te meten, vriendelijk en duidelijk, geluisterd naar onze wensen. Dag van plaatsen goed verlopen al was het steenkoud. Netjes gewerkt en opgeruimd. Vriendelijke mannen. Resultaat is prima en volgens wens. We komen later voor ander kozijn zeker terug.

January 9, 2026

Houtte kozijnen / HR++ glas

Bijna alle ramen en kozijnen zijn bij ons in Utrecht vervangen door Houtte, verspreid over een periode van ongeveer een jaar. Het contact verliep gedurende het hele traject prettig en professioneel.

De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend: de prijs is scherp, maar de kwaliteit en service zijn zelfs nog beter. Een klein probleem waarbij een raam niet goed open kon vanwege ons plafond en een steunbalk werd bovendien snel en vakkundig opgelost. Kortom, zeer tevreden over zowel het resultaat als de service.

December 24, 2025

tevreden over nieuwe ramen

Wij zijn erg tevreden over twee nieuwe ramen die we hebben laten vervangen vanwege houtrot in de kozijnen. Er is heel netjes gewerkt en wij zijn blij met zoveel stilte in de nacht. Prettige communicatie.

December 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vanaf het eerste contact tot en met de…

Enorm tevreden over Marianne en Hendrik!

Vanaf het eerste contact tot en met de montage is alles uitstekend verlopen. Afspraken worden netjes nagekomen, het advies is deskundig en eerlijk, en de montage is zeer netjes uitgevoerd. Er is duidelijk vakmanschap en oog voor detail. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

December 17, 2025

Vaste trap en traphek

Vaste trap naar zolder laten maken en plaatsen en later nog een traphek. Kon snel gerealiseerd worden.
Erg blij mee! Ze werken netjes en vakkundig. Ziet er goed uit.

December 15, 2025

Fijn betrouwbaar bedrijf.

Heel zorgvuldig in adviseren en afwerking. Communicatie is goed, maar heeft soms wat aansporing nodig. Geeft ruimte om alles heel goed te overwegen en terug te komen io beslissingen.
Producten zijn prachtig.

October 31, 2025

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf die met je meedenkt. Goed advies, oog voor detail en vakmanschap. Zijn dan ook zeer blij met het eindresultaat en komen er graag terug voor de volgende klus.

June 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bij Houtte vind je echt vakmanschap!

Vakmanschap, oog voor detail en professioneel in alle opzichten. Al vanaf het eerste moment dat we contact hadden met Houtte verliep onze aanvraag voor het vervangen van de totale pui van onze woning vlekkeloos, transparant en de communicatie eromheen heel prettig. Wij zijn onder de indruk van het vakmanschap van Hendrik en zijn collega's: de pui bestaat uit 1 stuk en beslaat 3 verdiepingen en past perfect. Al vanaf de eerste online kennismaking ontstond vertrouwen in hun kunde en kennis en dat heeft het hele team ook waargemaakt!

March 15, 2025

Nieuwe kozijnen van Houtte

Hendrik heeft onze nieuwe schuifpui en een groot aantal nieuwe kozijnen en buitendeuren geplaatst. Hij werkt met deskundige en vriendelijke vakmensen en is een betrouwbare aannemer gebleken die meedenkt en goede uitleg geeft. De kozijnen van timmerfabriek De Grebbe zijn mooi en degelijk, met een goede laag verf zodat ze ook goed stabiel zijn als het even duurt voordat de schilder komt. Heel tevreden!

October 17, 2024

Zeer tevreden

Ons kozijn is vakkundig vervangen door Houtte. Bij het opmeten werd ruim de tijd genomen en goede adviezen gegeven. We zijn erg tevreden met het resultaat!

February 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit en service geleverd

Hendrik en zijn team hebben ons huis uit 1905 volledig voorzien van nieuwe houten kozijnen en deuren. Dat was een mega klus met veel impact, maar de mannen hebben keurig gewerkt en een fantastisch resultaat opgeleverd. We hebben er nog elke dag plezier van.

August 15, 2024

Absoluut een aanrader!

Sinds vorig jaar hebben wij een Houtte trap in huis, en daar zijn wij zeer tevreden over. Dankzij de persoonlijke aanpak van Hendrik kregen we precies de trap die bij ons huis past. Het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, verliep soepel en professioneel. De trap is een echte eyecatcher geworden. Absoluut een aanrader!

January 6, 2025

Vakwerk door vakmensen

We zijn zeer tevreden over het geleverde werk door Houtte. Vervangen van meerdere kozijnen en de voordeur in oud pand dat veel maatwerk vroeg. Alles is netjes afgewerkt en communicatie verliep soepel. Ik kan Houtte van harte aanbevelen!

December 22, 2024

3 nieuwe kozijnen + ramen

Houtte heeft bij ons 3 nieuwe kozijnen + ramen geplaatst op de 1e verdieping aan de voorkant van ons huis. Prettige communicatie en er werd goed meegedacht toen bleek dat de draai-kiep ramen die we in eerste instantie wilden helemaal niet zouden passen. De montage is uiteindelijk in 2 dagen gedaan omdat het wegbreken van de oude kozijnen tegenviel. Dat werd allemaal netjes gecommuniceerd.

We zijn erg tevreden met het resultaat!

April 19, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look