Hr. Skov Reviews 81

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

HR. Skov har dejlige produkter, god snaps, faktisk vanedannende til frokost højtiderne, prøv dem 👍 Forsendelse og levering perfekt.

Rated 4 out of 5 stars

Alt godt her. Lækre produkter og god service. Forsendelsen blev leveret forholdsvist hurtigt i sikker og forsvarlig indpakning. Kan godt anbefales. Eneste minus var, at man ikke havde opdateret lagerb... See more

Rated 3 out of 5 stars

Maden var generelt god, men pynten går af det når man efter butikkens lukketid opdager at Hr. Skovs hjemmelavede bearnaisesauce ikke er medleveret. Ved henvendelse i butikken fik vi en flaske rødvin s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejlige produkter, er absolut fan af deres røde og hvide creme balsamico. Er bare blevet afhængig af deres produkter til mine salater. Har lige fået min 3. levering. Der er god service. Bestiller al... See more

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

En tynd gang is

Vi har lige været en tur i Hr. Skov Ribe. Vi købte 2 små softice og det skulle være blandet jordbær/vanilje - en i bæger og en i vaffel. Ekspedienten tog lidt ud i et bæger og lavede herefter den første, som var helt hvid. Jeg spurgte om den var blandet og fik at vide, at Hansen is ikke brugte farver i deres is, så derfor så den sådan ud. (Efterfølgende har det undret mig noget, da det jo skulle være jordbær og ja den smagte ikke af andet en vanilje) Den anden is i vaffelen var så en lille klat. Vi blev begge lidt paffe og betalte de 65 kr og gik. Jeg gik så tilbage og sagde vi havde undret os over forskellen og de 4 små teskefulde der var i den ene is. Fik at vide, at det var sådan og måske det var løbet ned i vaflen, da jeg nok havde lagt mærke til at isen havde haft lidt svært ved at samle sig. Jeg fik en ny i et bæger, hvilket selvfølgelig var fint, men oplevelsen af at blive bildt noget ind istedet for at sige, at isen ikke var klar eller være ærlig omkring det istedet for at bilde os noget på ærmet - så havde vi jo bare valgt noget andet og haft en helt anden oplevelse.

June 11, 2025

Uovertruffen tapasoplevelse fra Hr. Skov

Vi bestilte tapas fra Hr. Skov i anledning af en 60-års fødselsdag med 50 gæster – og det blev en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Hver eneste gæst var begejstret for den lækre mad, som blev leveret med stor omhu og professionalisme.
Tapasmenuen bød på nøje udvalgte oste og charcuteri, ledsaget af hjemmelavet tilbehør og friskbagt brød. Kombinationen af smag og tekstur var harmonisk og gennemtænkt, og det var tydeligt, at der var lagt hjerte og håndværk i hver eneste detalje.
Vi valgte at få maden leveret på flotte serveringsplanker, hvilket gav en ekstra visuel dimension til oplevelsen og satte prikken over i’et.
Kommunikationen med Hr. Skov var gnidningsfri, og hele processen – fra bestilling til levering – forløb professionelt og problemfrit. Det var en fornøjelse at samarbejde med et team, der tydeligvis brænder for deres fag.
Vi giver vores varmeste anbefaling til Hr. Skov – en autentisk og smagfuld tapasoplevelse af højeste kvalitet. Engagementet i både råvarer og præsentation skinner igennem i alt, de leverer.

May 24, 2025

Har bestilt en grill

Har bestilt en grill, stod som at den var på lager, sender en forespørgsel efter en uge om hvornår den forventes leveret, høre intet? Ringer efter 10 dage, og for at viden at den ikke er på lager og at jeg ? skal ringe igen om 4 dage før der er nogle der kan tage sig af det?

March 28, 2025

Dårlig service.

Var inde for at købe to gaver i Ribe. En pakke med special øl og en kasse med bülows chokolade kugler. Spurgte pænt om cellofan omkring mine gaver. Fik at vide det kostede 10 kr. ekstra.
Blev intet mindre end noget så skuffet. Den oplevelse fortæller jeg desværre videre.
Havde endda støttet butikken med køb af 4 is inden.
Hvor er det ærgerligt, med så ny en butik i Ribe. Også har de slet ikke har begreb om hvad go service er! En anden gang går jeg et andet sted hen og køber både is og gaver hvor de pakker gratis ind.

March 21, 2025
Hr. Skov logo

Reply from Hr. Skov

Kære Anette
Vi beklager at du havde en dårlig oplevelse hos os.Vi prøver faktisk hver dag at give en høj og god service overfor alle.
Alle vore gaveæsker i butikken er indpakkede og klar til at give videre, her har vi taget udgiften for indpakningen. Hvis man så ønsker yderligere indpakning tager vi rigtig nok 10 kr, dette for celofan og meget lækkert silkebånd.
Begge dele er ret dyrt og vi bruger mange penge på dette pr. år. Og ud fra et bæredygtig og miljø hensyn pakker vi ikke celofan om gaveæsker som jo i forvejen er indpakkede.
Skal man have lavet en gavekurv fra bunden af, er dette med i prisen.
Dine gaver var jo allerede pakket i flotte gaveæsker. Håber dette har forklaret det bedre, og håber da at se dig igen.
Hr Skov - Huset Ribe

Super produkter og service

Ordre: 1535
Lækre produkter og super hjemmeside.
Hurtig levering og som udgangspunkt en forsvarlig indpakning. Dog skal nævnes at jeg havde købt en del i glas og uheldet var ude ved at et af produkterne var gået i stykker.
Jeg sendte en mail inklusiv billeder og 1 uge efter modtog jeg et nyt produkt og ovenikøbet et lille plaster på såret som jeg ikke havde forventet.
Bestemt en hjemmeside jeg vender tilbage til ikke kun på grund af den gode service men også pga produkterne.

November 13, 2024

Kære Hr. Skov

Hr. Skov har en fantastisk service og nogle produkter, der ganske enkelt slår alt. Tak! I får et 12-tal hos mig.
Mange hilsner fra Anne Bech

November 11, 2024