HR. Skov har dejlige produkter, god snaps, faktisk vanedannende til frokost højtiderne, prøv dem 👍 Forsendelse og levering perfekt.
See what reviewers are saying
Alt godt her. Lækre produkter og god service. Forsendelsen blev leveret forholdsvist hurtigt i sikker og forsvarlig indpakning. Kan godt anbefales. Eneste minus var, at man ikke havde opdateret lagerb... See more
Maden var generelt god, men pynten går af det når man efter butikkens lukketid opdager at Hr. Skovs hjemmelavede bearnaisesauce ikke er medleveret. Ved henvendelse i butikken fik vi en flaske rødvin s... See more
Dejlige produkter, er absolut fan af deres røde og hvide creme balsamico. Er bare blevet afhængig af deres produkter til mine salater. Har lige fået min 3. levering. Der er god service. Bestiller al... See more
No history of asking for reviews
Replied to 50% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Lækre delikatesser
Lækre delikatesser som gør hverdagen lidt mere spændende, nemt at bestille og hurtig levering. Jeg kommer igen!!
Dejlige produkter
Dejlige produkter, hurtig levering. Lidt træls med det iturevne pap, men helt ok, når der er tale om genbrug.
Jeg syntes leveringsomkostningerne er lidt høje, jeg købte meget og fik fri levering. Dog vil de høje leveringsomkostninger afholde mig fra at købe mindre portioner.
Lækre produkter.
Hurtig levering, alt foregik uden problemer. Elsker Hr. Skov's egne produkter. Prøv det!
Det var fra start en fantastisk…
Det var fra start en fantastisk oplevelse. Talte med en fra personalegruppen, da der var et produkt der ikke var lagt ind. Super sød og høflig hjælp.
Alt med ordren gik fantastisk. Vær at anbefale.
Har været i butikken 2 gange, også en fantastisk oplevelse.
Det er sådanne butikker vi har brug for. Høj kvalitet.
De bedste hilsner
Jette Rohde
Roskilde
Kære Alle
Kære Alle
hvis man skulle få lyst til at bestille noget lækkert vin, så kan man trygt og roligt gøre det hos Hr,Skov
ALT fungere bare, det er til UG med kryds & slange
virker SUPER professionelt og MEGA høj Service
så mange tak for det Hr. Skov
Bedste Hilsner Marlene
Skønne produkter og meget hurtig…
Skønne produkter og meget hurtig levering.
Top kvalitet og hyggeligt betjening
Deres produkter smager fremragende og de har en personlig betjening
Super kundeservice og hurtig levering!
👌🏻🤩 lækker påske snaps
Lækker vin og lækre vingummier fantastik
Lækker vin og lækre vingummier fantastik Super fint
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Skønne smagsoplevelser.
Eneste minus er Post Nord som afleverede pakken et helt andet sted så jeg måtte tage bussen.
Hurtig levering og go’ pris
lækkersulten kunde
købte deres tapas til 2 personer til 199kr
bestilte i forvejen, stod klar på aftalte tidspunkt
fik meget for pengene, der var til både frokost og let aftensmad
både kød, oste og tilbehør var friske, veltillavede og særdeles velsmagende
kan varmt anbefales
har aldrig fået noget derudefra som jeg ikke har været fuldstændig tilfreds med
professionelt
Det er virkelig en god service der er
Det er virkelig en god service der er, hvis et produkt er i rest gives der besked og der følges op på hvordan og hvorledes, hurtig besked - dejlig venlighed.
Bestemt ikke sidste gang, jeg bruger HR. Skov
FEM STJERNER - ingen tvivl!
Hos Hr. Skov får man altid god og professionel rådgivning og en gavmild betjening hvad angår smagsprøver. De anbefaler ikke altid bare det dyreste, men derimod det som de mener efter deres store erfaring passer bedst, til din smagssans.
Derudover skal det siges, at maden altid smager fortrinligt, og er lavet med gode råvarer- det kan smages!
Man går aldrig skuffet derfra - derfor FEM STJERNER! :)
Ventetid og dårlig betjening
Utroligt, at det kan tage en time at lave fire burgere. Vi går ned og spørger efter en halv time og får at vide at der er lidt ventetid. Okay, det fair nok. Efter 50 minutter går vi ned igen, de har mistet bestillingen og ved ikke hvornår vores mad er klar. Intet "Det går vi i gang med, med det samme". Efter en time får vi vores mad, som er ganske udmærket, men godt nok ikke en times ventetid med dårlig betjening værd. Hvis man kun udbyder cirka 5 ting på menukortet, burde man også have styr på det. Hold jer til specialiteter, for køkkenet sejler da godt nok.
Holdt sølvbryllup i skønne Blåvand…
Holdt sølvbryllup i skønne Blåvand under Covid forbudene og kunne derfor ikke gå på restaurant eller lignende.
Men et besøg hos HR Skov ændrede dette sølvbryllup til en også stor kolonarisk oplevelse (4 personer).
Efter en kort dialog, ville de lave noget specielt til os, og ikke bare det normale Take Away de kunne tilbyde.
Udsøgt forret (blinis med bla fogras, caviar og laks) samt en udsøgt oksemørbrad til hovedret med tilhørende vine.
Tak til hele Hr Skov teamet for at gøre vores sølbryllup endnu bedre.
Kan på det varmeste anbefale at besøge deres forretning, det er nogle konge fede ting de har.
Fam. Bering Langkjær
Falsk markedsføring af produkt og manglende kundeservice
En rigtig øv oplevelse. Falsk markedsføring af produkt og manglende kundeservice.
Jeg bestilte en flaske Belvedere via deres webshop, som skulle være en 007 Limited Edition. Jeg vælger at betale deres forsendelsesgebyr på 98kr - da det er en flaske der ikke længere er til at få fat på i Danmark (enkelte forhandlere ligger stadig inde med dem). Jeg modtager til min overraskelse en ganske normal Belvedere Pure Vodka - til trods for der ligeledes står i min ordrebekræftelse på mail, at der skulle være tale om en 007.
Butikken har nu ændret produktbeskrivelsen, så hverken Limited Edition eller 007 indgår eller nævnes.
Jeg har prøvet at komme i kontakt med butikken igennem mail og Facebook, desværre uden respons.
En rigtig ØV oplevelse af en butik og forhandler der ellers skulle være luksuriøs og serviceminded. Står nu med en flaske, som jeg kunne have sparet 125kr på ved at gå ned i det lokale supermarked.
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at besøge Hr. Skov, frue og team. Fremragende oplevelse, service, smagning og indkøb. Skal opleves når man er i Blåvand.
Lars Sandrini