See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice. Har købt Super flot glimmer sæt i bukser og bluse. en lille fejl på bukserne, men fik uden problem ombyttet+ senere ombytning af bluse, da jeg ønskede en mindre størrelse, f... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service hos Hunkøn! ✨✨ Jeg skrev til dem på Messenger for at høre, om jeg kunne nå at få en bestemt kjole fra deres nye kollektion til to barnedåb. Selvom kollektionen endnu ikke var udkom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mit klart favorit brand. Kundeservice og leveringstiden kunne ikke være bedre. Tøjet er rigtig lækkert - særligt det i viskose! Jeg ville ønske mere blev lavet i viskose og/eller bomuld, da poly... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Fashion Designer

Written by the company

HUNKØN er et casual og legende københavnsk tøjmærke med en eklektisk stil De to designere, Anne Schøler & Trine Keseric, startede det hele i en lille kælder i København tilbage i 2015. Den fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints var afsættet, og sammen skabte de HUNKØN. Gennem årene har de udmærket sig ved at kreere et fashion brand, som er blevet døbt ‘et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden’. De er i sandhed first movers, når det kommer til at lege med former, farver og kreativitet. “Vores designfilosofi har dybe rødder i vores egne finurlige og farverige personligheder og syn på verden. HUNKØN er vores ‘kærlighedsbrev’ til vores medsøstre rundt om i verden – selvstændige og stærke kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud, tale højt, tage deres plads i verden og ikke bare følge strømmen.” Der lægges stort vægt på gode og nære samarbejder med alle leverandører. Dette resulterer i, at vores produktionspartnere sætter en ære i – og handler efter – at sikre, at HUNKØN brandet er en ansvarlig virksomhed. Vi vil gerne garantere bæredygtigt og trygt arbejdsmiljø og -forhold for alle de mennesker, der arbejder for os.

4.8

2-star
1-star

En kundeservice ud over det sædvanelige

En kundeservice ud over det sædvanelige
Mange tak til Trine og Mette for at yde en kundeservice, som jeg aldrig har oplevet lignende før, ved handel af tøj på nettet. Jeg kommer helt sikkert til at handle ved HUNKØN igen.

May 2, 2025

Hej Trine..

Ihh hvor er det dejligt at høre..
De flotte ord er givet videre til Mette & Trine.. 😊

Vi glæder os til at "se" dig på shoppen igen..

Rated 4 out of 5 stars

Super nemt at bestille og hurtig…

Super nemt at bestille og hurtig levering. Er mega glad for min kjole, men frustrerende med returfragt, når man bestiller forkert størrelse. Man ender med en regning på 3 x fragt, hvis tøjet ikke passer eller man kikke køber for over 700 kr, min kjole kostede 699 kr, det løber hurtigt op, fik heldigvis solgt den kjole videre der var for lille, så slap med 2 x fragt

May 5, 2025

Hej Lotte.
Vi er glade for at du er glad for kjolen.
Det er forståeligt at du er lidt frustreret over fragten.

Vi er igang med at lave en løsning der gør det nemmere og uden ekstra omkostninger at ombytte. Så bare rolig. 😊 Der er opklaring på vej..

Kundeservice udover det sædvanlige

Har kigget langt efter en smuk kjole fra Hunkön, så da der landede en påskerabat i min inbox slog jeg endelig til! 🌸
Desværre formåede gls at smide pakken væk, men på trods af påskehelligdage og en nu udsolgt kjole, har kundeservice været super flinke og informative og tryllet en ny kjole frem, der netop er landet i min postkasse 👗📬
Tusind tak for en fantastisk oplevelse hele vejen igennem og for den smukke kjole, som jeg er bange for, at jeg må have én af i alle farver 🌈🙈

Hunkön får mine varmeste anbefalinger ❤️

April 16, 2025

Hej Caroline.

Uff, det var godt der kom styr på det hele i sidste ende.
Tusinde tak for de fine ord.
Jeg sørger for at sende de gode vibes videre til trylle damerne i Kundeservice. 🌈❤️

Vi håber du kommer til at knus-elske kjolen.

Kvalitet über alles

Som altid: Lynhurtig levering, varen passer og er af en lækker kvalitet.

Jeg er faktisk overrasket over, hvor godt tøj fra Hunkøn holder. Jeg har to par leggings jeg har haft i årevis, som er vasket en milliard gange, og de ser endnu ud som nye.

Hunkøn er mit foretrukne tøjmærke. Det er dejlig farverigt, godt design, lækre tekstiler og holdbart.

April 10, 2025

Kære Barbara.

Sikke dog en dejlig besked!.
Vi er altså ret vilde med dig..

Der er 5 hjerter herfra til dig.
❤️❤️❤️❤️❤️

De bedste Hilsner

Rated 4 out of 5 stars

Let at se jeres produkter på websiden.

Let at se jeres produkter på websiden.
Har købt en farverig lang kjole og var spændt på om farverne var de samme som i virkeligheden og om den passede. Oggggg spot on så flot

March 27, 2025

Hej Pia.

Det er lige præcis den slags beskeder der gør os helt bløde i knæene.
😍
Tak for de fine ord.
Vi er SÅ glade for du elsker kjolen.

Rated 5 out of 5 stars

I laver de fineste styles

I laver de fineste styles. Hurtig forsendelse, returlabel vedlagt. God kundeservice ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 27, 2025

Kære Tania.

Tusinde tak for den fine anmeldelse..
Det er altid dejligt at se dit navn poppe op ❤️
Du får altså også 5 stjerner fra os.

Fede styles og print

Jeg er vild med blandet, og de mange fede farver og print. Størrelserne kan være lidt tricky, og jeg har sendt en del frem og tilbage. One size fitter fx ikke de fleste, hvis man normalt er en L/XL. Og andet er det lidt at svært at vurdere ud fra størrelsesskemaet, hvis det fx er beregnet til at være oversize. Heldigvis kommer det hurtigt frem, og når tøjet sidder rigtigt, er det superfedt. Jeg forventer, at flere af mine køb fra Hunkøn vil være blandt mit yndlingstøj lang tid fremover.

February 22, 2025

Hej Annelene.
Tusinde tak for de fine ord, og stjernerne.
Vi er vilde med dig!
Du er altid velkommen til at hive fat i os, på tlf eller på chatten hvis du har spørgsmål til en konkret style. Vi er altid klar på at hjælpe.
Vi glæder os til at "se" dig på shoppen igen, så du kan få lidt mere yndlingstøj..

Rated 4 out of 5 stars

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet og hurtig levering.
Det er ikke sidste gang jeg handler her :)

February 5, 2025

Hej Tina.

Det er vi super glade for at høre.
❤️
Vi glæder os til at "se" dig igen

For evigt fan 🤩

Som altid når jeg bestiller tøj fra Hunkøn så lander det hos mig kort tid efter og denne gang var ingen undtagelse.

Jeg bestilte en kjole der skal bruges til min datters konfirmation og den er så smuk og føles vanvittig behagelig at have på 😍🥰 tøj fra Hunkøn er bare noget særligt og jeg vil for evigt være fan 🤩

January 28, 2025

Hej Katja.

Vi er også for evigt fan af dig. 😍

Vi håber i får en vidunderlig konfirmation. Stort tillykke herfra.

Mit klart favorit brand

Mit klart favorit brand. Kundeservice og leveringstiden kunne ikke være bedre.

Tøjet er rigtig lækkert - særligt det i viskose! Jeg ville ønske mere blev lavet i viskose og/eller bomuld, da polyester tøjet er lidt svært for huden at ånde i :)

Virkelig mange lækre styles! Størrelserne kan være lidt forvirrende, jeg er normalt en M men har tøj derfra i str xs-xl. Så en style man ikke i forvejen har prøvet, vil jeg anbefale at man måske bestiller en ekstra str. hjem.

January 23, 2025

Hej Dalina.

Vi er så glade for dig.. Tak for de fine ord.

Under hver style på hjemmesiden ligger vores størrelses skemaer med alle de nødvendige mål i alle str, for lige præcis den style du kigger på.
Det gør vi i stedet for et generisk xs-xxl skema der dækker over alle styles, så processen bliver nemmere..
Vi håber det hjælper.
Det er noget vi hele tiden arbejder på at forbedre, og du er selvfølglig altid velkommen til at ringe hvis du har et konkret spørgsmål til en style.

xx / Team Hunkøn.

Rated 5 out of 5 stars

Fede produkter og hurtig levering

Fede produkter! Fedt værdisæt om at huske os på at skille os ud fra mængden.
Gode størrelsesbeskrivelser, som man kan stole på.
Hurtig levering.

January 11, 2025

Reply from Hunkøn

Sikke en dejlig besked at stå op til en mandag morgen..
Tusinde Tak T.H...
❤️❤️❤️❤️❤️
5 hjerter til dig..

Smuk kjole - sikker webshop

Smuk kjole, både størrelse og materiale var som lovet. Modtog kjolen så fint pakket ind. Kendte ikke hunkøn før jeg handlede der, men både bestilling, betaling og levering var nemt og fungerede perfekt. Her kan man trygt handle.

January 3, 2025

Reply from Hunkøn

Vi elsker at få nye venner..
Tusinde tak for de fine ord Julie.

Vi glæder os til at se dig igen..

Skønne styles

Skønne styles, der supplerer min basisgarderobe på bedste vis. Altid hurtig levering og positiv vibe.

January 7, 2025

Tusinde tak Nina..
Vi elsker de Positive Vibes du gir' os..

Hurtig service

Hurtig service. God hjemmeside. Lækker vare.

December 31, 2024

Hej Caraan.
Du er skøn!

10 stjerner til Mads!✨

Har ikke lagt en ordre (endnu), men har brugt deres chat. Kan klart anbefales, specielt når Mads sidder og svarer kl. 21 en fredag aften og endda svarer på flere spørgsmål i løbet af aftenen og gør alt hvad han kan for at hjælpe :) Det kalder jeg god service!

January 3, 2025

Hej Andreas.

Mads er en ægte Stjerne. ✨
Jeg sørger for at gi' ros og stjerner videre.
Tak for de fine ord.
Vi glæder os til at pakke din ordre.

Rated 5 out of 5 stars

Modtog lynhurtig de flotteste bukser

Modtog lynhurtig de flotteste bukser. Jeg er super glad

December 23, 2024

Hje Pia.
Vi håber du kommer til at kuns-elske bukserne..
Vi er så glade for din feedback, og stjernerne..

Rigtig godt nytår..

Mine varmeste anbefalinger

Hunkøn har mine varmeste anbefalinger. Kvaliteten er i top, og servicen er rigtig god. Modtog min ordrer meget hurtigt, og så elsker jeg bare de mange farver og designet hos Hunkøn.

December 17, 2024

Reply from Hunkøn

Åh vi elsker at høre det Tanja..
Mega tak for dig...
💖

Førsteklasses service 🤩

Førsteklasses service 🤩
Ved mit sidste løb var der desværre fejl i legeret, og derfor kunne jeg ikke modtage alle de ønskede varer. Men de skrev hurtigt en mail til mig, og vi fandt en løsning med ombytning til en anden varer. Som altid lækkert tøj i en god kvalitet, en klar anbefaling her fra. 🫶🏻

December 12, 2024

Hej Camilla.
Tusind tak for dine søde ord, selv om der var problemer med lageret.
Jeg sørger for at sende de gode vibes videre til kundeservice.
🫶🏻
Vi håber du knus-elsker dine T-shirts..
Kæmpe tak for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Så smukt tøj i bedste kvalitet

Så smukt tøj i bedste kvalitet - man blir så glad af at klæde sig i Hunkøn ❤️

December 6, 2024

Reply from Hunkøn

Og vi blir så glade for dig, Christina!
Tak for de fine ord, og stjernerne..

Take a closer look