See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice. Har købt Super flot glimmer sæt i bukser og bluse. en lille fejl på bukserne, men fik uden problem ombyttet+ senere ombytning af bluse, da jeg ønskede en mindre størrelse, f... See more

Rated 4 out of 5 stars

Super nemt at bestille og hurtig levering. Er mega glad for min kjole, men frustrerende med returfragt, når man bestiller forkert størrelse. Man ender med en regning på 3 x fragt, hvis tøjet ikke pass... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service hos Hunkøn! ✨✨ Jeg skrev til dem på Messenger for at høre, om jeg kunne nå at få en bestemt kjole fra deres nye kollektion til to barnedåb. Selvom kollektionen endnu ikke var udkom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mit klart favorit brand. Kundeservice og leveringstiden kunne ikke være bedre. Tøjet er rigtig lækkert - særligt det i viskose! Jeg ville ønske mere blev lavet i viskose og/eller bomuld, da poly... See more

1. Women's Clothing Store
  2. Fashion Designer

Written by the company

HUNKØN er et casual og legende københavnsk tøjmærke med en eklektisk stil De to designere, Anne Schøler & Trine Keseric, startede det hele i en lille kælder i København tilbage i 2015. Den fælles vision om at skabe smukke designs med farverige signaturprints var afsættet, og sammen skabte de HUNKØN. Gennem årene har de udmærket sig ved at kreere et fashion brand, som er blevet døbt ‘et af de mest interessante og modige fashion brands i Norden’. De er i sandhed first movers, når det kommer til at lege med former, farver og kreativitet. “Vores designfilosofi har dybe rødder i vores egne finurlige og farverige personligheder og syn på verden. HUNKØN er vores ‘kærlighedsbrev’ til vores medsøstre rundt om i verden – selvstændige og stærke kvinder, som ikke er bange for at skille sig ud, tale højt, tage deres plads i verden og ikke bare følge strømmen.” Der lægges stort vægt på gode og nære samarbejder med alle leverandører. Dette resulterer i, at vores produktionspartnere sætter en ære i – og handler efter – at sikre, at HUNKØN brandet er en ansvarlig virksomhed. Vi vil gerne garantere bæredygtigt og trygt arbejdsmiljø og -forhold for alle de mennesker, der arbejder for os.

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er totalt vild med tøjmærket hunkøn…

Jeg er totalt vild med tøjmærket hunkøn jeg har været det i rigtig mange år måske lige siden I er begyndt❤️.. Nemt at købe på nettet hurtig levering god kvalitet .. og de lækker farver..alt i alt vandt jeg i lotto købte jeg næsten næsten hele mit tøj hos jer❤️👍💪💪

November 21, 2024

Reply from Hunkøn

Ej, vi håber da også du vinder i lotto så..
❤️
Tak for de fine ord. Vi er også vilde med dig..

Rated 3 out of 5 stars

Virkelig noget fedt tøj med flotte…

Virkelig noget fedt tøj med flotte farver og mønstre - desværre synes jeg ikke kvalitet og pris hænger sammen. Købte for et år siden et par bukser jeg nåede at have på én gang til en fin middag inden stoffet gik fra i en syning - og desværre er stoffet på en måde så det bare trevler og bukserne derfor kan smides ud.

November 2, 2024

Hej Hanne.

Vi er glade for stjernerne selv om du har haft en irriterende oplevelse.

Hvis du ikke har talt med kundeservice for et år siden,
vil jeg gerne bede dig sende dem en mail med de oplysninger du har om ordren.
På Hello@hunkon.com.
Så prøver vi at finde dig frem og sørger for, at der kommer en form for kompensation.

Du må gerne referere til denne trustpilot.
Jeg har informeret dem, og de holder øje med dig.

Vi håber at se dig i shoppen en anden gang.

Team Hunkøn.

Super god kvalitet

Hurtig levering og en flot farve i en fantastisk kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber online hos Hunkøn

September 12, 2024

Åh, Birte vi bliver så glade.. ❤️
Tak for de fine ord og stjernerne..

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, dejligt og flot tøj!

September 1, 2024

Hej thea..
Tak for stjernerne..
DU er en stjerne.

Super god service

Super god service, dygtige og hjælpsomme medarbejder.
Tøj i god kvalitet.
Handler gerne hos Hunkøn igen.

August 7, 2024

Hej Hanna.

Hvor er det dejligt at høre.
De fine ord kommer videre til de hjælpsomme medarbejdere...
Tusinde tak.

Alt i top!

Utrolig god service, hurtig levering og ikke mindst LÆKKERT tøj! Handler gerne her igen!

July 22, 2024

Reply from Hunkøn

Det er så lækkert at høre Camilla. Tusind tak for de fine ord.

Super fed oplevelse🙏

Super fed oplevelse🙏. Hurtig levering og sååååå fedt tøj🌞🌞.

June 27, 2024

Reply from Hunkøn

Ih, det er dejligt at høre Hanne!.
Det var også nogle fine toppe du valgte.. 😉
Team Hunkøn...

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt til en festlig hverdag

Hurtig levering, lækkert kvalitetstøj i unikke farver og print, får altid komplimenter når jeg bærer jeres tøj 🔥

June 22, 2024

Tusinde tak Camilla.
Hvor er det dejligt at høre.

Kæmpe tak
team Hunkøn

Købte 3 styles fra Hunkøn

Købte 3 styles fra Hunkøn. 2 bluser og en kjole. Alle er super farvestrålende, lækker kvalitet, unikt design der skiller sig ud. Jeg modtager positiv opmærksomhed for tøjet når jeg har båret det. Tak til Hunkøn for at kræse om design, materiale og farvevalg.

April 3, 2024

Reply from Hunkøn

Ihh det er vi SÅ glade for at høre, Christina.
Tusind tak for at dele det med os.

Altid flot

Altid flot, larmende tøj, på den fine underholdende måde -I love it

April 4, 2024

Reply from Hunkøn

Og vi elsker at du elsker det.
Tak for at dele det med os..

Lækkert tøj.…

Meget lækkert at have på og super skønne farver, noget unikt tøj, som kan bruges igen og igen.Kan kun blive glad når jeg går i Hunkøn beklædning. Super

April 4, 2024

Hej Birgitte.
Hvor er det dejligt at høre.. Tusinde tak.

Jeg elsker Hunkøns magiske univers

Jeg elsker Hunkøns magiske univers af farvestrålende tøj. Jeg bliver opløftet over printene og de lækre materialer deres designs er lavet i.
Tøjet holder og kan bruges igen og igen. Til hverdag og fest. Søstre og kvinder imellem.
Tak! Tak for at I gør det igen og igen.

April 5, 2024

Reply from Hunkøn

Vi elsker at du elsker det, Lise.
Tak for dig, og de fine ord..

Hunkøn er lækkerhed!

Jeg elsker mit tøj fra Hunkøn. Det er lækker kvalitet, unikt og særligt, og sådan føler jeg mig også, når jeg har det på. Det kommer også hurtigt frem med posten efter bestilling. Stor anbefaling hvis du er til spræl og ballade!

March 22, 2024

Hej Tippe.
Hvor er det skønt at høre!
Mange tak for de fine ord.

Take a closer look