importbilen.com Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

God kommunikation, og bilen var i god stand. Havde nogle problemer med leveringen af ​​den anden nøgle, men vi fandt en løsning til sidst.

Rated 4 out of 5 stars

Købte i okt. 2017 1 Porsche Boxster S, hentet i Tyskland, toldbehandlet i DK, leveret ved Handi-Mobil i Brøndbyerne (indretning for folk med handicap) og incl,forsikring i 1 år. Kun dækmonteringen... See more

Rated 1 out of 5 stars

En sælger fra importbilen kontaktede os mht. import af en bil fra Tyskland. Efter at have skrevet frem og tilbage, kom vi frem til en pris samt indhold af slutseddel. sælger fremsendte derefter e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte BMW I4 igennem Christoffer. Helt igennem flink og informativ fyr. Han tilbud sågar at levere bilen til os i Odense hele vejen fra Vebæk. Hans skarpe kollega Mehdi leverede den helt ny vaske... See more

Company details

1. Car Leasing Service

Information provided by various external sources

Importbilen.com Din Flex-leasing partner – Rådgivning indenfor - Privat/Erhvervsleasing – Splitleasing – Sæsonleasing – Sale and lease back

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Godt køb

January 7, 2026

Hej Robert
Glad for at i er glade for bilen, og godt vi fik styr på den ekstra nøgle som var blevet væk.
Tak for handlen.

bmw 220i cabriolet

Vi skulle lease en bmw 220i cabriolet vi spurgte i starten om der var nogle andre der var interesseret i den der fik vi svaret nej så ignoreret de vores opkald indtil vil endelig fik fat på dem så siger de at de ikke har taget tlf fordi der simpelthen er flove over at de har 2 andre kunder som er interesseret i bilen og de ik lige har kunne nænne at sige det til os dårlig service

October 2, 2025

Reply from importbilen.com

Hej kender ikke dit navn, grundet din anonyme klage.

Jeg er ked af, at i har oplevet at vi ikke har kunne tage telefonen, men i er naturligvis altid meget velkomne til at lægge en besked, så ringer vi retur med det samme. Jeg mindes ikke præcis vores samtale, og ikke om du har spurgt ind til om der var andre kunder som var interesseret i vores BMW 220i Cabriolet, men, som jeg altid siger til kunder der spørger ind til dette, så er det først til mølle, med mindre du siger at du ønsker at reserverer bilen, og dette sker først når vi har en positiv kreditvurdering, og eftersom vi ikke har lavet en kreditvurdering af dig, så tænker jeg ikke at vi har været ret langt i denne proces?

Vi er naturligvis kede af at i har oplevet at bilen blev solgt inden i fik fat på os, det beklager vi naturligvis, men jeg mindes ikke at vi har talt sammen, og jeg skulle have sagt, at vi var flove over at bilen var solgt, det er jo det vi lever af, at sælge biler, og den som er hurtigst ude, får lov til at købe bilen, sådan er gamet.

Jeg beklager naturligvis, hvis du syntes det har været svært at komme i kontakt med os, det vil vi naturligvis arbejde på sådan dette ikke sker igen.

Rated 1 out of 5 stars

Fornærmet sælger løber fra aftale

En sælger fra importbilen kontaktede os mht. import af en bil fra Tyskland.
Efter at have skrevet frem og tilbage, kom vi frem til en pris samt indhold af slutseddel. sælger fremsendte derefter en mangelfuld slutseddel.
Vi påpegede fejlene i slutsedlen, hvilket sælger blev fornærmet over, hvorefter han hævede prisen med 15k.
Dårlig stil at løbe fra en aftale på denne måde.
Pas på med at fornærme denne fint følende sælger.

September 6, 2024

Bedste sted at købe bil

Vi havde købt en mercedes eqa 250 hos importbilen men fandt ud af at vi heller ville have en mercedes eqc 400.
Vi kontaktet Christoffer og han fandt den nye på 2 dage. Vi har haft god kontakt med ham hele vejen igennem handlen.
Han købte vores eqa, og alt er gået perfekt.
Vi var så glade for at vi tog tilbage til ham og fik den nye også igennem ham.
Christoffer føles ikke som en bilsælger, men som en bilrådgiver.
Næste gang vi skal have bil, så vender vi tilbage.

August 14, 2024

Vi har handlet med Importbilen - Det skulle vi aldrig have gjort

Vi har købt en brugt Audi af Importbilen. Det er vi lidt ærgerlige over i dag. Det startede egentlig meget godt. Vi fik oplyst at bilen både ville få service og blive kørt til syn inden vi skulle overtage den. Den bestod syn og der var nogen småting til service, men ikke noget særligt. Det skulle senere vise sig at være helt forkert. Det hele begynder med at den ene bremse hyler lidt når man bremser og drejer samtidig. Importbilen tager den ind på deres værksted og siger at den skal de nok fikse. Vi får oplyst at det er kaliberen der ’hænger’ lidt, så man vil skifte kaliber og bremse klods. Vi får bilen tilbage og undrer os lidt over at når nu kalibrene på de andre dæk er sorte, hvorfor man så har valgt at sætte en grå på det fjerde hjul . . .nå men OK. Problemet viser sig desværre ikke at være løst. Bilen hyler stadig men nu på forhjulet. Det har den sikkert også gjort da værkstedet havde den, men det kunne man ikke lige finde tid til at lave. Da vi nævner det er det pludselig slet ikke noget problem at den hyler når man drejer. Det er faktisk helt normalt for biler må vi forstå. Vi bliver lidt bekymrede for kvaliteten på Importbilens værksted og vælger derfor – for egen regning – at få et uvildigt syn på bilen, og jeg skal love for at nu kom det hele frem i lyset. Det bliver simpelthen for omfattende at forklare alle fejl og mangler her, men i stikordsform kan nævnes Skævbremsning på 31% (synskrav er 30%) En bremseklods de påstår er skiftet som ikke er det (der er 2 mm tilbage på den). Dæk der er slidt så meget at de er ulovlige at køre på osv. Hvis man vil have detaljer, er man velkommen til at kontakte mig direkte. Det mest morsomme er at Importbilen på et tidspunkt skriver til mig i en mail at ’De er et firma der opføre sig ordentligt’ - Hvis det ikke er go’ humor så ved jeg ikke hvad det er.
Nu vil Importbilen sikkert svare herinde og frikende sig selv på alle punkter. Men det manglede da også bare, når man nu er et firma der opfører sig ordentligt. Så den kort opsummering er at hvis du på den lidt nedladende måde vil belæres om hvor lidt du egentlig ved om biler og bilhandler i det hele taget skal du handle hos importbilen. Ellers ville jeg nok anbefale en anden forhandler.

March 1, 2024

Hej Søren
Jeg er rigtig ked af denne vurdering, specielt fordi det ganske enkelt ikke er korrekt det som du skriver.
- Bilen er leveret til jer med både sommer og vinterdæk, og synet med de vinterdæk der sad på, og som var rigtig fine, og ja sommerdækkene var der ikke meget mønster på.
- Vi har ikke noget værksted, men har betalt Topservice som du selv har afleveret bilen hos, kr. 8.980,98 for at lave så det er hellere ikke korrekt.
- 4/7-20024 tilbyder jeg dig, at vi henter jeres bil og får den gennemgået, sådan vi kan fastslå om dine beskyldninger omkring tingene ikke er i orden, men høre aldrig fra dig, før i dag.
Hvis man ønsker kan man se hele forløbet nedenstående.

7/2-2024 Importbilen sælger en Audi TT fra 2012 som har kørt 153.000 til jer for 160.000,- der er både sommer og vinterdæk, og ja sommerdækkene var der ikke så meget mønster på, men bilen var monteret med fine vinterdæk ved leveringen.

6/2-2024 Vi syner bilen hos Applus uden anmærkninger, og alt er i orden.

13/5 Vi booket tid hos Topservice som er et yderst kompetent værksted, og som laver rigtig mange biler for os, gennem de sidste 5 år, og har aldrig modtaget en klage på deres arbejde.
Topservice gennemgår bremserne, og finder at den ene kaliber på bag bremserne hænger, og derfor skifter de en kaliber samt skiver og klodser bagpå, og Importbilen.com betaler kr. 8.980,98 ,- for dette, netop fordi vi opføre os ordenligt.

16/6 henvender du dig igen, da du ikke kan forstå at den nye kaliber er grå og ikke sort som den gamle, dette er beklageligt men ikke noget værkstedet eller jeg har været opmærksom på.

3/7 Du har fået tjekket op på bremserne hos en synshal siger du, men du vil ikke fortælle hvilken synshal, men du har fået fortalt at bremserne slet ikke er skiftet, de selv samme bremser som du var sur over at kaliberen var en forkert farve, så noget må der jo være skiftet?

4/7 Her tilbyder at hente jeres bil, sådan jeg kan få denne tjekket igennem, for de beskyldninger du kommer med, om at de ting som Importbilen.com har betalt næste kr. 9.000 for at få skiftet, nu ikke er i orden. Jeg beder dig ligeledes om at sende mig dokumentation på at bilen ikke er i orden fra den synshal som har udført denne test, sådan jeg kan fremvise dette til Topservice som jo er dem der har lavet bilen.

12/8 Jeg høre intet fra dig siden jeg tilbød at hente jeres bil og få den tjekket igennem, men nu får jeg en dårlig anmeldelse fra dig, og du fortæller

Tryg og god handel

Tryg og god handel. Lidt uforudsete problemstillinger blev løst imødekommende og med et smil.
Alletiders at handle bil her!

May 16, 2024

Hej Rasmus
Mange tak for de pæne ord, det er dejligt at høre at du er tilfreds med handlen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg oplevede rigtig god service og…

Jeg oplevede rigtig god service og vejledning. Jeg besluttede dog at vente med at købe noget for nu, men vil helt sikkert vende tilbage når jeg er klar til at gå videre.

June 9, 2024

Hej Pernille
Mange tak for de pæne ord, vi vil rigtig gerne være behjælpelige, når du har besluttet dig for at du er klar til en ny bil.

Rated 5 out of 5 stars

Købte BMW I4 igennem Christoffer.

Købte BMW I4 igennem Christoffer.
Helt igennem flink og informativ fyr. Han tilbud sågar at levere bilen til os i Odense hele vejen fra Vebæk. Hans skarpe kollega Mehdi leverede den helt ny vasket trods 2 timer på landevejen. Mehdi havde styr på alt og var tydeligt BMW entusiast.

Jeg anbefaler klar ar købe bil her.

May 24, 2024

Hej Elias
Tusinde tak for de pæne ord, vi er rigtig glade for at du nyder din nye BMW I4, super fin vogn.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har for anden gang fået hjælp af…

Vi har for anden gang fået hjælp af Christoffer til, at få en bil hjem fra Tyskland og derefter leaset den hos ham. Han er en der har styr på det hele lige fra start til slut. Han yder en stor service og vi kan varmt anbefale ham. Vi vil ihvertfald bruge ham igen.
Hilsen Michael og Britta

August 1, 2023

Hej Britta og Michael

Mange tak for de pæne ord, det er vi rigtig glade for.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale importbilen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Christoffer.
Yderst professionel og meget dygtig til at finde lige netop det man ønsker. Ingen tvivl om at det er her vi vil lease vores biler fremover.

June 16, 2023

Hej David
Mange tak for pæn ord.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har for første gang skulle stifte…

Jeg har for første gang skulle stifte bekendtskab med Leasing. Christoffer fra importbilen tog mig i hånden fra 1 færd og jeg har ikke været det mindstes i tvivl. Det er her jeg skal lease nu og i fremtiden
Jeg kan kun anbefale andre til importbilen hvis de skal have den bedste oplevelse.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner fik de dem

March 30, 2023

Hej Torben

Mange tak for de pæne ord, vi vil gøre alt for at den gode oplevelse fortsætter.

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse med Importbilen.

Valgte før første gang en brugt firmabil, Importbilen blev valgt til opgaven som blev udført over al forventning. Bilen fandt jeg selv i Tyskland og Christoffer sørgede for handel, toldsyn og alt andet omkring bilen som var klar til afhentning 2 uger senere. God service og god behandling, kan klart anbefales.

February 1, 2023

Jeg leaser nu min bil på 4 år

Jeg leaser nu min bil på 4 år. Alt har fungeret perfekt. Ingen grove efterregninger ved aflevering af bil, altid hurtig tilbagemelding, når jeg har sendt en mail. Jeg kan kun anbefale at man bruger firmaet. De er til at stole på . Vh Alex Petersen

March 15, 2023

Klar anbefaling

Rigtig god oplevelse i forbindelse med køb og import af bil fra Tyskland, hvor de stod for alt. Garanteret ikke sidste gang jeg handler med Christoffer fra Importbilen 😊

October 19, 2020

Hej Anders
Mange tak for de pæne ord:-)

Rigtig god dag
www.Importbilen.com

Rated 5 out of 5 stars

Welt klasse fra Importbilen!

Importbilen har været særdeles professionelle og sørget for at finde lige nøjagtig den bil jeg kunne tænke mig.
De har stået for ALT det administrative, og jeg har blot skulle forholde mig til hvornår jeg kunne tænke mig at få bilen 
Selv underhjemtagning var de ekstrem professionelle, da det viste sig at der ingen kapacitet var på det næste vogntog…så tog de selv ned og hentet bilen i München og kørte den hjem så jeg kunne få den på det aftalte tidspunkt! Welt klasse!

Mvh,
Daniel

February 6, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan ikke anbefale Importbilen nok!

Jeg kan ikke anbefale Importbilen nok!
I gennem hele processen har de ikke været andet end hjælpsomme og løsningsorienterede - på trods af, at jeg næsten hver dag har sendt beskeder med spørgsmål til hjemhentning.

Jeg ville til hver en tid anbefale dem til hjemtagning af biler!

January 10, 2020

Import af bil fra Tyskland

Jeg er MEGET glad for den professionelle assistance jeg har fået til import af bil fra Tyskland. Jeg vil klart anbefale at bruge Importbilen til enhver tid. De gav mig utrolig meget tryghed og samtidig kendte jeg prisen på forhånd.
1000 tak for jeres pragmatiske, professionelle og hurtige betjening her op til Jul. Det bliver ikke sidste gang - og jeg har allerede anbefalet jer til andre.
Som en ekstra bonus, fik jeg lov til at hente bilen selv i Tyskland. Det kan man kalde Win-Win.

December 21, 2019

Hej Henrik

Mange tak for de pæne ord. Dejligt det igen kunne lykkes at få en god bil
hjem til dig.

Rigtig god jul og godt nytår.

Take a closer look