importbilen.com Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

God kommunikation, og bilen var i god stand. Havde nogle problemer med leveringen af ​​den anden nøgle, men vi fandt en løsning til sidst.

Rated 4 out of 5 stars

Købte i okt. 2017 1 Porsche Boxster S, hentet i Tyskland, toldbehandlet i DK, leveret ved Handi-Mobil i Brøndbyerne (indretning for folk med handicap) og incl,forsikring i 1 år. Kun dækmonteringen... See more

Rated 1 out of 5 stars

En sælger fra importbilen kontaktede os mht. import af en bil fra Tyskland. Efter at have skrevet frem og tilbage, kom vi frem til en pris samt indhold af slutseddel. sælger fremsendte derefter e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Købte BMW I4 igennem Christoffer. Helt igennem flink og informativ fyr. Han tilbud sågar at levere bilen til os i Odense hele vejen fra Vebæk. Hans skarpe kollega Mehdi leverede den helt ny vaske... See more

Company details

1. Car Leasing Service

Information provided by various external sources

Importbilen.com Din Flex-leasing partner – Rådgivning indenfor - Privat/Erhvervsleasing – Splitleasing – Sæsonleasing – Sale and lease back

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk betjening trods jeg ikke brugte penge hos dem!

Jeg havde spørgsmål omkring flexleasing af en Lexus. Her blev jeg mødt med stor villighed, venlighed og tålmodighed til at besvare hvert et spørgsmål jeg havde!

Den gode service belyste mine fordele og ulemper ved at flexlease en bil i min ønskede prisklasse, hvilket dannede grundlag for mit fravalg af Flexleasing.

Men den store service skal belønnes med denne anmeldelse! Helt klart et sted jeg vil rette min interesse næste gang jeg har spørgsmål omkring finansiering eller leasing af bil!

Min korrespondance under hele forløbet var med Christoffer Hald-Christensen - tak for god service :)

June 2, 2015

Hej Jacob

Mange tak for de pæne ord. Jeg håber vi kan være behjælpelige en anden gang.

Held og lykke med projektet, og din nye Lexus

Bedste hilsner - Christoffer

Advertisement

Nemt og bekvemt.

Jeg har flexleaset en BMW 530D, som jeg selv var med til at finde med hjælp fra Importbilen. Processen med at finde bilen, få den gennemgået og herefter hjem fra Tyskland, gik over alle forventninger - Importbilen stod for det hele.
Da jeg havde en del ønsker til udstyr og farve tog det lidt tid at finde en bil, som opfyldte alle mine ønsker, men det var værd at vente på. Jeg har ligeledes tegnet en garanti på bilen, som jeg dog ikke har haft brug for, men det er en tryg fornemmelse at have en garanti som dækker i alle de 36 mdr. leasingen løber.

-Anders Nielsen

November 21, 2014

Godt tilfreds.

Bilen var som beskrevet, synes jeg oplevede at blive mødt med god service og der har ikke været nogen problemer i de 3 måneder jeg nu har haft min bil.

Mvh. Jens

August 6, 2014

Hej Jens

Vi er glade for at du har været en tilfreds kunde hos Importbilen, og glæder os over du fortsat er glad for din nye BMW 535D, det er bestemt også en dejlig vogn.

Bedste hilsner - Christoffer Hald

Rated 3 out of 5 stars

FIne biler men problemer med opfølgning på reparationer der skulle udbedres.

Jeg nåede et få rykker 2 gange fra Audi i Fredericia, trods Christoffer havde lovet at betale regningen på mail og telefon. Desuden vendte Christoffer aldrig tilbage med lovede opdaterede kort til navigationen - trods gentagne henvendelser på telefon og mail og jeg havde endda fået det indskrevet i købskontrakten.

March 11, 2014

Hej Rasmus

Må sige, at din vurdering ikke er fair, taget i betragtning at vi faktisk har overholdt alle vores aftaler, og betalt alle vores regninger, og du så vidt jeg ved, har været glad for de biler vi har solgt dig, ellers ville du vel næppe have handlet med os 2 gange? samt lavet en forespørgsel på en 3 handel, som dog ikke blev til noget.

Er enormt ked af din anmeldelse af os, specielt eftersom vi har handlet bil sammen 2 gange nu. Problemet er at sagen ligger ca. 1½ år tilbage, så har måtte finde alle detaljerne i gamle mails.
Facts er at vi har leveret 2 tidligere biler til dig, som vi ingen klager har haft på. Vi har fået ordnet nogle småting på din Audi Q5 hos Audi i Fredericia, hvor vi har betalt regningen efter der er kommet en rykker på denne, det er korrekt, men regningen er betalt!
Jeg tilbyder dig i en mail fra d. 26/2-2013 at du kan køre til Audi i Flensborg som er den aftalte leverandør af denne kort opdatering, og få lavet opdateringen af både kort/software, men du har tydeligvist ikke været hos Audi og få opdateret dit kort/software, det beklager jeg, men vi overholder altid vores aftaler og vi betaler altid vores regninger.

Jeg vil gerne tilbyde dig at vi godtgøre dig for denne opdatering, eftersom du ikke har taget imod vores tilbud, om at få det ordnet hos Audi i Flensborg.

Bedste hilsner - Christoffer Hald-Christensen

Take a closer look