Innovanor Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Business and IT Consulting Agency

Written by the company

Innovanor AS norges ledende leverandør av StrømKontroll og smarthusløsninger for privatmarkedet.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

16 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Hei vi fikk tilbud om å skifte…

Hei vi fikk tilbud om å skifte termostat/styring til varmekabler i hele huset samtidig styring av strøm til varmtvannsbereder, Vi ble enige om å bytte 4 termostater og ny styring til bereder, vi ble kontaktet av meget dyktige karer fra Innovanor for montering dette ble utført på en proff montør,vi hadde 3-trinns bryter pluss justerbar termostat etter dette ble montert har vi fått ett nytt hus når det gjelder varme vi fikk umiddelbart virkning, denne utskiftningen er en del av e-merking av boliger i fremtiden. Vi fikk også med meget proff alarm ( Ajax ) til boligen montert av dyktig montør fra Innovanor. Anbefaler dette til alle eldre boliger, her får man også støtte igjennom Enova. Takk til guttene fra Innovanor. Rolf

September 10, 2026

Innovanor i Drammen

Eirik, hyggelig og høflig, rask og tillitsfull. Forklarer og viser hva som skjer og hvordan. Godt fornøyd med arbeidet og elektrikeren.
Ville sågar rydde etter seg, uvanlig og sjeldent👍

September 9, 2026

Smartinstallasjon

Smartinstallasjon
Montør Eirik er en hyggelig og kunnskapsrik person som effektivt gav meg innføring i hvordan systemet fungerte og app funksjonene.

August 21, 2026

En svært positiv opplevelse

En svært positiv opplevelse. Innovanor har opptrådt profesjonelt gjennom hele prosessen - fra første kontakt, til installasjon, brukerveiledning og ikke minst i etterkant hvor de har har vært tilgjengelige og svart ut alle spørsmål veldig kjapt - svær god service. Også veldig positivt møte og inntrykk av samarbeidspartner (elektriker).
Systemet fungerer så langt utmerket - så får vi se fremover :-)
Jeg (som mange andre) er litt skeptisk til slike første henvendelser da det er mye humbug ute i markedet. Men som sagt har møtet med Innovanor vært meget bra!

August 12, 2026

Reply from Innovanor

Tusen takk for en svært hyggelig og grundig tilbakemelding!

Det betyr mye for oss at du har følt deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen, og at både løsningen, oppfølgingen og samarbeidet med elektrikeren har svart til forventningene. Vi setter stor pris på tilliten og står selvfølgelig klare dersom det skulle dukke opp spørsmål fremover.

Med vennlig hilsen oss i

Rated 5 out of 5 stars

Veldig bra utført jobb med en hyggelig…

Veldig bra utført jobb med en hyggelig montør.

Gjorde en kjempe jobb

Reply from Innovanor

Tusen takk for hyggelige ord! Vi er stolte av montørene våre, så det er veldig fint å høre at du er fornøyd med både arbeidet og opplevelsen. Vi videreformidler skrytet!

Vennlig hilsen oss i

Veldig godt fornøyd

Veldig godt fornøyd! Oppdaget også brannfaretilfelle!
Hyggelig montør!

Reply from Innovanor

Takk for tilbakemeldingen! Ekstra godt å høre at en mulig brannfare ble oppdaget og kunne tas tak i.

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din – og skal selvfølgelig videreformidle rosen til montøren!

Hilsen oss i Innovanor AS

Anbefales

Kan ikke gjøre noe annet enn å gi denne gjengen skryt! Vi koblet opp strømforbruket i huset våres og har opplevd dette som bra i etterkant av installasjon. Bra kommunikasjon og hyggelig montør.
Anbefales

Reply from Innovanor

Hei! Vi er glade for at strømstyringen fungerer godt i huset deres, og at dere hadde en god opplevelse med både oppfølgingen og montøren. Takk for at dere anbefaler oss videre!

Med vennlig hilsen oss i

Ryddig, komplett og oversiktlig

Fornøyd med løsningen og gjennomføringen fra Innovanor AS. Det hele har gått som forventet og forespeilet, og jeg har ingenting å utsette på prosessen her.

August 14, 2026

Reply from Innovanor

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at du er fornøyd med både løsningen og gjennomføringen, og at prosessen har vært som forventet. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din!

Bra service

God informasjon i forkant. Flink og hyggelig innstallatør monterte utstyret, og han har bistått ved spørsmål jeg hadde etterpå.

July 6, 2026

Reply from Innovanor

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Tilbakemelding etter installasjon

Fikk system fra Innovanor montert nå i mai og syntes dette har virket overaskende bra. Må ærlig innrømme at jeg var noe skeptisk i starten til hvordan dette skulle fungere, men selve systemet var overraskende lett å ta i bruk, og appen har gitt meg en god oversikt over strømforbruket både for meg selv og i hybel. Tommel opp for ekstra hjelp av han som var innom for å hjelpe meg med søknader etter monteringen

May 6, 2026

Reply from Innovanor

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at systemet har fungert bra, og vi setter også pris på at du trekker frem hjelpen du fikk etter monteringen.

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Fornøyd

Meget fornøyd med installasjonen jeg fikk fra Innovanor. Hyggelig elektriker som tok seg tid til å se på en feil på el-anlegget i samme slengen. God service :)

June 26, 2026

Reply from Innovanor

Tusen takk for hyggelige anmeldelse! Hyggelig å høre at du er fornøyd med installasjonen og servicen du fikk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rated 1 out of 5 stars

jeg er svært misfornøyd med Innovanor

jeg er svært misfornøyd med Innovanor. i februar kom de og instalerte nytt utstyr og fjernet de røykvarseler jeg allerede hadde. etterpå viste det seg at jeg sto uten fungerende røykvaslere i boligen.
dette ble ikke oppdaget før 2 juni vanskelig å komme i kontakt med selskapet for en forklaring. jeg mener det er svært uforsvarlig å etterlate en kunde uten røykvaslere over så lang tid da dette handler om sikkerhet.jeg har og betalt inn mye penger for denne tjenesten og forventet at arbeidet skulle bli utført på en trygg og profesjonel måte i stedet sitter jeg igjen med en følelse av dårlig oppfølging og manglende ansvar. basert på min opplevelse kan jeg ikke anbefale innovanor

June 11, 2026

Styr unna dette selskapet

Jeg vil på det sterkeste advare mot å benytte dette selskapet. Vår erfaring er at de opptrer uprofesjonelt og gir et useriøst inntrykk.

Selskapet fakturerer med betalingsfrist før produktet er levert og installert, noe som er helt uakseptabel praksis. I tillegg unnlater de å svare på gjentatte henvendelser, noe som vitner om elendig kundeservice og ansvarlighet.

Produktet eller tjenesten de tilbyr fremstår som høyst tvilsom, og tilliten til leveransen er svært lav.

Vi fraråder å inngå avtale med dette selskapet.

June 1, 2026

Reply from Innovanor

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din.

Det er leit å lese at du sitter igjen med et slikt inntrykk, og det beklager vi. Dersom fakturaen har fått betalingsfrist før installasjonen ble gjennomført, er det selvfølgelig ikke slik det skal være. Betalingsfristen settes automatisk ut fra registrert leveringsdato, men dersom installasjonen blir utsatt, retter vi opp dette.

Vi beklager også dersom du har hatt problemer med å komme i kontakt med oss. Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken og finne ut hva som har skjedd.
Ta gjerne kontakt med oss på post@innovanor.no, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en god løsning.

Rated 1 out of 5 stars

Pågående selger som ringer for å selge…

Pågående selger som ringer for å selge unødvendige tjenester under dekke av å representere Enova. Respekterer ikke reservasjon mot telefonsalg til abonnenter som er registrert i Brønnøysund registeret.

September 17, 2025

Reply from Innovanor

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre at du sitter igjen med denne opplevelsen. Det kan se ut til at det har oppstått en misforståelse om hva dialogen med oss har handlet om. Vi informerer om Enovas gjeldende støtteordning fordi den er en viktig del av beslutningsgrunnlaget for mange boligeiere, men vi er ikke en del av Enova, og dette opplyser vi om i dialogen med kundene.

Dersom du er reservert mot telefonsalg og likevel har blitt kontaktet av oss, beklager vi dette. Det er ikke slik vi ønsker at våre rutiner skal fungere, og vi tar tilbakemeldingen med oss videre.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look