Vi havde booket chairdance i forbindelse med polterabend i Odense. Vi havde fornøjelsen af Trine, som var mega frisk. Hun var med på at lave sjov med den kommende brud og fik hende hylet lidt ud af d... See more
See what reviewers are saying
Virkelig dårlig kundeservice! Jeg hørte ikke noget fra dem efter en henvendelse via polterabend.dk Jeg ringede til dem og fik fat i en meget sur ung fyr som smækkede røret på, da han havde feri... See more
Hammer gode instruktører der gav sig selv 100%. Den instruktør der skulle lære os damer at chairdance lærte hurtig nogle af vores navne, hun var imødekommende, smilende, fuld da liv og tog gerne og vi... See more
Vi var til twerk i forbindelse med min venindes polterabend og det var virkelig en fest! Instruktøren var fantastisk, hun fangede os lige præcis der vi var, det var så genialt! Bruden var så glad og... See more
No recent history of asking for reviews
Alt er perfekt
Gode instruktører og ikke mindst en dejlig stemning, som helt klart har noget at gøre med den diversitet af mennesker som er i studiet. Man føler sig aldrig forkert.
Sidst men ikke mindst - en vanvittig sjov form for “sport”.
Havde aldrig i mit liv troet at jeg som plus-size pige, skulle stå i små hipsters og sports bh, uden at føle mig total forkert - men hos IPole er alt muligt ❤️
iPole Kolding får 5 stjerner fra mig
iPole Kolding får 5 stjerner fra mig, og flere hvis det var muligt🤩
Den bedste træningsform, der både giver styrke, smidighed og balance.
De dygtigste, sødeste og mest engagerede instruktører OG et fantastisk sammenhold i hele studiet, på tværs af holdene👍🏻💪🏻
Her kan alle være med, uanset alder og størrelse, og vi hepper på hinanden! ❤️
Fantastisk sted......
Det hele værd ❤️
Jeg træner hos iPole Kolding og det er et helt fantastisk sted mega dygtige instruktør gode faciliteter og bare generelt den fedest energi også til events uden for pole kan kun anbefale iPole de ved hvad de laver og brænder for det ❤️
Fantastisk træning muligheder til alle…
Fantastisk træningsmuligheder til alle niveau i fantastisk selvskab 👍👍👍❤️
iPole Kolding
Jeg er vild med polestudiet og den stemning der er! Det er klart savnet. Man bliver ikke blot venner med eleverne på holdet, men også med instruktørerne. Samtidig med at der er et godt fællesskab, så lærer man SÅ meget. Jeg har aldrig været specielt god til sport eller særlig fleksibel, men med pole har begge ting udviklet sig helt vildt! Jeg anbefaler iPole til alle mine veninder, og prøvetimerne er sjove for alle. Træningen giver stort overskud i min hverdag.
Fantastisk!!!
Jeg træner i Sønderborg og jeg er virkeligt glad for det. Der, oplever jeg at instruktørerne er søde, de har hele tiden godt humor og de passer og er meget opmærksom på os.
De er super kompetente!!!
Hver gang jeg træner i pole sønderbog, kommer jeg hjem fuld af godt energi.
ipole Aalborg
Super godt sted, med Virkelig søde mennesker, samt en masse sammenhold 🙂
iPole Århus
I studiet i Århus, hvor jeg træner, er der altid en mega god stemning blandt pigerne, instruktørerne er super søde og jeg er uden undtagelse altid i godt humør når jeg går derfra!
Thomas, der ejer iPole, er også altid klar til at hjælpe hvis der er det mindste med kontingent eller andet i den dur.
Pole er et virkelig dejligt fællesskab. Eneste problem er at det kan være svært at få plads på et hold, da der er mindre udbud end efterspørgsel.
Et helt fantastisk træningssted med…
Et helt fantastisk træningssted med dejligt sammenhold og skønne instruktører ❤️ Der er plads til alle og det giver altid godt humør at komme hos iPole. Kan klart anbefales! 🌸
Uden tvivl de bedste og sødeste…
Uden tvivl de bedste og sødeste instruktører, derudover er der altid en god stemning så snart man træder ind i studiet.
Elsker det sted hvor det er plads til…
Elsker det sted hvor det er plads til alle og fantastisk sammenhold 💙
Plads til alle og godt fællesskab
Fantastisk fællesskab, plads til alle og dygtige og glade instruktører. Godt sammenhold og holdånd. Der er både for nybegyndere og for øvede og der er plads til alle på de øvrige hold. En fantastisk sport og et sted der er blevet mit andet hjem❤️
Vanvittig godt fællesskab og…
Vanvittig godt fællesskab og sammenhold. Instruktørerne er glade og har det godt sammen, hvilket smitter af på medlemmerne <3 Der er altid godt humør og mange grin så man glemmer helt hvor hårdt det er og man kommer altid af sted igen!
Så fedt
Masser af godt humør og fed energi, hvor alle hepper på hinanden. Så dejligt et sted at træne!
Bedste sted ❤️
God stemning og dygtige instruktører
God stemning og dygtige instruktører. Super sjov trænings form der giver velvære, fysisk såvel som psykisk. Skal prøves.
Er medlem af studiet nu og de er alle…
Er medlem af studiet nu og de er alle sammen så søde og fantastiske mennesker. Man bliver både i god form og godt humør 💪😄