IQ Living Reviews 172

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jag fick ont i ryggen av min säng så testa jag köpa säng inlägg och Tycker att det vart bättre har inte ont så ofta längre det jag tycker man kan för bättra är att det är lite prassel om inläggen och... See more

Rated 4 out of 5 stars

Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Detta var något som jag sökt!! Hade hem en möbelsnickare för att få hjälp med en soffa, men han kunde inte göra något åt soffan. Därför blev jag så glad. Detta är en liknande idé som jag tänkte på... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiskt bra produkt. Soffan blev som ny. Hade ryggont tidigare då fjädringen i soffan blev slapp och då "sjunker" man ner i soffan bara och har det svårt att resa uppsig sedan. Köpte en combo ( lå... See more

Company details

1. Home Improvement Store

About IQ Living

Written by the company

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Har köpt ett soffunderlag tidigare=nöjd

October 15, 2025

Hej Anders!
Tack för att du återkommer till oss! Så roligt att höra att du är nöjd även den här gången.
Det betyder mycket för oss att få fortsätta vara ditt förstahandsval när det gäller soffdynestöd!

Gropen försvann i soffan

Jag kände en omedelbar känsla av att mina två sittkuddar i soffan blev fastare.

October 14, 2025

Hej Kia!

Tack så mycket för din recension! Vi är verkligen glada att höra att du kände en omedelbar förbättring och att dina soffkuddar blev fastare. Det är precis den effekt vi strävar efter att våra produkter ska ge – snabb och tydlig komfortförbättring.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver fler lösningar för ditt hem!

Soffdynestödet fungerar utmärkt

Soffdynestödet fungerar utmärkt. Bra information om leverans till Ok i närheten där jag bor.

October 18, 2025

Hej Lena!

Tack så mycket för dina vänliga ord! Så roligt att höra att soffdynestödet fungerar utmärkt och att leveransen gick smidigt med ett utlämningsställe nära dig. Vi är glada att allt fungerade som det ska.

Varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer!

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans och bra produkt

October 10, 2025

Hej Kaj!

Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vi är glada att höra att beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och att du är nöjd med produkten.

Välkommen tillbaka!

Rated 4 out of 5 stars

Styvade upp min soffa bra.

October 16, 2025

Hej Pehr!
Tack för din recension! Vad roligt att produkten hjälpte till att styva upp soffan – precis så den är tänkt att fungera! 😊

Snabb leverans o jag är en nöjd kund

Snabb leverans o jag är en nöjd kund

October 16, 2025

Hej Catharina!
Tack för din fina hälsning!
Det gör oss riktigt glada att höra att allt gick snabbt och smidigt – och framför allt att du känner dig nöjd. Det är precis så vi vill att det ska kännas.

Hoppas vi får chansen att hjälpa dig igen framöver!

Jättenöjd ! Bra produkter och snabb leverans

Det var enkelt att beställa och leveransen var snabb. Fungerar klockrent i vår soffa. Jag har köpt en lång och två korta, så nu håller soffan ett par år till.

October 8, 2025

Hej Lena!
Det gläder oss verkligen att höra att det var enkelt att beställa och att leveransen gick snabbt. Att produkterna fungerar så bra i er soffa och gör att ni kan förlänga dess livslängd med flera år, det är precis det vi strävar efter.
Vi hoppas att ni får många bekväma stunder i soffan framöver.

Varmt välkommen tillbaka om ni behöver något mer!

Rated 5 out of 5 stars

En bra produkt som gjorde jobbet.

October 12, 2025

Hej Mikael!
Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att produkten levde upp till dina förväntningar och gjorde jobbet. Välkommen tillbaka!

Rated 4 out of 5 stars

Jag fick fel leverans av en skylt

Jag fick fel leverans av en skylt. I slutändan ringde någon upp och löste problemet. Utan denna kontakt hade betyget blivit väsentligt sämre.

August 1, 2025

Hej Leif!

Tack för att du tog dig tid att lämna en ärlig recension. Vi beklagar verkligen att du först fick fel skylt – det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.
Samtidigt är vi glada att vi fick möjlighet att rätta till misstaget och att du kom i kontakt med någon som kunde lösa det. Din kommentar om att betyget annars hade blivit lägre tar vi på stort allvar. Feedback som din hjälper oss att förbättra våra rutiner och säkerställa att liknande situationer inte uppstår igen.

Tack för ditt tålamod och för att du gav oss chansen att rätta till det!

Lätt att beställa

Beställningen gick snabbt och enkelt att göra, mer kan jag inte säga då jag beställde idag ☺️

October 12, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din feedback! Vad kul att höra att beställningen gick smidigt. Vi hoppas att du blir lika nöjd med produkten när den anländer – tveka inte att återkomma med dina intryck då.

Super

Dom var super trevliga och hjälpsamma med våra beställning. Dom fixade en ny direkt utan problem då det inte blev som vi önskade med den första.

July 8, 2025

Hej Ola!
Tack så mycket för din fina recension! Det betyder mycket för oss att höra att du upplevde oss som trevliga och hjälpsamma. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är väldigt glädjande att höra att vi kunde lösa problemet med din beställning smidigt och utan krångel. Din förståelse och tålamod uppskattas verkligen.

Tveka inte att höra av dig igen om det skulle vara något mer.
Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Rated 4 out of 5 stars

Tycker soffan fick ett lyft skönare att…

Tycker soffan fick ett lyft skönare att sitta i och den ser inte trött ut längre så glad att jag vågade chansa o köpa 👍👍

October 3, 2025

Hej Jessica!
Tack för din fina recension! Så kul att höra att soffan fick ett lyft och att du är nöjd med resultatet . Vi är glada att du chansade också!

Rated 5 out of 5 stars

Soffan blev väldigt fast och skön att…

Soffan blev väldigt fast och skön att sitta i.

October 6, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din återkoppling! Det gläder oss att stödet gjorde en tydlig skillnad och att soffan nu upplevs som både stabil och bekväm. Fantastiskt att höra att du är nöjd med resultatet!

Rated 5 out of 5 stars

Mycket välfungerande soffstöd till en…

Mycket välfungerande soffstöd till en begagnad soffa. Blev så mycket bättre

October 7, 2025

Hej Lage!

Tack så mycket för din recension!
Vi är verkligen glada att höra att soffstödet fungerade så bra, särskilt till en begagnad soffa. Det är precis den typen av resultat vi strävar efter, att ge nytt liv åt möbler som annars kanske känts trötta. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

IQ's lösning fungerar

Som många andra nämnt, denna lösning gör jobbet i nedsutten soffa. Jag har i en annan soffa haft samma tanke, jag lade en bräda i soffan under dynorna. IQ's lösning är dock mycket proffsigare och fungerar mycket bättre. Jag har använt den i snart en vecka och jag är helnöjd.

October 2, 2025

Reply from IQ Living

Hej! Stort tack för din fina recension! Så kul att höra att du är helnöjd med lösningen och att den fungerar bättre än dina tidigare försök. Vi har verkligen lagt tid på att ta fram ett alternativ som både är enkelt och effektivt, så det gläder oss extra mycket att du upplever det så.

Tack för att du delar med dig!

Rated 5 out of 5 stars

Blev ett klart lyft av soffan

Blev ett klart lyft av soffan! Snabb och smidig leverans. Inga konstigheter. Kommer i sinom tid kanske beställa fyllning till soffkuddarna så det förhoppningsvis blir en ännu mer bekväm sittställning...?

October 2, 2025

Reply from IQ Living

Hej! Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att soffan fick ett lyft och att leveransen gick smidigt. Du är varmt välkommen att återkomma när det blir dags att fylla på soffkuddarna – vi hjälper dig gärna för att göra sittupplevelsen ännu bättre!

Stadigare soffkuddar.

October 1, 2025

Hej Kerstin!

Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med de stadigare soffkuddarna, det betyder mycket för oss.

Välkommen tillbaka när du behöver något mer!

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans och bra paketering

Snabb leverans och bra paketering. Passade min soffa jättebra. Är supernöjd.

September 24, 2025

Hej Adrian!

Stort tack för din fina recension! Vi är jätteglada att höra att leveransen gick snabbt, att paketeringen levde upp till förväntningarna och framför allt att produkten passade din soffa så bra. Det betyder mycket för oss att du är supernöjd, det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp framöver.

Varmt välkommen tillbaka!

Soffan blev sittbar

Soffan blev sittbar, nästan som ny

September 22, 2025

Reply from IQ Living

Hej Britt-Marie Tack för din recension! Så roligt att höra att soffan blev sittbar igen och nästan som ny, precis som vi vill ha det. Välkommen tillbaka om du behöver hjälp med något mer!

Rated 5 out of 5 stars

Vår gamla nersuttna soffa blev som ny

Vår gamla nersuttna soffa blev som ny. Var skeptisk till reklamen men den här gången stämde den faktiskt.

September 24, 2025

Reply from IQ Living

Hej Eva Maria! Tack för din recension! Vi förstår helt att man kan vara skeptisk, det är vi själva också ibland! Men det är extra roligt att höra att produkten levde upp till förväntningarna och att soffan känns som ny igen.

Tack för att du gav den en chans och för att du tog dig tid att dela med dig!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look