IQ Living Reviews 172

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Jag fick ont i ryggen av min säng så testa jag köpa säng inlägg och Tycker att det vart bättre har inte ont så ofta längre det jag tycker man kan för bättra är att det är lite prassel om inläggen och... See more

Rated 4 out of 5 stars

Köpte en small + large soffdynestöd. Large ligger i sängen och den blev klart fastare och det blev mycket bättre för min kropp. Small ligger i soffan och den blev också bättre att sitta i. Ger produ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Detta var något som jag sökt!! Hade hem en möbelsnickare för att få hjälp med en soffa, men han kunde inte göra något åt soffan. Därför blev jag så glad. Detta är en liknande idé som jag tänkte på... See more

Company details

1. Home Improvement Store

About IQ Living

Written by the company

Smarta lösningar för ett enklare hem

IQ Living erbjuder funktionella och genomtänkta produkter som gör din vardag enklare, snyggare och mer harmonisk. Med inspiration från skandinavisk livsstil och kvalitet strävar vi efter att skapa lösningar som kombinerar estetik med funktion för hem som inte bara ser bra ut utan fungerar bättre.

• Snabb leverans från Sverige
  • 60 dagar öppet köp
  • Tusentals nöjda kunder
  • Skandinavisk kvalitet

Vi tror på intelligent design. Produkter som fyller ett verkligt behov och löser vardagsproblem med stil. Oavsett om du behöver återfå stöd i din soffa, optimera din förvaring eller skapa en bättre sömnmiljö finns vi här med smarta verktyg som gör skillnad.

IQ Living är för dig som uppskattar minimalistisk form, hållbara material och lösningar som håller över tid. Hos oss hittar du inte överflöd. Du hittar precis det du behöver för att leva mer fokuserat, bekvämt och medvetet.

Välkommen till ett nytt sätt att tänka kring hemmet. Ett hem där varje detalj har ett syfte, varje produkt en funktion och varje dag en möjlighet att må lite bättre.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fantastiskt bra produkt

Fantastiskt bra produkt. Soffan blev som ny. Hade ryggont tidigare då fjädringen i soffan blev slapp och då "sjunker" man ner i soffan bara och har det svårt att resa uppsig sedan. Köpte en combo ( lång och kort ) först och sedan beställde en lång till, då jag har en soffa med två divaner. Rekommenderas varmt.

September 14, 2025

Reply from IQ Living

Hej Mira! Tack så mycket för din fina recension! Vi är jätteglada att produkten gjorde sådan skillnad och att soffan känns som ny igen , precis som det ska vara. Att den också hjälpte till att lindra ryggont gör oss extra glada att höra. Tack också för att du delade med dig av hur du anpassade lösningen till din soffa med två divaner – det hjälper säkert andra kunder också.

Varmt tack för din rekommendation!

Köpt tidigare o nöjd

September 23, 2025

Hej Goje!

Tack så mycket för din fina recension och för att du valt att handla hos oss igen! Det betyder mycket för oss att ha återkommande kunder som dig, och vi är verkligen glada att du är nöjd med både produkten och din upplevelse. Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Rated 5 out of 5 stars

Stämmer väl med vad som lovas i…

Stämmer väl med vad som lovas i annonsen. Snabb leverans

Hej Mona-Lisa

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt stämde med beskrivningen och att leveransen var snabb. Vi är glada att kunna leverera både kvalitet och service du kan lita på.

Varmt välkommen tillbaka!

Rated 5 out of 5 stars

Fungerande mycket bra i soffan Soffan…

Fungerande mycket bra i soffan Soffan känns mycket bättre nu.

September 11, 2025

Reply from IQ Living

Tack så mycket för din recension! Så roligt att höra att soffdynestödet fungerar bra och att soffan nu känns mycket bättre. Det är precis vad vi vill uppnå – att ge nytt liv till en älskad möbel och öka sittkomforten.

Tack för att du delade med dig, och varmt välkommen tillbaka!

Över förväntan..

Reply from IQ Living

Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att höra att vi överträffade dina förväntningar – det betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka!

Stabilitet

Jag är nöjd med mitt köp

Reply from IQ Living

Hej Elisabeth! Tack för din recension! Vad kul att höra att du är nöjd med ditt köp. Välkommen tillbaka när som helst!

Rated 5 out of 5 stars

Den håller vad den lovar

Den håller vad den lovar! Soffan blev som nytt.Plus poäng också för snabb leverans. Mycket nöjd!

Hej Maria!

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med resultatet och att soffan känns som ny igen – precis så vill vi att det ska vara. Extra roligt att leveransen också levde upp till förväntningarna. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Rated 4 out of 5 stars

Det stod att den skulle vara 1,85 lång…

Det stod att den skulle vara 1,85 lång och det var den inte, utan betydligt kortare

Hej Marianne!
Tack för att du hör av dig. Vi hjälper dig gärna att reda ut detta! Vänligen kontakta oss på kontakt@iqliving.se med information om din order då jag inte kan se detta här, så kikar vi närmare på det.

Det kan mycket väl vara så att du fått fel storlek, och i så fall löser vi det självklart så snart som möjligt. Ser fram emot att höra från dig!

Hej Lotta!
Tack för din recension! Härligt att leveransen gick snabbt – vi strävar alltid efter att ge en smidig och effektiv service.
Välkommen åter!

Excellent

Det blev nästan precis vad jag önskade, fast bättre! Slipper köpa ny soffa!

September 9, 2025

Tack snälla Ove för din fina recension! 😊
Det gläder oss att höra att resultatet blev ännu bättre än du hade hoppats – och att soffan fick nytt liv istället för att ersättas! Så kul att vi kunde hjälpa till. Varmt välkommen tillbaka när du behöver något mer! Mvh Lisa IQ Living

Fungerar oväntat bra

Fungerar oväntat bra, kan verkligen rekommendera, min soffa är som ny!

September 11, 2025

Reply from IQ Living

Hej Anna! Kul att soffan fått sig den uppgradering du önskade och att du är nöjd med ditt köp :) Jag ser du gett oss 4 av 5 stjärnor. Så himla kul. Vad hade vi kunnat göra för att få en 5a? Du får gärna skriva till oss på kundtjänst. Mvh Lisa IQ Living

Perfekt passform

Perfekt passform - köpte till min stora divansoffa, den blev som ny. Nu ska jag även skicka efter kuddfyllning och fylla upp ryggstöden. Ni som tvekar, slå till, det blev toppen!

September 10, 2025

Reply from IQ Living

Hej Eva! Så roligt att du är nöjd med ditt köp. Du får jättegärna återkomma till oss om vad du tycker om kuddfyllningen med! Vi önskar dig en fin dag!
Mvh Lisa IQ Living.

Rated 4 out of 5 stars

För stum för den soffa vi tänkt ha den…

För stum för den soffa vi tänkt ha den till.
Passade utmärkt i vår andra soffa med dunkuddar.

Reply from IQ Living

Hej Bengt! Vad bra ändå att den passade till din andra soffa. Vi tackar ödmjukt för din recension och du är så hjärtligt välkommen tillbaka till oss som kund. Mvh Lisa IQ Living.

Helt ok vara

Helt ok vara

Reply from IQ Living

Hej Peter. Tack för dina 5 stjärnor. Vad bra att du är nöjd! Vi strävar efter att alltid göra våra kunder så nöjda som möjligt! Ha en fortsatt fin höst. Mvh Lisa IQ Living

Rated 5 out of 5 stars

Jeg beklagede mig over at jeg ikke fik…

Jeg beklagede mig over at jeg ikke fik en mail som bekræftelse på min ordre. Firmaet kontaktede mig hurtigt og meddelte at ordren var registreret hos dem og varen sendt afsted. Fik den 2 dage senere og den fungerer perfekt. Kan ikke slette min tidligere anmeldelse, så derfor skriver jeg en ny med topkarakterer til UG og stjerner 👍😊

September 6, 2025

Reply from IQ Living

Hej igen Jeanett! Mange tak for at du tog dig tid til at skrive en ny anmeldelse og dele din oplevelse! Vi er meget glade for, at alt gik godt, og at du er tilfreds med både servicen og produktet. Det betyder meget for os, at du valgte at vende tilbage og give os topkarakter – vi sætter virkelig pris på det! 🌟

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål i fremtiden. Vi er her for at hjælpe.

Med venlig hilsen

Lisa IQ Living

Rated 5 out of 5 stars

Produktet (sofastøtten) holder hele…

Produktet (sofastøtten) holder hele vejen igennem og Lisa fra kundeservice er en engel, der hjælper dig, når du har dummet dig ved bestillingen!

Reply from IQ Living

Hej Jette! Tak igen for dine dejlige og hjertevarme ord, og du er mere end velkommen til at spørge mig om alt, hvad du vil, i fremtiden. Hav en god dag! Med venlig hilsen, Lisa IQ Living

Rated 4 out of 5 stars

Tycker att produkten var bra

Tycker att produkten var bra. Tyvärr har jag inte fått hela beställningen ännu, så bu väntar jag med spänning

August 20, 2025

Reply from IQ Living

Hej Kristina! Tack för ditt fina meddelande och recension. Vi beklagar att du endast fått en del av din beställning. Din andra produkt kommer levereras inom kort om du inte redan fått den. Har du frågor får du gärna kontaka oss på kundtjänst : kontakt@iqliving.se. Mvh Lisa IQ Living

Rated 5 out of 5 stars

Snabb behandling och varan motsvarade…

Snabb behandling och varan motsvarade förväntningarna. Ska beställa en till snart.

August 21, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din fina recension och vi önskar dig en fortsatt fin höst.
Du är varmt välkommen tillbaka till oss som kund!

Enkelt att berömma

Enkelt att berömma; informativ reklam, enkel beställning, snabb leverans och kvalitet överensstämmande med reklamen.

August 22, 2025

Reply from IQ Living

Tack för din fina recension och vi önskar dig en fortsatt fin höst.
Du är varmt välkommen tillbaka till oss som kund!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look