O stjerner.
O stjerner.
Pas på!
Vi bestilte Jamo Sikring til fejlfinding og reparation af vores ABV brandanlæg i vores erhvervsejendom.
Vi modtager efter deres teknikers besøg en faktura på 11.878.40dk for en funktionstest, samt besked om at de nægtede at reparere ABV anlægget i sin nuværende form, da de ikke mente det var lovligt?
på trods af at Odenses tidligere brandinspektør havde funktionstestet og godkendt anlægget og der var udstedt ibrugtagningstilladelse.
Det bemærkes at flere af teknikeres påstande om at ABV anlægget ikke var lovligt straks kunne afvises, da teknikeren blot have misforstået anlæggets konstruktion, derfor opfordrede vi dem til at reparere anlægget i dets nuværende form for derefter at funktionsteste og vurdere på det, hvilket de blankt afviste.
Så vi har absolut intet fået for de 11.878,40dk som de har faktureret os for.
Værd at bemærke, de tager 9,94dk pr. kørt km. samt fuld teknikerløn 1.118,75dk pr. time når de kører ud til dig, vi sendte dem en installationsoversigt inden de kom, den tog de 2.237,50dk for at ”skimme”, afslutningsvis tog de 1.118,75dk for at sende en e-mail med en ”afrapportering”, samt afvisning på at fejlfinde og reparere anlægget i dets nuværende form.
Da de skulle oprette os som kunder var de utroligt imødekommende og næsten alt kunne lade sig gøre, det sluttede brat da de havde skrevet fakturaen.
Vi kan bestemt ikke anbefale Jamo Sikring – nul stjerner herfra.