Top quality
Top quality and reliableGreat experience with this Dutch brand. You can really tell that comfort and customer satisfaction are their main priorities. Highly recommended!
Jemani is een Nederlands merk van Mezzy Goods en is opgericht vanuit één duidelijke missie: hoogwaardige producten ontwikkelen die bijdragen aan meer comfort, gezondheid en gebruiksgemak in het dagelijks leven. Wij geloven dat kleine verbeteringen een groot verschil kunnen maken. Daarom staan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid centraal in alles wat wij doen. Onze specialisatie ligt in het ontwikkelen van professionele inlegzolen voor mensen die last hebben van hielspoor, fasciitis plantaris, peesplaatontsteking en andere voetgerelateerde klachten. De Jemani Professionele Hielspoor Inlegzolen en Jemani Pro Sport Inlegzolen zijn ontwikkeld in samenwerking met ervaren Nederlandse podologen en uitgebreid getest op draagcomfort, ondersteuning, schokdemping en stabiliteit. Hierdoor bieden onze producten optimale ondersteuning tijdens het wandelen, werken en sporten. Onze professionele hielspoor inlegzolen zijn officieel geregistreerd in het FAGG-register als medisch hulpmiddel. Daarnaast is het merk Jemani® officieel geregistreerd bij het BOIP (Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom). Deze registraties onderstrepen onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en originaliteit. Jemani is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk op Bol, waar onze hielspoor inlegzolen behoren tot de Top 3 best verkochte en best beoordeelde inlegzolen. Dankzij duizenden tevreden klanten en vele positieve beoordelingen kiezen steeds meer mensen voor de kwaliteit en ondersteuning van Jemani. Naast onze professionele inlegzolen blijven wij ons assortiment uitbreiden met innovatieve producten die het dagelijks leven comfortabeler maken. Denk hierbij aan krachtige powerbanks, schoenendrogers, lifestyleproducten en andere slimme oplossingen die aansluiten op de wensen van onze klanten. Ieder product wordt zorgvuldig geselecteerd of ontwikkeld op basis van kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Als kleine Nederlandse onderneming hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Achter Jemani staat een betrokken team dat iedere dag met passie werkt aan de beste producten en een uitstekende klantenservice. Wij luisteren naar de ervaringen van onze klanten en blijven onze producten voortdurend verbeteren op basis van feedback en innovatie. Ook op het gebied van service willen wij het verschil maken. Bestellingen die op werkdagen vóór 23:59 uur worden geplaatst, worden in Nederland en België de volgende dag geleverd. Daarnaast bieden wij 30 dagen retour, 1 jaar garantie en een deskundige klantenservice die bereikbaar is via e-mail en WhatsApp om onze klanten snel en persoonlijk te helpen. Bij Jemani draait alles om vertrouwen, kwaliteit en comfort. Wij willen mensen helpen om iedere dag comfortabeler te kunnen bewegen, werken en sporten. Daarom ontwikkelen wij producten waarop je kunt vertrouwen, vandaag én in de toekomst. Onze ambitie is om uit te groeien tot hét toonaangevende merk op het gebied van comfortproducten in Europa, waarbij innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid altijd centraal blijven staan.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.