JES Media ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hos Karl Lund est. 1936 a/s har vi igennem et halvt år brugt JES Media til Google annoncering, SEO, nyhedsbreve og SoMe annoncering med stor succes. Det fungerer godt, at de har alle kompetencer samle... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jesmedia har fra starten vist sig at være den mest kompetente partner, vi nogensinde har arbejdet sammen med. De har hjulpet os fra første sekund og været med under hele rejsen. Der har ikke... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vi har arbejdet sammen med Mikkel fra Jes Media de sidste 3 år. Han har været meget kompetent til at håndtere vores betalte online marketing - både på SoMe platforme og på Google. Desuden har han give... See more

Company details

1. Advertising Agency
  2. Internet Marketing Service

Written by the company

Vi er et full-service digital marketingsbureau med et bredt spænd af kompetencer, som hjælper til at vækste danske virksomheder.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

De varmeste anbefalinger

Søger du et firma som forstår at sætte sig ind i din forretning og give dig den bedste service, så vil jeg varmt anbefale Jes Media.
Jeg er vild med deres måde at være på og så har de fuld fokus på at skabe den bedste vækst for dit firma.

Jeg glæder mig til samarbejdet i mange år med de skønne mennesker.

Lise Dræby Madsen
Dit Fokus

June 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Danmarks bedste digitale marketing bureau

De er et stærkt hold, med stor passion og kunnen og vi kan på det varmeste anbefale JES Media!

Lige fra deres onboarding process, de månedlige status møder og til vores ugentlige kommunikation, bliver man altid mødt med en høj faglig viden inden for e-commerce, en struktureret fremgangsmåde og fleksibilitet.
Vi har en rigtig god og tæt dialog med JES Media teamet og for os er de ikke 'bare et bureau', men en vigtig del af vores virksomhed.

May 8, 2024

Dygtige og proaktive

Siden august 2023 har jeg haft et samarbejde med JES Media. Vi sad i vores salgsorganisation og brugte håbløs lang tid på, at finde leads til vores erhvervsnetværk. JES media fremlagde en plan for, hvordan vi kunne finde leads via annoncer. Den rullede de ud med den største succes. Vores ROI er kommet mange gange retur på annoncerne. Vi har fundet emner, som jeg ikke selv ville kunne researche mig frem til på LinkedIn. Har der været de mindste justeringer, så har JES Media været proaktive og løst udfordringerne.

Der skal lyde en kæmpe anbefaling til JES Media, som du trygt kan ligge dine hænder i, som din langsigtede samarbejdspartner indenfor marketing.

December 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Professionelle og super imødekommende!

Har nu arbejdet sammen med de gæve folk hos JESMedia, og det har været en kæmpe fornøjelse!
Jeg er en klovn til reklame og SoMe, og vil hellere bruge min tid til noget for mig mere konstruktivt.
Det er derfor så lækkert man bare kan smide det hele over til JES Media, vel vidende at de gør alt hvad de kan for mig!!
Glæder mig til samarbejdet de kommende år også!

November 14, 2023

Jeg har brugt JES Media i et halvt år

Jeg har brugt JES Media i et halvt år. De har været en kæmpe hjælp til at vækste min forretning. Jeg har været virkelig taknemmelig for samarbejdet, og uden dem ville jeg ikke have overlevet som selvstændig.
De forstår mennesker og ved det ikke kun handler om tal, men også motivation og drømme.
Det har været rart at have en samarbejdspartner som jeg har kunne læne mig op af.

April 19, 2023

Pengene værd!

Jeg har brugt JES Media som marketingspartner til min IT konsulent forretning Adeno. Målet var at øge kendskabsgraden til vores nye produkter. Fra start hjalp de mig med tekstforfatning, grafiske tilretninger, og sat hele kampagnen op via vores kanaler til sidst.

Deres konsulenter er super professionelle og overholder deadlines. Jeg fik god rådgivning i hele processen og endte ud med et godt resultat.

De kolde facts:
Spend på SoMe: ca 1100 kroner
Earn via SoMe: 155.000 kroner

Må sige det var pengene værd og jeg bruger helt sikkert JES Media i fremtiden

August 25, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en stor fornøjelse

Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med JES gutterne. De har en god energi og tager imod alle udfordringer jeg er kommet med. Efter et 10 måneders samarbejde har vi nu fået bygget vores virtuelle identitet på både LinkedIn, Google og lavet den flotteste hjemmeside til os. Vi fortsætter uden tvivl samarbejdet

September 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

JES Media giver en fantastisk proff og…

JES Media giver en fantastisk proff og personlig service. De har hjulpet mig meget med at opnå gode resultater på min SOME markedsføring. Tak for det.

September 20, 2022

Reply from JES Media ApS

Mange tak for de pæne ord! :D

De kan deres kram

De kan deres kram! Klaus

April 11, 2022

Reply from JES Media ApS

Det er da feedback, vi kan forholde os til. Tak for det Klaus!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil til enhver tid anbefale JES

Personlig og fantastisk service fra JES-media. Intet er overladt til tilfældigheder, og de gør en stor indsats for at du forstår hvad der foregår. Jeg vil til enhver tid anbefale JES !

April 9, 2022

Hej Christian.
Hvor er det stærkt at du vil bruge din tid på at skrive en anmeldelse og det er fedt, at høre du har været lige så glad for samarbejdet, som vi har!

Perfekt samarbejde!

De har hjulpet os fra første sekund og været med under hele rejsen.
Der har ikke været nogen tvivl om, at de alle besidder de bedste kompetencer indenfor dette område og de vil gøre alt for at få succes sammen med deres samarbejdspartnere.
Stor tak til Jonas Sønderbek som hele vejen har været professionel og ikke mindst super hjælpsom til at forklare og hjælpe os hele vejen med vores virksomhed.
Vi glæder os til et fantastisk samarbejde fremadrettet!

De bedste hilsener
Martin Værens
Co-Founder
Trainingstore.dk

April 8, 2022

Hej Martin
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det er værdsat!

Vi er glade for at være med på jeres spændende vækstrejse og vi ser frem til at nå endnu længere med jer!

Take a closer look