3.4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

3.4

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Aldrig mere spejle fra denne leverandør

Fik leveret 2 stk. spejle med lys for 6 år siden. 2 spejle til i alt 15.500 kr. Nu er limen eller hvad det er de har brugt til at fæstne selve spejlene i rammen, blevet synlige i form at mørke skygger rundt i hele kanten samt flere steder på midten. Det ser herrens ud. Og ja... de har tilbudt at købe nye spejle til reduceret pris, uden dog at kunne garantere at det ikke sker igen. NEJ TAK HERFRA

June 16, 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Kan BESEMT IKKE anbefale J.N

Kan BESEMT IKKE anbefale J.N. Bech.
Bestilte 4 stk glasplader igennem Invita, i forbindelse med køb af køkken. Vi så en helt masse forskellige typer og farver glas, ved køkkenfirmaet. Og da det meste af vores køkken er hvid, så valgte vi at bestille hvide/matte glasplader. Da glaspladerne ankom, viste det sig, at de havde et grønligt skær. Jeg kontaktede derfor køkkenfirmaet, som kontaktede J.N. Bech.
J.N. Bech gav en længere forklaring om at de ikke kunne trække alt jern ud af pladeren og mente derfor at pladerne var som de skulle være. Jeg aftalte derfor med køkkensælgeren, at han selv ville komme forbi og se resultatet. Sælgeren kom forbi og sagde "Jeg syntes nu også de er mere grønne, som jeg havde regnet med". Vi aftaler derfor at han igen tog fat i J.N. Bech, hvor de aftaler at J.N. Bech sender en mand forbi, for at se på pladerne. Medarbejderen ankommer og det første han siger, er at han lige ville tjekke om jeg har vendt dem rigtigt :-)
Efter at have konstateret, at alt er ok, så giver han også mig en længere forklaring om jernet i glasset og vil derfor ikke gøre mere ved det. Han finder derefter hans egen glasprøve frem og da jeg ligger den oven på vores glasplade, så har de IKKE samme farve. Hans er helt hvid, hvor vores er grønlig. Til dette forklarer han, at det er svære at trække jernet ud af en stor glasplade, frem for en lille glasplade :-O
Hvis dette er sandt, HVORFOR har de så ikke større plader i køkken firma butikken? Tænker det er de færreste, der køber plader på 10X10 cm??
J.N. Bech ville ikke gøre mere, selvom jeg har betalt mange mange tusinde kroner for de 4 stk glasplader.
Så mit råd, hvis i ønsker hvide glasplader til jeres køkken, så køb dem IKKE ved J.N. Bech.

March 19, 2024
Unprompted review