Job Banken Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Recruitment Service
  2. Recruiter

Written by the company

Jobbanken er en nonprofit-organisation, der siden 2003 har hjulpet mennesker på førtidspension med psykisk sårbarhed tilbage i job eller uddannelse. Vi tror på, at alle kan bidrage – og at det aldrig er for sent at starte igen. Hos os får du personlig vejledning, støtte til jobsøgning og mulighed for at deltage i idræt, netværk og kurser. Vi hjælper med CV, praktik, jobmatch og alt det praktiske omkring regler og papirarbejde. Vores erfaring viser, at små skridt kan føre til store forandringer i hverdagen. Vi samarbejder med mere end 4.000 virksomheder over hele landet. Mange jobkunder har allerede fundet glæden ved et arbejde, der passer til deres ønsker og ressourcer. Det giver både øget livskvalitet, fællesskab og bedre trivsel. Jobbanken arbejder helhedsorienteret: Vi ser ikke kun på diagnoser, men på det enkelte menneskes styrker og drømme. Vores mål er varige løsninger, der skaber værdi for både jobkunder og virksomheder – og et mere rummeligt arbejdsmarked for alle.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Kære Kirsten Mark Würtz,

Kære Job banken og
Kirsten Mark Würtz,
Jeg lovede at skrive et par ord om min oplevelse med at være i jobbanken og under dine vinger 😄.
Først og fremmest kan jeg ikke takke dig nok for alt det arbejde, du lægger i at hjælpe mennesker som mig. Jeg er så dybt taknemmelig for, at jeg har været så heldig at møde en som dig. Du er et pragteksemplar på, hvordan man bør være mod – og forstå – mennesker i min situation.
Du er et helt fantastisk menneske med hjertet på det rette sted. Du er utrolig hjælpsom, omsorgsfuld og empatisk, og din energi og karma lyser af glæde og positivitet. Det har jeg virkelig haft brug for. Hvis man tror på Gud, så har englene sendt dig til det rigtige sted på det helt rigtige tidspunkt for at hjælpe mig med det job, jeg har nu. Du opgav mig aldrig 💗.
Du er den drivkraft, som dette samfund har brug for. Jeg vil bare sige det igen: Tak, tak og tak for alt, hvad du gør for mig og sikkert mange, mange andre. Du er guld værd.
Jeg håber, du vil læse min hilsen op for de andre d. 29. januar 🙏🙏 Du fortjener kun det bedste.
De bedste hilsner,
Du ved hvem 😉

December 17, 2025
Advertisement

De bedste anbefalinger

Lige fra starten, hvor jeg henvendte mig til job-banken.nu har jeg fået al den hjælp, råd og vejledning jeg har haft brug for, af den samme jobkonsulent hele vejen igennem. Det betyder meget. Det er en af grundene til at jeg idag har et job, som jeg er rigtig glad for.

October 2, 2025

Suveræn god hjælp

Jeg har været tilmeldt jobbanken siden start 2024.
Det er det bedste der er sket for mig. Vildt god hjælp og støtte til at komme lidt på arbejdsmarkedet igen 🤗
Tusind tusind tak

September 27, 2024