Fick hjälp med vvs på jour i göteborg…
Fick hjälp med vvs på jour i göteborg och va mycket nöjd med hjälpen och den snabba servicen
Jourproffsen, er dedikerade jourpartner i Sverige. Vi är stolta över att erbjuda jourtjänster dygnet runt för att säkerställa att ni alltid har tillgång till pålitlig och snabb hjälp när olyckan är framme. Från Göteborg, Laholm, Lysekil, Kungsbacka, Båstad, Borås, Falkenberg, Halmstad, Uddevalla till Trollhättan och Skövde till Varberg – vi täcker hela Västra Sverige med våra jourtjänster. Vår låsmed ,VVS & Eljour med elektriker står till er tjänst 24 timmar om dygnet för att hantera alla era LÅS & EL & VVS behov. Oavsett om ni behöver akut hjälp om ni blivit utelåsta eller tappat bort nyckeln. Våra erfarna elektriker med jour finns tillgängliga för att lösa era elrelaterade utmaningar när som helst, oavsett vad.
Ekedalsgatan 14, 414 66, Göteborg, Sweden
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Katastrof…. utförde inget arbete debiterade orimligt högt belopp skickar fakturor på fakturor ingen …kompetens faktura med rotavdrag men inga timmar utförda …
fruktansvärt dåligt🙁🙁🙁
Utan tvekan 10/10 till dessa proffs! Snabba, effektiva och trevliga.
Riktigt nöjd över deras kvalité på jouren och dess kvalité på servicen, kan på allvar starkt rekommendera

Reply from Jourproffsen
Jag kontaktade Jourproffsen när jag hade låst mig ute sent en kväll, och de levde verkligen upp till sitt namn! Låssmeden var på plats inom 20 minuter och löste problemet snabbt och utan skador på dörren. Väldigt trevlig och professionell service, dessutom till ett rimligt pris för att vara jour. Rekommenderas starkt om du behöver akut hjälp med lås!

Reply from Jourproffsen
Bedrägeriföretag, anställ inte. Vi fick tyvärr kontakt med deras rörmokare och elektriker som inte hade yrkeskunskap inom sitt yrke och lämnade vårt hem ofärdigt med massa läckande rör med fakturor som var helt orimligt höga för arbete de inte utfört. Chefen för företaget skickar fakturor på fakturor för arbete de ej utfört. Så varna alla er andra till att anställa dessa. Mvh Sara

Reply from Jourproffsen
Undvik detta VVS-företag! Baserat på min erfarenhet är detta ett av de mest inkompetenta VVS-företagen i Sverige... Företaget har samarbetat med andra aktörer som, efter att ha upptäckt allvarliga brister i kvalitet och utförande, har valt att omedelbart avsluta samarbetet med dem. Jag avråder starkt från att anlita detta företag – risken är stor att du står kvar med enorma kostnader, skador på fastigheten och felaktiga installationer.

Reply from Jourproffsen
jag känner mig över fakturerad mot prisuppgiften jag fick när jag ringde

Reply from Jourproffsen
Bokade en tid med en vecka i förväg men när dagen kom så satt jag och väntade i 1,5 timma på rörmockaren. När jag tillslut ringde fick jag ett meddelande att han hade glömt tiden. Otroligt oproffsig service. Helt tappat förtroende på detta företag.

Reply from Jourproffsen
Väldigt snabba och duktiga rekommenderar verkligen

Reply from Jourproffsen
Hjälpte mig att komma in i min lägenhet, snabbt på plats, uppskattas mycket

Reply from Jourproffsen
Bästa företaget kommer alltid ut i tid i både vått och torrt

Reply from Jourproffsen
Ett riktigt bra och seriöst företag rekommenderar starkt!

Reply from Jourproffsen
Har bara bra saker om att säga om de här företaget bra kvalité o allt

Reply from Jourproffsen
Snabb support och blixtsnabba på plats. Enkla att ha att göra med och magiskt bra utfört arbete! Rekommenderar stort!!

Reply from Jourproffsen
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.