Het bestelde horloge werd snel en aangetekend geleverd, verpakt in een mooi papier met strik (echt een cadeautje) in een doos zeer goed verpakt. Heel blij mee.
See what reviewers are saying
Snelle bezorging .. goed verpakt in doos met daarom nog pakpapier en stevig dicht geplakt Het doosje van het enkelbandje was superschattig ingepakt in mooi kadopapier en een strik. Super op alle f... See more
Een mooie armband online besteld een vraag via de klantenservice gesteld, binnen 15 minuten een vriendelijke positieve reactie. Mijn armband is de volgende dag verzonden en met een dag in huis. Hij wa... See more
Company details
Written by the company
De meeste merken en het grootste aanbod aan sieraden, horloges, relatieringen, brillen en zonnebrillen. Al meer dan 80 jaar een begrip in Musselkanaal en omstreken.
Contact info
Marktstraat 15, 9581 AA, Musselkanaal, Netherlands
- 0599412431
- info@juwelierluitjens.nl
- juwelierluitjens.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
We werden vriendelijk ontvangen door…
We werden vriendelijk ontvangen door Ina .
Koffie gekregen,snelle service,gezellig .
Top service ..
Horloge online besteld
Heel blij mee.
Mijn ervaring met luitjens juwelier is…
Mijn ervaring met luitjens juwelier is zeer positief, heb een online bestelling geplaatst waarna ik het product heel snel heb ontvangen.
Zonnebril besteld
Zonnebril besteld, werd snel geleverd en was heel netjes verpakt. Allemaal heel goed verzorgd!
Betrouwbaar
Het doosje van het enkelbandje was superschattig
ingepakt in mooi kadopapier en een strik.
Super op alle fronten dus en betrouwbaar om iets te bestellen bij Luitjes
Mooie ring voor een mooie prijs
Online voor een mooie aanbieding een mooie ring gekocht. De klantenservice was top en goed bereikbaar. De ring was net zoals op de foto en kwam netjes verpakt aan.
Snel, goeie prijs en mooi verpakt.
Product was prachtig verpakt, snelle levering binnen 24 uur met PostNL👍,
Duidelijke communicatie en niet te vergeten goeie prijs. Ik kom terug, ben erg tevreden.
Snelle en prima service.
Het door mijn kleindochter gewenste horloge was alleen bij Luitjes te verkrijgen. Gezien de grote afstand, via internet besteld. De andere dag mochten wij het horloge al ontvangen. Mooi verpakt en met een persoonlijk geschreven bedankje. Top!
Mijn Buddha to Buddha armband met parels
Mijn Buddha armband met parels was binnen het jaar gebroken na contact met Luitjens heb ik de armband terug gestuurd vervolgens hebben zij hem naar Buddha teruggestuurd en kreeg ik een nieuwe armband toegestuurd.
Goed opgelost luitjens ik ben er erg blij mee.
Perfect …
Mooie ring gezien op de site en leuk geprijsd gelijk besteld en binnen 2dagen bezorgd en ook een hand geschreven briefje erbij hele goede service ik zou zeker hier weer wat bestellen.
Perfect
Perfect! Snelle levering en super leuk ingepakt. Cadeautje!
Mijn bestelling van een horloge netjes afgehandeld
Mijn bestelling van een horloge (in sales) bleek niet meer leverbaar. Ze hebben toen een ander "duurder" model voor het zelfde bedrag geleverd. De eerste bestelling heb ik geannuleerd en deze is direct terugbetaald. De nieuwe bestelling was de volgende dag, keurig ingepakt en als cadeautje ingepakt geleverd. Helemaal top !
Dag voor kerst een bestelling gedaan
Dag voor kerst een bestelling gedaan, een dag na kerst in huis, leuk ingepakt!!
Ben zeer tevreden!
Snel verzonden en super mooi ingepakt
Snel verzonden en super mooi ingepakt! Heel erg blij met deze fijne service :)
Zeer lage prijs bij verkoop goud.
Er werd een zeer laag bod gedaan om goud dat ik wilde verkopen, ruim 800 euro onder de geldende goudprijs.
Snelle levering en aandacht aan besteed
Er is echt aandacht aan besteed want de ring was super leuk verpakt
Topservice en zeer vakkundig
Ik heb twee maal een vraag gesteld over mijn horloge (Tissot) en twee maal heeft juwelier Luijtjens dit snel, goed en vakkundig opgelost. Iedere vraag via mail werd direct beantwoord en de service zoals zij leveren heb ik niet eerder meegemaakt.
Snelle levering en met zorg verpakt
Snelle levering en met zorg verpakt. Uitstekend!
Snelle levering en super leuk verpakt
Snelle levering en super leuk verpakt.
Helemaal blij met de nieuwe oorbellen van buddha to buddha.
Bezorging is snel en perfect.
Snelle levering, mooie kado verpakking. Een feestje om uit te pakken.
The Trustpilot Experience