Het bestelde horloge werd snel en aangetekend geleverd, verpakt in een mooi papier met strik (echt een cadeautje) in een doos zeer goed verpakt. Heel blij mee.
See what reviewers are saying
Snelle bezorging .. goed verpakt in doos met daarom nog pakpapier en stevig dicht geplakt Het doosje van het enkelbandje was superschattig ingepakt in mooi kadopapier en een strik. Super op alle f... See more
Het door mijn kleindochter gewenste horloge was alleen bij Luitjes te verkrijgen. Gezien de grote afstand, via internet besteld. De andere dag mochten wij het horloge al ontvangen. Mooi verpakt en met... See more
Company details
Written by the company
De meeste merken en het grootste aanbod aan sieraden, horloges, relatieringen, brillen en zonnebrillen. Al meer dan 80 jaar een begrip in Musselkanaal en omstreken.
Contact info
Marktstraat 15, 9581 AA, Musselkanaal, Netherlands
- 0599412431
- info@juwelierluitjens.nl
- juwelierluitjens.nl
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel en goed geleverd
Snel en goed geleverd, met een aardig kaartje erbij en mooi verpakt.
Zeer tevreden met mijn online bestelling
Ik heb bij deze juwelier online een Bering horloge en Bering oorbellen besteld. Beide kwamen mooi verpakt in cadeau-papier met strik in een grotere doos. Deze doos was ook nog eens in bruin papier verpakt en alle naden waren met plakband afgeplakt. Er is veel aandacht en tijd besteed aan de verpakking. Een handgeschreven kaartje erbij met een "dank je wel voor de bestelling en veel plezier van de bestelde artikelen". Ik vond het heel attent en ben blij met mijn aankoop bij deze juwelier.
Super service…
Bestelling gedaan na telefonisch overleg en precies afgehandeld zoals besproken. Mooi als cadeautje ingepakt voor de kerst met een mooie kerstgroet erbij. Gewoon top bedrijf waar service hoog in het vaandel staat.
Dank je wel voor de vriendelijke service.
Ruud Meertens
Goeie service
Snelle verzending. Mooi als cadeau verpakt en een lief persoonlijk berichtje erbij. In 1 woord top!
Service met een gouden randje
Een mooie armband online besteld een vraag via de klantenservice gesteld, binnen 15 minuten een vriendelijke positieve reactie. Mijn armband is de volgende dag verzonden en met een dag in huis. Hij was mooi verpakt als cadeautje in een grotere doos. Hand geschreven kaartje erbij met veel plezier met je armband. Vond het nogal een gok om 200 km van mijn adres zoiets te bestellen. Maar het ontvangen en contact voelt aan als een persoonlijke aankoop. Bedankt hij is schitterend...
Kijk uit met inleveren van oud goud en zilver
12 September juwelier Luitjens bezocht om wat oud goud en zilver in te leveren voor contant geld.
Ben keurig ontvangen door een nette dame, zelfs een kopje koffie tijdens het wachten gehad, tot zover prima allemaal.
Het in te leveren goud en zilver wordt dan mee naar een achter kamertje genomen en getest op echtheid, hier mag je niet bij aanwezig zijn.
Wanneer alles is getest en gewogen, waar je totaal geen inzage in hebt komt de dame terug bij de klant en komt met een waarde bepaling van het totaal wat je wilt inleveren.
Ze geven geen inzicht over hoeveel gram goud en zilver je nu daadwerkelijk inleverd, nog over de prijs die per gram goud en zilver wordt uitbetaald.
De gemeente wordt wel op de hoogte gesteld hoeveel goud en zilver de klant inleverd, maar de klant zelf krijgt niks te horen of te zien bijvoorbeeld d.m.v. een afleverings bon, die houden ze voor hun eigen administratie.
Dit heeft natuurlijk alles te maken met de prijs die wordt betaalt voor het oud goud en zilver te verdoezelen.
Het zal geen verrassing zijn dat deze prijs natuurlijk behoorlijk aan de lage kant is.
Natuurlijk moet ook een juwelier er aan kunnen verdienen, maar hier zit naar mijn idee wel een winst van meer dan 100% op.
Conclusie het gaat er geheimzinnig aan toe. Laat u niet bij neus nemen, weeg uw goud en zilver van te voren en kijk ook naar actuele goudprijs op Google, want als u het in handen van juwelier Luitjens geeft, heeft u er geen controle meer over.
Doe er uw voordeel mee.
Mvg, een teleurgestelde klant.

Klacht over horloge
17 augustus stond mijn horloge stil, naar Luitjens gegaan voor nieuwe batterij. Horloge moest blijven,want er moest volgens hun ook nieuw pennetje in voor het opwinden. Na 2 dagen heb ik gebeld, horloge was klaar, ik heb hem opgehaald. 3 september staat horloge weer stil, weer naar luitjes, dame in de winkel zegt neem hem even mee naar achteren, 2 minuten.later krijg ik de boodschap, er moet heel nieuw uurwerk in. Vreemd dat ze dat 17 augustus niet hebben gezien of gezegd, terwijl het in 2 minuten geconstateerd wordt.

Top service
Heb een Buddha to Buddha ring via de website besteld. Kwam keurig verpakt binnen met een leuk geschreven kaartje erbij. Zeer attent en wordt zeker gewaardeerd. Bedankt.
Zijn ook vaker in de winkel geweest. Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Nogmaals bedankt.
Gea Ruben

Reply from Juwelier Luitjens Musselkanaal
Fantastische service met een gouden randje.
We hebben bij dit bedrijf online een armband van Buddha to Buddha besteld. Ook via whatsapp een vraag gesteld over hoe groot de armband moest worden. We hebben toen een maat besteld en later antwoord gehad op de vraag. Bleek dat ik het toch iets ruimer had moeten bestellen en dat hebben zij voor ons direct gedaan. Wat een service. Omdat we er ook iets in wilde laten graveren via de app enorm goede adviezen gehad en via foto’s tot een eindresultaat gekomen. Ik heb nog nooit zo’n fijne service mogen beleven bij een aankoop online. Bedankt voor alles en de ontvanger van de armband zal zeker enorm blij zijn. Ik beveel deze juwelier aan iedereen aan. Wie weet tot in de toekomst .
We hebben hier 2 stuks buddha to buddha…
We hebben hier 2 stuks buddha to buddha ringen gekocht en laten graveren met onze namen erin !
Wat zijn we hier netjes geholpen en zeer vriendelijk personeel. Het geheel was netje in gepakt en naar ons toegestuurd.
We zijn er heel blij mee en het is zeker een aanrader om hier wat te kopen.
Bedankt voor de op en top service.
Kan firma Luitjens zeer aanbevelen
Snelle levering , prachtig verpakt.
Zeer klantvriendelijk
Kom hier beslist terug.
Kan firma Luitjens zeer aanbevelen
Vr.Gr.
Mevr.van Dijk.
Fantastische en snelle service
Fantastische en snelle service, incl. leuk geschenken!
Top zaak.
Op vrijdag gebeld over 2 armbandjes van Buddha to Buddha ( Valentijn armbandjes voor hem en haar) . Of ze ook er ook namen erin konden graveren en dat kon. Vriendelijk geholpen en zaterdag verstuurd. Nu op maandag al binnen en mooi met de namen erin. Een 10 voor de service en verzending. ( Leuk presentje erbij en een mooi kaartje) Top zaak.

Reply from Juwelier Luitjens Musselkanaal
Zo mooi als cadeau verpakt en snelle levering
Ik heb de zilveren oorringen zaterdag besteld en de maandag erop zijn ze al bezorgd. Daar was ik heel blij mee maar zoals het verpakt was...ik kreeg echt een cadeautje. Zoo mooi. In cadeaupapier en mooie strik en prachtig artikel.
Dankjewel voor de goede zorg .
Gr M

Armbandje besteld via internet
Armbandje besteld via internet. Leuk ingepakt was een verrassing.
Goede service en snelle levering.

Reply from Juwelier Luitjens Musselkanaal
Zeer teleurstellende ervaring in de…
Zeer teleurstellende ervaring in de winkel. Ik had belangstelling voor een Tissot horloge en wilde deze bij Luitjens bestellen/kopen maar graag voor aankoop meer info. Winkel bezocht, maar de verkoopster had weinig belangstelling voor mijn vragen, luisterde niet naar mijn vraag en kwam met een heel ander antwoord. Kreeg geen uitleg over het horloge. Het meest vreemde is dat bij bestelling van een ander bandje het totaalbedrag €55 hoger ligt dan de adviesprijs van Tissot... duidelijk dus wat ik ga doen.

Reply from Juwelier Luitjens Musselkanaal
Armband via de site besteld
Armband via de site besteld, super snelle levering! Prachtig ingepakt en leuk hand geschreven kaartje erbij. TOP👍
Online een Tissot horloge gekocht
Online een Tissot horloge gekocht, werd de volgende dag , heel mooi verpakt en met een lief handgeschreven briefje erbij afgeleverd! Top gedaan!
Zeer slechte service
Zeer slechte service! In december een armbandje gekocht, maand later was deze kapot. Inmiddels een paar keer zelf contact met hun opgenomen, want uit zichzelf doen ze dat niet. Halverwege april (heb het armbandje een maand om gehad en inmiddels. 3 maanden kwijt) zou ik een nieuw armbandje krijgen. Morgen is het 1 mei en ik heb nog steeds niets gehoord!
Dit gaat om Juwelier Luitjens in Musselkanaal. Teleurstellend dat ze zich ook nog eens niet in het verhaal herkennen. Dit betekend dus dat ik er zelf weer contact met hun moet opnemen..

The Trustpilot Experience