Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Hunde går frit og overlades til sig selv i en stald. Oplevelsen af lemfældighed og ringe service står som et klart minde nu efter to ophold. Vores hund kommer ikke igen.

Reply from Kaeledyrskompagniet
Velkommen til KæledyrsKompagniet I 1992 flyttede Cæsar ind i mit liv og åbnede mit store hundehjerte og min dybe passionen for hundeadfærd og træning blev skabt. Siden da, har jeg trænet og passet familiehunde, samt undervist menneskerne bag hunden. Jeg har et hav af uddannelser indenfor hundetræning, hundeadfærd og hunde ernæring. Samt uddannelser for udvikling af personlige egenskaber til glæde og gavn for mit virke som instruktør. Ud over at du her kan få hjælp med alt fra pasning, rådgivning, træning, løs hundeleg og hjælp igennem hundens mange udviklingsfaser, kan du også her købe ESSENTIAL FOODS hundemad og godbidder.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Kaeledyrskompagniet
Vi fik en Aussie for 1 år siden, som i den grad var en mundfuld, og vi som ejer manglede "værktøj" til at håndtere. Han har stort set lavet alt det ballade, som man kan forestille sig. Hoppet over hegn og jagtet løbere og cyklister, hoppet op af en mur for at tage afsæt på muren, så han kunne komme ind i hønsegården, jagtet hønsene, bidt en ihjel etc. etc etc. Han havde ingen grænser overhovedet og faldt ikke i søvn, hvis vi ikke decideret lagde ham til at sove. Det mest frustrerende var dog, at når vi prøvede at opdrage på ham, gik han i kamp med os ved at vise tænder og bide. Han kunne ikke kæles med uden, at ville slås og bide. Vi følte, at vi ikke kunne nå ind til ham og var mildt sagt fuldstændig rådvilde.
Efter et tip om hundeleg hos Kæledyrskompagniet, tog vi kontakt til Gitte, hvor vi begyndte til hundeleg og senere lydighedstræning på hold. Det har givet os så meget læring og forståelse for, hvordan vi skal håndtere ham. Hvor vi skal sætte grænser, hvor faste rammer han er nød til at have, og hvor vedholdende vi er nød til at være over for ham. Hvordan vi selv skal holde vores følelser i ro, når vi er ved at sende ham hinsides i ren frustration.
Hundeleg har været ekstremt gavnligt for os og vores aussie og idag, når vi møder andre hunde, er han fuldstændig rolig og forstår at aflæse dem.
Vi går stadig til hundeleg og deltager på lydighedskurser hos Gitte, da vi bliver ved med at få ny viden omkring hundens måde at agere på. Hundeleg giver også en fin mulighed for at sparre med andre hundeejere og få et grin da det samtidig er ret hyggeligt. Kan kun anbefale Gitte og Kæledyrskompagniet. Hun har kæmpe viden om hunde og deres adfærd, og ja -man skal også være klar til at modtage besked om, at man som ejer skal lave ændringer, som man måske ikke selv havde tillagt nogen betyding, men det er jo netop det, som man er der for. Vi er faktisk kommet så langt, at vi "tør" tage vores aussie med til Tyskland til sommer og vandre, og hvor han skal bo på hotel. Det havde vi slet ikke set som en kommende mulighed tidligere.
Kæmpe anbefaling herfra os, som idag har den skønneste aussie (som med sit ene år selvfølgelig stadig er i proces😊).
Cathrine & Thomas (Sofus)
Vi har nu for tredje gang haft vores hund Loui(LhasaApso/Bomuld) passet hos Gittes hundepension(Kæledyrskompagniet) og vi og Loui er super tilfredse med den måde Gitte håndterer opholdet på. Det samme er gældende når Loui er til hundeleg/hundesprog om søndagen. Super kompetente instruktører og vellidte af Loui. Tak for denne gang og vi ses søndag. Vh. Thomas & Anni og Loui😀😀🐶🐶
Gitte er uden tvivl den bedste hundetræner jeg nogensinde har mødt. Vi bruger hende både til pasning, træning og vi går til hundeleg alle de søndage vi overhovedet kan - hundene ELSKER hundeleg og det er så vildt at se hvad det gør ved deres hundesprog og deres udvikling. De er super glade for Gitte og hun aflæser dem og deres adfærd lynhurtigt hvilket imponerer mig hver gang :)
Jeg havde min hund i hundepension i 3 dage, og da jeg hentede ham, havde han 4 sår i hovedet og 1 på halsen:
Han skulle ikke sys, men det på læben var tæt, på og blodet var helt friskt, da jeg hentede ham.
Jeg kommer ALDRIG til at overdrage min hund til hende igen!

Reply from Kaeledyrskompagniet
Min super glade schæfer hvalp (tæve/5 mdr) blev overfaldet af 6 hunde samtidigt! første gang hun kom på voksenholdet. Hun var åbenbart for glad og livlig og blev bedt om at sætte farten ned af de andre hunde. Fair nok...... Vi prøvede igen søndagen efter.... Her var hun meget trykket og blev siddende efter hun var sat fri. Blev overfaldet øjeblikkeligt alligevel. Først af 1 hund og så af 5 mere samtidigt. Nu var hun meget bange og hoppede op af 1 af de "professionelle" instruktører for at søge tryghed. Det blev hun så irettesat for og blev herefter overfaldet igen af en gruppe hunde. Så gik vi. Prøv i bare at sige at det var hendes energi der gjorde det. Hun sad for f..... helt stille da hun blev overfaldet. Håbløst koncept!!!!! Med mindre i har en alfa så bliv for guds skyld væk !!!

Reply from Kaeledyrskompagniet
Sendte en forespørgsel 5. Juni, vedrørende plads i hundepensionen 20.Juni, fik svar idag 4 juli om at der ikke er plads.... I forrige uge?. Det blev fulgt op med en sms med beskeden "God ferie" - Jeg er for længst kommet hjem fra ferie.
Super useriøst.
Gitte Western Breum har skabt en virksomhed, som i høj grad fungerer med en holitisk tilgang. Der bliver ikke kun fokuseret på hverken hund eller ejer men i høj grad også på samspillet mellem de to aktører.
Der arbejdes med bløde metoder og positiv forstærkning. Gitte Breum er altid både ærlig og empatisk. Hun ser realistisk på forholdet mellem hund og menneske, hvilket giver de bedste resultater, jeg nogen sinde har set med hunde.