BNNVARA Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Rated 1 out of 5 stars

Het had een halve ster moeten zijn. Geen goede presentatrice,show is niet meer wat het geweest is,kan beter gestopt worden. Interviews worden gewoontijdens praten afgekapt,andere mogen meer zeggen.... See more

Rated 4 out of 5 stars

Opname bijgewoond van Kassa. Gratis toegang, gratis parkeren, bijhorend broodje en theetje vooraf, leuke ontvangst! Je krijgt keurig een kluisje voor je jas en tas. Wel 1 seconden in beeld geweest, n... See more

Rated 1 out of 5 stars

Na jarenlange donatie van ca.€10,00 per jaar een paar keer geprobeerd op te zeggen zonder gewenst resultaat. Nu bel ik half januari dat ik dit niet meer wil wordt er gezegd dat je dat wettelijk éé... See more

Company details

1. News Service
  2. Media Company
  3. Radio Broadcaster
  4. Television Station

Information provided by various external sources

BNNVARA is de nieuwe smoel van BNN en VARA. Wij geven je programma's op televisie, radio en internet waar je iets van vindt en iets bij voelt. De ene keer lachen, de andere keer huilen. Maar komt altijd iets binnen.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Gasten Paul & de Wit

Ik ben een liefhebber van het programma Pauw&de Wit, maar om elke keer de hele vervelende, zeer zelf ingenomen en arrogante fractievoorzitter van d'66 Dhr. Pattenotte aan de tafel te zetten maakt het een zwak en journalistiek onbetrouwbaar programma!
Zeer slechte keuze. Als Dnr Pattenotte niet meer verschijnt aan tafel 5 sterren. Blijft hij komen zakt het programma naar maximaal 2 sterren.

June 1, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jarenlang lid van de varagidsJe zegt je…

Jarenlang lid van de varagidsJe zegt je lidmaatschap op dit heb ik op de mail! Ze doen een tegenbod( dot wil ik niet)
En vervolgens krijg je een rekenimgmet een nwe opzegtermijn. Vreselijke asociale manier van leden behouden!!!!

February 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Paul en de Wit!...Wat een…

Paul en de Wit!...Wat een verschrikkelijk programma..
Alles is daar zo links als het kan!.
Sommige partijen worden genoemd als die partijen, dat wil je niet enzovoort.
Alleen D66,VVD en de rest dat die zooi word meerdere keren benoemd..
Neem aan dat het "volk" het linkse kartel wel eens klaar is..

January 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Eenzijdig programma met weinig wederhoor en diepgang

Geen tot weinig wederhoor noch bij item over kamerverhuur noch over hoge supermarktprijzen. Kassabonnen en koopgewoontes van zogenaamde zielepieten worden niet besproken. Aannames worden als feiten gepresenteerd. Presentatrice zeer veel aan het woord, laat geïnterviewden niet uitspreken, verwijt geïnterviewden nota bene te lang aan het woord te zijn. Lijkt niet echt geïnteresseerd in antwoorden maar wil snel even gewenste antwoorden horen. Zeer gekleurd programma met opgeklopte items.

October 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Een dochter wordt onterfd

Een dochter wordt onterfd door vader. Zij wist dit. Spreekt kwaad over haar vader die zich niet kan verdedigen.
Clinicclowns erft en betekent de erfenis. Dochter voelt zich tekort gedaan. Maakt vader zwart
maar wil wel zijn geld en maakt de andere begunstigde zwart. Wordt slachtoffer. Hypocriet.
Kassa had zwart maken vader moeten verbieden dan wel niet moeten uitzenden. Hetzelfde geldt voor de emoties. De basis is de verstoorde relatie. Vader wil niet dat zij geld krijgt.
Het gaat om de afrekening van de erfenis. De rest schaadt de vader. Niet integer gemaakt issue

October 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Profileert zich als neutrale omroep…

Profileert zich als neutrale omroep maar laat duidelijk zien links politiek georienteerd te zijn.
Een debat of discussie mag alleen onder de voorwaarden van deze linkse omroep worden gevoerd. Standpunten die ook maar een beetje conservatief of rechts lijken worden afgedaan als fakenews. De recente politieke keuze om Israel te boycotten laat ook zien dat het partij kiest in deze complexe situatie.

September 23, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oorlogshitserij bij JOOP's BNNVARA.

Kennelijk is het vandaag de dag verboden om stelling te nemen tegen oorlogshitserij door het leger een mensen vernietigingsmachine te noemen. Extreem rechts geouwehoer wordt wel toegestaan. De manier van denken uit de koudeoorlogstijd is weer terug aan het komen bij de VARA.

June 16, 2025

Uitzending over demonstratierecht…

Uitzending over demonstratierecht gezien. Zelden zo‘n eenzijdige benadering van een onderwerp gezien. Alleen maar huilie huilie over die arme demonstranten.
De Vara (waar ik overigens lid van ben) glijdt qua journalistieke benadering steeds meer af richting Ongehoord Nederland.

April 26, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Scherm met oproep stemmen tegenhouden aub.

Scherm met oproep stemmen tegen bezuinigingen gaat niet meer van PC af! Al stem ik honderd keer en bevestig ik dat ik geen robot ben, toch blijft het en dit sinds de start van de campagne. Ook krijg ik mail terug als ik vraag om mijn email adres te verwijderen. Ik heb een heel oud account dat niet meer werkt, vandaar dat ik nu tot dit middel overga.Als jullie die bug weghalen ga ik weer stemmen met 5 sterren voor de inhoud van jullie programma's. Alvast bedankt.

April 4, 2025
Rated 1 out of 5 stars

BNNVara is het ON van nieuwlinks geworden.

Vroeger met veel plezier geluisterd maar tegenwoordig is het programma echt ongehoord nederland voor dat 'nieuwe links'. Los van een bezorgde moeder die niet wil dat haar zoontje met nerfs gaat schieten en voor het gemak direct een causale suggestie doet naar Andrew Tate. In andere opiniemakers kunnen openlijk over zogenaamde zionistische controle op ' de media'. En dan is er nog het mantra van 'alle ndl'ers zijn racistisch' en iedereen die vlees eet of een houtkachel heeft, vernachelt de aarde voor de volgende generatie ( maar ga gerust op wintersport). Met name bij mevrouw Gibs worden dit soort linkse aluminiumfolie ideeën niet weersproken of genuanceerd. Hierdoor komt het over alsof BNNVARA in een soort paniek de 'linker' variant van ongehoord nieuws wordt. Daar zou het niet over moeten gaan. Je moet het hebben over het feit dat mensen geen betaalbare boodschappen kunnen doen. Dat we een autoritaire dictator en een cleptocraat ons proberen te verdelen. Waarom het europa niet lukt om een gezamenlijke krijgsmacht op te zetten. In plaats van dit soort first world problem hobbykip gelul.

February 27, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer extreme linkse censuur op Joop van…

Zeer extreme linkse censuur op Joop van bnnvara; Op 12 februari 2025 schreef ik dit en het werd afgekeurd, u kunt raden waarom namelijk de lange arm van frans timmermaans en hypokriete salonsocialisten. Hier een kopie van mijn reaktie op Joop: 'Nee, geen vertrouwen in fransje als leider. Laat ik duidelijk zijn tot nu toe zou ik geen links stemmen als er niet wat veranderd. Ik ben van mening dat een partijleider de straat op moet en met mensen praten de burgers en elke week campagne met duidelijke standpunten en niet op een pluche zitten en zo nu en dan opveren om een oeverloze diskussie met buhne marionetten te scoren met gespeelde geschokte kreetjes in een soort oud romeinse senaat in den haag. Ook zien de meeste mensen niets in het door links gekopieerde wokisme van liberale d66. Men ziet dat ook linkse partijen in klassen denkt en doet en erin blijft hangen. Ze blijven in hun eigen bubbeltje en gaan niet of nauwelijks om met mensen van het volk....ook zijn burgemeesters in dit land geselecteerd en niet gekozen door het volk en heeft links in het verleden de stem van het volk niet geholpen door geen meer democratie te promoten en Forum voor Democratie bij voorbaat zwart te maken. Ik ben nog steeds voor meer direkte democratie niet alleen in naam maar ook in realiteit zoals jaarlijkse referenda op beleid! Als men alleen als het uit komt voor democratie is dan is het zeer moeilijk overtuigend tegen verrechtsing te speechen.' Walgelijk Joop bnnvara censureert dus voor duistere redenen! Dit mag op het nieuws.

February 12, 2025

Schandalig slechte klantenservice

Wat een geldwolven zijn dit. Na 10 jaar lang ze te hebben gesteund dacht ik vorig jaar mijn lidmaatschap op te hebben gezegd. Nu bleek dit mijn account te zijn en is het lidmaatschap niet stopgezet. Op 8 januari kom ik daar achter door een nieuwe afschrijving. Omdat ik geen account meer heb had ik met geen mogelijkheid kunnen weten dat mijn lidmaatschap nog doorloopt. De klantenservice laat weten dat ze (na tien jaar!!) geen uitzondering kunnen maken en ik er dus nog een jaar aan vast zit.

Geen woorden voor....

January 8, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Je besteld een splinternieuwe auto bij…

Je besteld een splinternieuwe auto bij lease'm daarbij krijg je een gebruikte auto lader. Deze lader gaat na 1.5 jaar defect ( uit zichzelf) en nu mag ik een eigen risico gaan betalen van 350 euro. Schandalig!!!! Hun vinden dat het een schade is... nou volgens mij kan alles gewoon kapot gaan toch? Bestel nooit een auto bij lease'm want je word kaal geplukt!

November 22, 2024

JoopNL

JoopNL - BnnVara - hun blog accepteert geen ander woord dan het linkse woord. Ik vind het belachelijk. Dat is een open blog, dat is een blog alleen voor mensen die hetzelfde denken. Dat is links. Blij dat de belastingen omhoog gaan voor dit volk.

September 5, 2024

Kassa

Wat mij van hart moet is het volgende heb mij enorm geïrriteerd aan Amber kortzorg.het snelle praten zij struikelt over eigen woorden.
Naam van de persoon aan de desk vergeten na het gesprek ipv bedanken welkom te heten fout op fout zo slordig.
Doe er wat aan je wilt hier als consument toch niet naar kijken

February 10, 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look