BNNVARA is de beheerder van Joop.nl. Elke reactie die niet in lijn is met hun "gedachtegoed" wordt afgekeurd. Op de vraag waarom, komt geen enkele reactie. Over nepnieuws en censuur gesproken, dit st... See more
See what reviewers are saying
Ik ben een liefhebber van het programma Pauw&de Wit, maar om elke keer de hele vervelende, zeer zelf ingenomen en arrogante fractievoorzitter van d'66 Dhr. Pattenotte aan de tafel te zetten maakt he... See more
Het had een halve ster moeten zijn. Geen goede presentatrice,show is niet meer wat het geweest is,kan beter gestopt worden. Interviews worden gewoontijdens praten afgekapt,andere mogen meer zeggen.... See more
Opname bijgewoond van Kassa. Gratis toegang, gratis parkeren, bijhorend broodje en theetje vooraf, leuke ontvangst! Je krijgt keurig een kluisje voor je jas en tas. Wel 1 seconden in beeld geweest, n... See more
Company details
Information provided by various external sources
BNNVARA is de nieuwe smoel van BNN en VARA. Wij geven je programma's op televisie, radio en internet waar je iets van vindt en iets bij voelt. De ene keer lachen, de andere keer huilen. Maar komt altijd iets binnen.
Contact info
1217, Hilversum, Netherlands
- kassa.bnnvara.nl
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Kassa
Wat mij van hart moet is het volgende heb mij enorm geïrriteerd aan Amber kortzorg.het snelle praten zij struikelt over eigen woorden.
Naam van de persoon aan de desk vergeten na het gesprek ipv bedanken welkom te heten fout op fout zo slordig.
Doe er wat aan je wilt hier als consument toch niet naar kijken
uitzending over Post-covid boij kinderen
Dank aan het team van Kassa dat jullie de mensen met Post=Covid zichtbaar maken. Een zeer indringende uitzending en een hoopvolle oproep richting de politiek. Hopelijk blijven jullie het nieuws hierover volgen.
Opzeggen donatie
Na jarenlange donatie van ca.€10,00 per jaar een paar keer geprobeerd op te zeggen zonder gewenst resultaat.
Nu bel ik half januari dat ik dit niet meer wil wordt er gezegd dat je dat wettelijk één maand van tevoren moet opzeggen dus met andere woorden er nog een jaar aan vast zit.
Ik vind het persoonlijk smerige oplichters dat dit de dank is na jaren sponseren van zo’n zakken vullende schijt organisatie.
Het gaat mij niet om die €10,00 maar de manier waarop.
Lidl biedt, een Delonghi espresso apparaat ESAM2200.S
Lidl bied een Delonghi espresso apparaat ESAM2200.S aan op 17-10-2023 voor 399 Euro als aanbieding " - 15%" . Wij hebben dit apparaat gekocht in Februari 2023 voor Euro 203, 99 bij de Lidl inclusief verzendkosten. Hoe bedoel je een aanbieding, ook de Lidl doet mee aan inflatie aanbiedingen. Nooit verwacht en onwaardige praktijken.
Ik wilde opzeggen
Ik wilde opzeggen. Ik had de vara gids jaren ervoor een keer afgesloten ivm een e-reader. En kwam er vandaag achter dat dat nog liep. Niet handig. Maar wat schetste mijn verbazing. Een simpel en kort start menu wat direct werd opgevolgd door een vriendelijke man.
Verbaast blijf ik nu achter. Er werd kort gevraagd of hij een korting mocht aanbieden terwijl hij mijn gegevens controleerde. En nadat ik alleen "nee bedankt" had gezegd, kreeg ik te horen dat mijn geld binnen 5 dagen op de rekening zou staan, en de bevestiging van de opzegging vandaag zou zijn.
Nee, ik ben idd weg bij de BNN Vara, maar... met zo'n aanpak had zelfs ik getwijfeld en sluit dus nu ineens niet meer uit ooit weer lid te worden.
Complimenten BNN Vara. zo kan het dus ook Nederland!
Kassa wordt meer en meer de Ambershow…
Kassa wordt meer en meer de Ambershow…
Bij alles wordt ze elke keer vol in beeld gebracht, ik dacht dat Kassa ten eerste een consumenten programma moet zijn.
Een kobo E reader waar je minimaal 4…
Een kobo E reader waar je minimaal 4 weken op moet wachten
Toppunt van slecht communiceren zie hieronder:
Geachte Heer/Mevrouw,
Op 21-03-2023 heb ik besteld de Kobo e reader,
Wanneer kan ik deze verwachten aub?
Alvast dank voor reactie,
Bnn/Vara zegt:
Beste Norbert,
Bedankt voor uw bericht.
De ereader kunt u volgende week verwachten.
Hierover ontvangt u nog een aparte mail van BCC / DHL met een Track en Trace nummer.
1 Week later:
Goedemiddag,
Weet u zeker dat het deze week word aub ? het is inmiddels al voorbij de week en heb hem 21-03 besteld ?
En ik heb nog geen code ontvangen en of mail van BCC gekregen?
Wat jammer dat het zo lang duurt ,
In afwachting van uw reactie,
Bnn/Vara zegt daarop:
Beste norbert,
Bedankt voor uw reactie.
Deze week kregen wij mail van BCC dat er geen voorraad meer was van de ereaders.
Als het goed is hebben ze vandaag weer een voorraad en gaan ze deze verzenden.
Hiervan ontvangt u nog een aparte e-mail.
Met vriendelijke groeten,
Ik bedoel maar hierboven waarom geven ze dat niet door maar moet je steeds zelf vragen en mailen
echt slecht van Bnn/Vara
Extreemlinks propagandakanaal
Extreemlinks propagandakanaal waarbij de programmamakers stage hebben gelopen in Noord Korea. Het meest afschuwelijke is Joop.nl, waar links fascisme en antisemitisme woekeren als een duizendknoop in een siertuin.
Bandenleader
Bandenleader, wat een slecht bedrijf is dit, verkeerde banden leveren die notabene duurder zijn als wat ik besteld heb, maar ophalen/omruilen voor de juiste banden, we laten je wat horen , 2 dec worden ze opgehaald, 15 dec nog steeds niets, moedeloos wordt je ervan.
Armoede uitzending
Ik heb me erg gestoord aan de uitzending over armoede.
Omdat er met geen woord over gepensioneerden is gesproken, die al jaren niet zijn geïndexeerd, en het ook zeer moeilijk hebben.
Misschien kan Kassa hier ook eens een boek over maken,en aanbieden aan de regering.
Een zeer teleurgestelde pensionado.
Eerst bekeek ik Kassa regelmatig
Eerst bekeek ik Kassa regelmatig, maar mijn animo is erg zakkend. Presenteren vind ik zwak. Uiteraard kun je niet verwachten dat ze op het niveau van Antoinette van Radar zijn (is een oude rot in het vak) maar dit is te slecht voor Kassa. Zo maak je een programma kapot. Kassa komt ook zo kinderachtig en gemaakt overdreven jolig over. De inhoud raakt daarbij onder gesneeuwd.
Stukje humor en satire is leuk, maar dit…
Ik pas.
Wat jammer!!
Wat jammer!!! Gaan we met knuppels onze frustratie te lijf. Dat soort pulp tv hoort toch niet thuis op een serieuze omroep. Een samenvatting van de belbus met zo een droevig einde.
Wat een aanfluiting....
Wat een aanfluiting....
Vroeger was kassa best oké en soms zelfs "nuttig" ik wist bijvoorbeeld welke pindakaas ik wel of niet moest kopen of met welk afwasmiddel je echt goed kon afwassen.... de belbus ging langs om lastige zaken vlug op te lossen kassa hielp je echt.
Maar nu kassa dreigt te verdwijnen is het een lachwekkende aanfluiting geworden. Het maakt ze niet uit of ze de waarheid vertellen, de consument echt informeren of überhaupt onafhankelijk zijn. (Iets waar dit programma ooit voor stond).
Ik hoop van harte dat ze snel van de buis verdwijnen en deze ware leugens worden opgehelderd.
Als de redactie van 1989 dit programma nu zouden zien hadden ze er direct de stekker uit getrokken...
Kan ik de belbus ook over Kassa zelf bellen?
Tijd van goede shows behoort tot het verleden
Het had een halve ster moeten zijn.
Interviews worden gewoontijdens praten afgekapt,andere mogen meer zeggen...zegt genoeg.
Stiekem genomen filmpjes worden bewerkt en zorgen dat niet de gehele inhoud word gezien en dus een slechte indruk van iets krijgt terwijl dat bv niet zo is in werkelijkheid...
Het was altijd een redelijk goed…
Het was altijd een redelijk goed consumentenprogramma maar is sinds het vertrek van Brechtje van Hulten verworden tot een vreselijk tenenkrommend geheel van en format en bovenal zeer slechte presentatoren die elke kwaliteit missen om een dergelijk programma inhoud te geven. Het lijkt wel of ik een kinderprogramma zit te bekijken. Vreselijk. En die wijze waarop die nieuwe presentatrice elk gevoel mist om een gesprek te leiden en bovenal zo onzeker is dat het bedenken van de nieuwe vraag haar volledig wegkwijnt van het onderwerp. Zeer zeer slecht. Stop hier mee!
Opbouwende kritiek programma Kassa
Ik sluit me aan bij de vele opbouwende kritiek dat Kassa een heel kinderachtig programma is geworden en het kijken helaas niet meer waard is. Vooral de belbus is een zeer kinderachtig item geworden. Is Kassa bedoeld voor tieners van 10 tot 15 jaar? Al veel eerder is hier door vele kijkers over geschreven (waaronder door mijzelf) maar de programmamakers van BNN/Vara lezen blijkbaar de kritieken niet of trekken zich daar weinig van aan. Het is jammer dat er minder uitzendingen komen van Radar want dat is wel een heel sterk consumentenprogramma maar dat er minder uitzendingen van Kassa komen dat is een geluk. Benieuwd wanneer de kijkcijfers echt gaan dalen. Wanneer wordt er iets aan gedaan? Wat een arrogante benadering van kijkers die reageren op wat ze zien. Neem daar notitie van of bespreek dat intern maar zo schiet het niet op.
Ik heb mij vanavond groen en geel…
Ik heb mij vanavond groen en geel geërgerd aan Amber Kortweg bij het onderwerp over de Mars wikkels. Zij heeft (zoals zo vaak) haar oordeel al klaar en laat haar gast niet uitpraten. Bij elke poging van de gast om iets uit te leggen kakelde ze er weer doorheen totdat de gast het opgaf en de tafel verliet. Niet voor het eerst was ik zodanig geërgerd over de presentatie dat ik geen interesse meer had in het onderwerp. Vroeger was Kassa een leuk programma, maar sinds Brengt weg is is het ver weggezakt en zo denken er kennelijk meer over. Wanneer grijpt de redactie eens in?
Wat een misplaatste arrogantie bij de…
Wat een misplaatste arrogantie bij de presentatrice, walgelijk. Ze luistert niet naar haar gasten maar wil koste wat kost haar gelijk halen. Wegwezen dus!
Bedankt! Vooravond en M goed bezig?
bedankt!
in de programma's M en de Vooravond is er overdadigafgegeven op Mark Rutte en de VVD. het lag er te dik bovenop..
Lilian Marijnisse heeft een enorm podium gekregen in beide programma's en veelvuldig mochten diverse gasten aanschuiven om af te geven op Mark Rutte.
Dank jullie wel.
Het heeft averechts gewerkt. Uw linkse partijen en uw linkse aanhang gaan hier nu gebukt onder.
Stel uzelf de kritische vraag; was dit waar Nl op zat te wachten?
Hans van Zalk
Vreemde opzet geworden
Was eerder n goed programma, met Felix Meurders en Brecht van Hulten.
Daarna steeds minder serieus te nemen wat mij betreft. Ellenlang aanloop naar t probleem waar t om gaat en n vreemde manier van benaderen van bedrijven, op kleinerende manier ipv oplossinggerichte gesprekken na een "confrontatie".
The Trustpilot Experience