Kenba Travel Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Tur til Kappadokien i Tyrkiet. Afrejse 7/3

En super god tur, hvor ALT var over forventning.Det var alle i vores bus var enige om. Vores guide var service minded og vidende, chaufføren var venlig og dygtig, hotellerne super fine, maden var virkelig god. Turen til Kappadokien var en stor oplevelse Alt i alt FULD valuta for pengene. Vi valgte at købe VIP pakken og var glade for det. SELFØLGELIG kan man ikke få alt det for basis prisen på Kr. 690,-. Vores samlede pris var under Kr. 3000 Kr for fly ,alle måltider, udflugter shows , sejltur og entreer. Der var også et par salgsbesøg, men turen kan virkelig anbefales.

March 24, 2017
Advertisement
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk kulturtur til Kappadokien

Som mange af de andre anmeldelser nedenfor købte min mand også denne billige rejse på et "salgsmøde", og jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk inden afrejsen.
Jeg synes dog, at al materialet, som var blevet udleveret, tydeligt beskrev, hvordan turen ville fremgå (buskørsel til flere forskellige kultursites (betaling af diverse indgangsgebyrer), hotelskift, og betaling af mad, så vi var godt forberedte inden afrejse.
Mine forebehold blev gjort til skamme, det var en fuldstændig super tur til penge!
Fantastisk guide (Emrah Celebi), som talte rigtig godt engelsk og havde en historieviden som sjældent set, samtidigt med, at han var en behagelig person og ikke frembrusende.
Vi oplevede en masse kulturskatte, og det var særdeles spændende (er ellers normalt ikke til sådan noget - fortrækker en strand ;O)). Uhyre lærerigt og vi kom hjem med en masse ny viden.
Selve busturen foregik super godt, og der var lagt gode pauser ind, så det virkede ikke uoverskueligt (pauser hver 1,5-2 timer). Chaufføren var behagelig og kørte godt og sikkert.
Hotellerne var også af fin kvalitet og maden god (vi tilkøbte pakke med indgange+mad), med undtagelse af et enkelt sted, men der gik vi ud på en lokal restaurant og spise et fuldstænding fantastisk måltid mad, så det kan man altså også.
Selvfølgelig kan man diskutere, hvorvidt salgsstederne (specielt læderbukken) var en smule (meget) pågående, men vi valgte simpelthen bare at forlade butikken, så er den jo ikke længere.
Alt i alt en tur, som kan anbefales.

March 2, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Organiseret svindel

Hermed kommer en advarsel til alle, som rejser eller skal rejse med Kenba / World Visitor!
Efter at have rejst i Tyrkiet på tur til Pamukkale og Anatalya-området har vi oplevet, hvordan selskabets guider snyder og bedrager kunderne!
Alle gæster ”nærmest” tvinges til at købe frokost- og aftenbuffeter til hele ugen allerede i bussen på vejen til hotellet. ”Når I kommer på hotellet, får I alle et orange armbånd på, så kan I spise aftensmad alle steder hele ugen”, siger vores guide uden at sige hvad det koster. De ældre mennesker, som primært er med, forstår ikke, at dette kommer til at koste, og man kan se frustrationen hos dem. Vi valgte som de eneste i bussen at sige fra, hvorefter vi fik en advarsel af guiden, hvor han siger vi så ikke kan få noget aftensmad, da der ikke er noget i nærheden, efter dette ignorerede vores guide os i løbet af turen. Vi går lige om hjørnet, hvor der ligger en vidunderlig familierestaurant!
Dagen efter bliver der på infomødet anbefalet at vælge en af de 2 seværdighedspakker, der koster op til et par tusind kr. Det meste er allerede inkluderet i rejsen i forvejen, pånær entreer, som næsten ingenting koster, og en mindre tur til nogle ruiner den første dag.
På vores andet hotel ved Pamukkale ville vi spise i restauranten på hotellet – der var både ala carte samt buffet. Buffeten kostede 30 tl. Da vi kommer ind i restauranten siger de, at den koster 30 euro! Restaurantchefen kommer og tager os ud af restauranten, så ingen kan se os.
Vi spørger direkte, om det er fordi vi ikke er tyrkere, at vi skal betale mere end i menukortet? Vi får lokket ud af ham, at vores guide har beordret dem til kun at servere buffet, ikke ala carte, og at det skal koste 30 euro for os.
Alle stops undervejs på busturene ligger isoleret, og tager de samme priser som alle andre steder, bare i euro i stedet for lire. Således ender alt der bliver spist og drukket af alle gæster på hele turen med at koste ca. 5 gange så meget som alle andre steder. Det er usmageligt organiseret, og det er ubehageligt at være på ferie samtidig med man skal være på vagt, fordi guiden i samarbejde med alle de steder , som vi besøger undervejs vil snyde os. Vi kan ikke anbefale nogen at rejse med dette selskab, de organiserer bedrag til at snyde og udnytte ældre mennesker, så pas på og sig fra, hvis I skal afsted.

MVH Rasmus Jensen

February 13, 2017
Rated 5 out of 5 stars

super rejse gave

en rejse til 590 dkk for at deltage i et møde på 1 time og udfylde et spørgeskema/markedsundersøgelse, det er da et godt tilbud.
Købte 4 rejser à 590 kr. (4 personer fordelt i 2 dobbeltværelser)
til Tyrkiets sydkyst på 4*-5* hoteller med indbygget heldagstur (med overnatning) til Pamukkale. Rejsen er incl. fly tur/retur Kastrup/Antalya, transfer til hotel, morgenmad i 7 dage og heldagstur/udflugt, Afrejse marts 2017.
Stor ros til Kenba Travel. Det er meget mere end forventet :-)

March 11, 2016

Is this your company?