RIGTIG god service i bolighuset. Fik stor hjælp af Simone til at indrette mit hus, hvor der skulle ske et samspil i indretningen af nye og gamle møbler. Meget imødekommende, lyttende til angivne ønsk... See more
See what reviewers are saying
Imødekommende og smilende personale = en rigtig stemning. Derudover måtte vi ændre vores bestilling (på trods af KJEPS Bolighus havde al mulig ret til at fastholde os i den oprindelige ordre... See more
Company replied
Kan varmt anbefale Kjeps Bolighus , alletiders betjening af Jesper Kjep , men også de to som kom med møblerne . Bliver altid mødt med en hilsen når jeg kommer i bolighuset
Company replied
Understellet på vores Stressless stol havde givet sig lidt for meget derfor var der kommet nogle revner, jeg henvendte mig i butikken og fik sendt et par billeder ind og de sendte dem videre en lille... See more
Company details
Written by the company
KJEPS Bolighus er familieejet og har været det siden, at butikken blev grundlagt i 1952. I dag finder du også Lysmesteren og Kop & Kande - under samme tag i det 4.000 m2 store bolighus ved havnen i Næstved. Vi tilbyder alt indenfor møbler, boligtilbehør, isenkram og belysning - og du vil blive mødt af vores dygtige og imødekommende medarbejdere med et højt fagligt niveau. Vi glæder os til at hjælpe dig.
Kanalvej 1, 4700, Næstved, Denmark
- 55 72 20 75
- info@kjeps.dk
- kjeps.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
God betjening og vejledning
God betjening og vejledning. Supper service, og en dejlig forretning

Ha - Ha!
Ha - Ha!
Jesper, ja det er godt med godt humør ! husk nu også farven på betrækket! God og flot Betjening.
mvh. Isse og Niels Christian.

Reply from KJEPS Bolighus
Har kun godt at sige om personalet i…
Har kun godt at sige om personalet i forretningen. Servicemindede og imødekommende hver gang jeg har været på besøg. En særlig anbefaling af Rene og Laxsman :-)

Reply from KJEPS Bolighus
Super betjening og venligt personale
Super betjening og venligt personale. God hjælp og vejledning.

Anbefalelsesværdig og usædvanlig…
Anbefalelsesværdig og usædvanlig boligforretning
Vi har købt en del møbler i Kjeps.
Vi er blevet mødt af dygtige folk med megen indlevelse. Og varerne er super flotte.
Jesper og Rene som sælgere, har været en usædvanlig fantastisk oplevelse. Tak til dem.
Og tak til Julie i receptionen. For hendes venlige og kompetente hjælp.
Tak til gutterne, der kom og samlede møblerne. Dygtige med underfundig humor😀

Reply from KJEPS Bolighus
Kundeservice udover det sædvanlige.
Kundeservice udover det sædvanlige.. Stort og lækkert bolighus med sjæl og sikken en velkomst og engement og autentisk interesse fra personalet.. Sikke en dejlig oplevelse vi fik og en dejlig følelse i maven efter besøget…

Professionelt og lige til
Blev ringet op af en super flink og høflig medarbejder straks efter jeg havde bestilt, som bare skulle sikre sig at jeg have fanget al information omkring levering osv.
Ordren kom til tiden, med deres egen fragtmand endda!
Jeg tør roligt anbefale folk at handle her. Det kommer jeg i hvert fald til igen 👍🏻

Bedste service - kæmpe anbefaling
Bedste service ! Fik leveret ny seng kvit og frit til trods for at garantien var overskredet. De kunne godt se, at håndværket ikke var optimalt. Hurtig korrespondance pr mail og telefon
Vil helt sikkert handle hos KJEPS Bolighus i fremtiden !

Dårlig kundeservice
Er inde på Kjeps hjemmeside for at bestille 2 FDB Knagerækker og kan ikke forstå at de 2 fragt muligheder der er begge ligger på ca 400 kr for varer der vejer under 5 kg til København.
Jeg vælger så at afhente i butik istedet, for derefter at konstatere at nærmeste sted er Næstved.
Ringer til deres kundeservice 4 gange
hvor telefonen ikke bliver taget, og ringer igen og efterlader besked 2 gange om at jeg meget gerne vil ringes op
Ingen kontakter mig og jeg ser mig tvunget til at bruge 2.5 time ialt på at køre til Næstved og hjem igen.
Michael fra deres kundeservice kom med dårlige undskyldninger da jeg mødte op i deres butik, først om nettet der var nede og det var TDC's skyld, og derefter at pakken ikke kunne sendes med andre end Danske Fragtmænd derfor den dyre fragt på 400 kr hvis jeg skulle have haft det sendt.
Første og sidste gang vi handler der.
Mvh Janek Lange