Klinik Genstart Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fikk en to timers massasje. Helt fantastisk, føler meg som en ny menneske. Kan virkelig anbefale å bokke en time eller to!!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var på mit første besøg i Klinik Genstart og havde bestilt både infrarød sauna og cryokammeret. Det var helt igennem en spændende og dejlig oplevelse og har allerede bestilt flere behandlinger... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skriver sjældent anmeldelser, men Klinik Genstart fortjener ekstra. Super dejlig oplevelse med sauna og cryoterapi. Hele vejen igennem bliver der gjort sig umage for at oplevelsen både er priva... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har idag været til totalt selvforkælelsesdag på Klinik Genstart for første gang,og kan varmt (og koldt) anbefale klinikken. Super professionelt set up,og trygge rammer med god guide hele vejen ige... See more

Company replied

Company details

1. Health and Beauty Shop
  2. Alternative Medicine Practitioner
  3. Sauna
  4. Specialized Clinic

Written by the company

Trænger du til at gøre noget godt for din krop – og dig selv? Med fokus på dit åndedræt, cryoterapi og infrarød saltsauna, så kan du gøre netop det her hos os. Vi tilbyder markedets bedste cryoterapi, som giver dig samme effekt som et vinterbad på 3 minutter. Vores infrarøde saltsauna giver dig haloterapi, som fjerner op til 30% flere toxiner end en traditionel sauna. Og vores åndedrætscoaches hjælper dig med at få det rette fokus på dit åndedræt.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Super venlig personale

Super venlig personale, og super dejlig oplevelse. Har haft en rigtig dejlig dag efter jeg var i -89 grader i 3 minutter. Kan varmt anbefales

January 6, 2025

Første gang jeg prøver…

Første gang jeg prøver Cryo-behandlingen og jeg er i hvert fald ikke skuffet. Virkelig positiv oplevelse, klare og tydelige instruktioner og løbende vejledning fra Henrik. Man føler sig godt informeret. Det ikke sidste gang i ser mig!

January 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Cryo terapi er noget helt særligt

Cryo terapi er noget helt særligt. Jeg blev taget godt imod og guidet, jeg startede med infrarød sauna og herefter det kolde cryokammer. Det blev en helt igennem god og tryg oplevelse i dejlige omgivelser

August 22, 2024

Aften wellness ❤️

Aften wellness ❤️ Infrarød sauna med saltterapi og Cryoterapi. Super dejligt sted kan varmt anbefales, kommer snart igen

April 16, 2024

Iskold wellness

God modtagelse med rundvisning i klinikken. Omklædning i rolige omgivelser. Og en så fin intro til Cryo. Og sluttet af med skønne collagenbobler. Iskold wellness. Man går derfra i godt humør. Jeg vender helt klart tilbage.

March 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Da jeg kom til klinikken blev der taget…

Da jeg kom til klinikken blev der taget rigtig godt imod mig. Det var første gang jeg skulle prøve cryoterapi så Jeg fik forklaret hvordan det hele skulle foregå. jeg kan kun sige at det hele var en yderst behagelig og professionel oplevelse

February 27, 2024

Kan varmt anbefales!

Havde i dag mit første besøg i Klinik Genstart og det er absolut ikke sidste gang, at jeg kommer der. Fik en behandling med kompressionsbukserne, som var lige, hvad mine ben trængte til. Glæder mig til også at prøve nogle af de andre behandlinger næste gang. Lækkert sted, store lyse lokaler og Henrik gav en god gennemgang af de forskellige behandlinger, de tilbyder. Glæder mig allerede til næste besøg :-)

February 3, 2024

Fantastisk sted

Wau, sikke en oplevelse i dag.
Jeg blev taget i mod med åbne arme og fra start til slut en yderst behagelig og professionel oplevelse.
Jeg var i cryosauna og det er absolut ikke sidste gang.

February 2, 2024

Velfortjente 5 stjerner

Hele vejen igennem bliver der gjort sig umage for at oplevelsen både er privat og med luksuriøs. Så tak for det og vi ses igen.
Glæder mig til at opleve hvad behandlingerne kan gøre for mig.

January 30, 2024

God velkomst

God velkomst. Velinformerede medarbejdere.utrolig god service, man er i så trygge hænder.
Min varmeste anbefaling.

January 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var så heldig at få et gavekort til…

Jeg var så heldig at få et gavekort til en oplevelse jeg længe gerne har villet prøve: kryo.
Langt fra min bopæl, men helt sikker turen værd.
Klinik Genstart er en nystartet virksomhed, hvor min søster og jeg fik en skøn oplevelse, både fordi kryo er en skøn oplevelse, men også fordi vi fik en god og tryg gennemgang. En imødekommende og tillidsfuld snak efterfølgende.
Det er helt sikkert et sted jeg vil komme igen, også når gavekortet er udløbet.

January 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var på mit første besøg i Klinik…

Lækre lokaler, pænt og rent og et super sødt personale, der var imødekommende og guide mig gennem hele forløbet.

Alt i alt et "stort 5-tal" fra mig

November 14, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg var den heldige vinder af en tur i…

Jeg var den heldige vinder af en tur i cryokammeret og en halv time i klinik Genstarts kompressionsbukser. Jeg blev budt velkommen og guided gennem hele processen på bedst tænkelig måde. Jeg følte mig tryg og havde en vild oplevelse som jeg anbefaler andre til at prøve.

October 24, 2023
Klinik Genstart logo

Reply from Klinik Genstart

Vi håber, at du får endnu bedre løbetider nu :) Vi ses til Frost Cup. mvh Henrik

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i dag været på besøg i Klinik…

Jeg har i dag været på besøg i Klinik Genstart, hvor jeg prøvede både infrarød sauna og cryokammeret. Begge dele var overraskende gode oplevelser.
Selvom saunaen ikke er lige så varm som en normal sauna, blev jeg fuldstændig gennemvarm og kunne ikke have siddet der ret mange flere minutter.
Cryo er en helt speciel oplevelse, hvor man står i cryokammeret i -87° i 3 minutter. Det føles ikke som -87°, men 3 minutter er lige præcis nok😉 Man kan være to derinde så man har en at danse med, hvis man har brug for at bevæge sig.
Jeg havde nogle spørgsmål fx til virkning og rækkefølge og de blev besvaret så man kunne forstå det.
Alt var pænt og rent og personalet var super rare.
Og så elsker jeg bare at komme steder med gratis parkering🙂
Det var helt sikkert ikke mit sidste besøg der!

October 31, 2023
Klinik Genstart logo

Reply from Klinik Genstart

Tak for dine pæne ord Rasmus - og vi glæder os til at se dig igen heroppe :) mvh Henrik

Take a closer look