Fikk en to timers massasje. Helt fantastisk, føler meg som en ny menneske. Kan virkelig anbefale å bokke en time eller to!!
See what reviewers are saying
Jeg var på mit første besøg i Klinik Genstart og havde bestilt både infrarød sauna og cryokammeret. Det var helt igennem en spændende og dejlig oplevelse og har allerede bestilt flere behandlinger... See more
Jeg skriver sjældent anmeldelser, men Klinik Genstart fortjener ekstra. Super dejlig oplevelse med sauna og cryoterapi. Hele vejen igennem bliver der gjort sig umage for at oplevelsen både er priva... See more
Company replied
Written by the company
Trænger du til at gøre noget godt for din krop – og dig selv? Med fokus på dit åndedræt, cryoterapi og infrarød saltsauna, så kan du gøre netop det her hos os. Vi tilbyder markedets bedste cryoterapi, som giver dig samme effekt som et vinterbad på 3 minutter. Vores infrarøde saltsauna giver dig haloterapi, som fjerner op til 30% flere toxiner end en traditionel sauna. Og vores åndedrætscoaches hjælper dig med at få det rette fokus på dit åndedræt.
Kirke Værløsevej 26A, 1. sal , 3500, Værløse, Denmark
- Reception@klinikgenstart.dk
- klinikgenstart.dk
No recent history of asking for reviews
Reset af systemet
Jeg var i Klinik Genstart sammen med min veninde for at prøve både kompressionsbukser, infrarød sauna og kryo. Stedet er lækkert indrettet, og der er god plads. En følelse af tillid og ro indfandt sig, fra vi trådte indenfor døren. Henrik introducerede os til hver af de forskellige behandlinger, så vi var trygge ved det hele. Og vi fik en god forståelse af effekten af hvert element. Kompressionsbukserne var jeg især vild med, giver fred og ro i kroppen. Og jordforbindelse. Meget dejligt at dele kryooplevelsen med min veninde. Det var lidt grænseoverskridende for mig og derfor rart at være i det med en anden person. Kan anbefales til alle, der elsker at udfordre sig selv og få en livsbekræftende oplevelse. Vi havde begge silkeblød hud efter blot denne ene behandling.

Meget venlige mennesker
Meget venlige mennesker, god introduktion, parkering lige udenfor.
Alt godt 😄👍🏼

Reply from Klinik Genstart
God atmosfære og effektfulde behandlinger
Dejligt, nyt sted i Værløse, jeg har prøvet både cryo, kompression samt en åndedrætsworkshop, var super glad for det hele. Venligt personale, rar og afslappet atmosfære, professionel behandling, der gør en forskel. Kan varmt anbefales.

Reply from Klinik Genstart
Nydeligt sted og en rigtig fin oplevelse
Meget rent og pænt. God stemning. God info før cryooplevelsen og generelt en afslappet stemning.

Professionel behandler
Professionel behandler, med stor faglig viden.

Reply from Klinik Genstart
Venlig og behagelig betjening af…
Venlig og behagelig betjening af personalet.
Var 3 min i minus 87 i Cyro og skal igen i fremtiden

Fantastisk oplevelse
Der blev taget godt imod min mor og jeg og vi følte os velkommen, gav sig god til at fortælle hvad vi skulle inden vi skulle ind i CRYO som var en fantastisk oplevelse og vi glæder os til vi skal ind det igen

Elsker Klinik Genstart
Elsker at komme i Klinik Genstart. Lige nu ligger jeg i kompressionsbukserne. Har igen i dag valgt lymfedrænage programmet. Jeg kan efterfølgende tydeligt se hvordan væsken er presset ud af mine ben. Men det bedste er, at jeg ikke længere har ondt i mit højre ben - hvilket ellers har fyldt meget de sidste 15 år - og i perioder givet mig så mange smerter, at jeg vågnede om natten. Massage
hjælper også - men det her er virkelig effektivt. Her i klinikken er der hyggeligt musik, lyst, rent og der dufter altid godt. Kunne bo her😅

Reply from Klinik Genstart
En rigtig god oplevelse fra start til…
En rigtig god oplevelse fra start til slut 👌
Blev mødt af største venlighed og imødekommenhed! Lækre omgivelser super cryo ❄️🙏
Glæder mig til at komme igen❄️😊

Dejlig infrarød saltsauna
Dejlig infrarød saltsauna! Rent og pænt og venlig og imødekommende betjening. Købte straks klippekort - for det skal absolut gentages.

Meget kompetent og imødekommende
Meget kompetente og ikke mindst imødekommende mennesker. Har været super gode til at vejlede og sammensætte et godt forløb til mit konkrete problem.

Bare prøv det
Jeg har været 2 gange i infrarød sauna og cryoterapi jeg får en masse energi og en mere jævn søvn og så bliver huden så blød😀
Personalet er meget opmærksomme og venlige og spørgende 👍

Fin orientering om forløbet
Fin orientering om forløbet
Venlig betjening
Spændende at prøve 👍🏻

Reply from Klinik Genstart
Prøvede recovery boots og cryo
Prøvede recovery boots og cryo, som var en mega sjov oplevelse. Perfekt til restitution. Vil helt klart anbefale 👍

Reply from Klinik Genstart
Giv digselv en genstart dag, du er det værd!
Jeg har idag været til totalt selvforkælelsesdag på Klinik Genstart for første gang,og kan varmt (og koldt) anbefale klinikken. Super professionelt set up,og trygge rammer med god guide hele vejen igennem. Var i infrarød sauna med salt og blid musik,og blev helt blød og afslappet i alle celler (og deller) 🏝Derefter en tur i cryokammer for første gang, meget exotisk og fantastisk oplevelse! 🌬 🌨Følte mig super polarfrisk og med fornyet energi bagefter. Bliver bestemt ikke sidste besøg på den fine klinik. Ønsker klinikken alt godt fremover,skønt med et sted at tage sig en tiltrængt genstart dag! Tak for en god og dejlig dag.😌

Reply from Klinik Genstart
Fantastiske velværeoplevelser hos Klinik Genstart!
Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse hos Klinik Genstart, hvor jeg har fået tre kombinationsbehandlinger med infrarød sauna og cryokammer. Resultaterne har simpelthen været bemærkelsesværdige!
Efter hver behandling føler jeg en dyb afslapning i hele kroppen. Infrarød saunaen formår virkelig at lindre spændinger og ømhed, mens den blide varme får mig til at føle mig helt afslappet. Jeg mærker, hvordan den dybtgående varme trænger ind i musklerne og giver en følelse af fornyet energi.
Cryokammeren er også en utrolig oplevelse. Selvom det kan virke skræmmende i starten, er det hurtigt forbi, og jeg føler mig øjeblikkeligt mere energisk. Min hud ser frisk og strålende ud, og jeg kan mærke, hvordan behandlingen har en positiv effekt på min krop og sind.
Samlet set har disse kombinationsbehandlinger virkelig haft en bemærkelsesværdig indvirkning på mit velvære. Jeg føler mig mere afbalanceret, mindre stresset og mere i harmoni med mig selv. Personalet på Klinik Genstart har været utroligt imødekommende, vidende og professionelle, hvilket har gjort hele oplevelsen endnu bedre.
Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Genstart til alle, der ønsker at opnå en følelse af indre ro, velvære, fornyet energi og forbedret søvn. De infrarøde sauna- og cryokombinationsbehandlinger har virkelig gjort en forskel for mig, og jeg glæder mig allerede til næste besøg!

Bliv kickstartet hos Klinik Genstart
Prøvede idag infrarød sauna med saltterapi efterfulgt af cryobehandling - VIRKELIG god oplevelse! Super lækker klinik med søde, informative medarbejdere. Følte mig tryg hele vejen igennem - først 30 min i varmen med beroligende musik, efterfulgt af 3 min i “frostboksen”, hvor energien blev boostet. Omklædt og “fornyet” blev jeg yderligere forkælet med “collagensaft” og præsentation af de andre spændende behandlingsmuligheder. Om du døjer med ømme muskler, gigtplaget led eller blot savner vinterbadenes gode indvirkning på krop og sind, så bør du prøve Klinik Genstart - du vil blive glædeligt overrasket!