klintaco.se Reviews

2. also in
  3. Massage Spa
  4. Massage Supply Store

Written by the company

Sveriges största tillverkare av naturliga ljus. Wholesale candles supplier.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Älskar älskar älskar produkterna jag…

Älskar älskar älskar produkterna jag har handlat hos er! Älskar dofterna och får alltid komplinger hur mitt hus luktar gott. Jag kan även tillägga att det bästa med deras produkter är att jag ofta smörjer in min kropp, blir alltid så len och luktar så himla gott. Kommer definitiv handla hos er igen

March 7, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

“Jag är så otroligt nöjd med mitt…

“Jag är så otroligt nöjd med mitt Klinta-ljus! Doften är helt magisk, och jag har verkligen aldrig hittat något bättre. Det sprider en underbar atmosfär, och känslan av att kunna massera in den ljuvliga doften gör det ännu mer speciellt. Dessutom finns det så många fantastiska dofter att välja mellan! Stort tack för dessa underbara ljus – jag ser verkligen fram emot att testa fler varianter!

March 6, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastiska massageljus och…

Helt fantastiska massageljus och dofter. Älskar företag som tänker på hållbarhet och miljöpåverkan. Snabb leverans och så blir man glad av att få så fint inslaget paket.

February 28, 2025

Magiska dofter!!

Magiska dofter!!! Ett plus är deras fantastiska kundbemötande.
Min favorit doft är svart peppar papyrus.

March 6, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oseriöst företag!

Jag beställde doftpinnar etc till ett värde av 1.545 sek med leverans till vårt hus i Spanien.
Tyvärr kom aldrig transporten fram och inte ens bolaget kan lokalisera paketet.
Först så hänvisade man mig att prata med DHL och spåra paketet, helt ovilliga att hjälpa till?

Nu vill man inte betala tillbaka mina pengar förrän dom fått tillbaka paketet om dom får tillbaka det? Detta får jag till svar när jag ringt upp efter att ingen besvarat mina mail om när dom betalar tillbaka mina pengar. Dom är på mässa så inte tid att besvara mail från kunder!

Hur kan jag som kund vara ansvarig för att paketet kommer fram och inte försvinner under transporten?

Helt oseriöst!
Varnar alla att handla från detta företag!

August 27, 2024
klintaco.se logo

Reply from klintaco.se

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte blev som förväntat. Vi skickade ditt paket samma dag som du lade beställningen, men tyvärr uppstod förseningar hos transportbolaget i Spanien. Vi har försökt hjälpa till så gott vi kunnat och har återbetalat hela beloppet till dig.
Vi tar alltid våra kunders upplevelser på stort allvar och vill gärna att alla ska känna sig trygga och nöjda med sina köp hos oss. Om du har fler frågor eller om det är något vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att höra av dig direkt till oss.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look