Hej Dorte
Det var dog en vældig skidt oplevelse du havde, her er svar skrevet med blåt på dine kritik punkter.
KRITIK:
Varmrøget laks på rødbede salat - Groft hakket salat med lidt smuldret laks hen over- Ingen rødbede – Jeg havde forventet hele lakse stykker.
SVAR:
Der var blancheret rødbeder i salaten og når laks serveres varmrøget er det ganske naturligt at plukke den ned i en salat.
KRITIK:
Avocado salat med rejer, bær og appelsin dressing – Avocadoen var i form af mousse tilført et par enkelte rejer – Appelsin og bær totalt fraværende
SVAR:
I fik leveres to fade af denne salat med den rigtige mængde rejer til 20 kuverter, ydermere var der blåbær på salaten og dressingen var tilsmagt passionsfrugt og appelsin.
FEEDBACK:
Bacon tærte med baby karrot og spinat – OK
Det glæder os at høre.
KRITIK:
Broccoli salat med hindbær creme og nødder – Kogt broccoli med en smule solsikkekerner og peanuts – Ingen rigtige nødder, ingen hindbærsmag
SVAR:
Broccoli salat består jo af broccoli og dertil var der en hindbær creme, som smagte af hindbær, fordi der var hindbær i, der var ydermere garneret med kerner, bælgfrugt og hasselnødde flager.
Tapas timbale med pepperoni – Den så jeg så ikke
SVAR:
Det var ærgerligt da du fik leveret 2 bakker af denne.
KRITIK:
Dampet rødspætte på bund af cremet safran sauce – Karry sovs med enkelte forkølede rødspættefileter, som kunne være taget direkte op af fryseren
SVAR:
Hvorvidt rødspætterne var forkølede skal være usagt, men friske var de i hvertfald og at kalde dyrt indkøbt safran for karry, vil jeg egentligt undlade at kommentere.
KRITIK:
Okse culotte med svampe saute og marsala sauce - Tre ubestemmelige stykker kød på 250g stykket – Til 20 personer. Det lignede og smagte mest som flæskesteg uden fedt og svær. Ingen svampe synlige. Til gengæld var der 4 bakker kartofler og 4 store bøtter sovs, som ingen rørte fordi det var totalt udkogt og smagte sært.
SVAR:
Det passer jo ikke at okse culotterne vejede 250 gr. stk og at de smagte af flæskesteg er da lige at overdrive din utilfredshed. Kartofler var ikke kogte men ovnbagte og vendt i trøffel olie, måske det var den sære smag. I sauteten var der østershatte, marksvampe og rodfrugter
KRITIK:
Desserten var god – Men jeg havde bedt om to forskellige og fik to ens kager. Det kunne man godt have meddelt på forhånd.
SVAR:
Det var godt at høre og som vi skrev på deres fremsendte bekræftelse var det 20 x Tira mi su der var blevet bestilt og ikke mulighed for at vælge 2 slags til det antal.
KRITIK:
Jeg betalte for ”udbringning, opstilling samt opskæring” men fik kun udbringning. Den var til gengæld præcis – Som den eneste ros jeg vil give.
SVAR:
Ved afleveringen blev vores medarbejder oplyst at i ikke skulle spise med det samme hvilket gjorde opskærring overflødigt og alt blev derfor sat frem i køkkenet uden anmærkninger fra jer.
Jeg er oprigtig ked af at du havde en mindre god oplevelse af vores buffet men jeg kan også samtidigt konstatere at megen af dine kritik punkter er usaglige og ikke står mål med det leverede.
Det står dig naturligvis frit for hvorledes du ønsker at bedømme os på bla. Trustpilot, ligesom vi også vil gøre ret til og brug af vores email svar til dig, på samme medie.