Pas på, hvis du køber Miele Induktion.
Pas på, hvis du køber Miele Induktion.
Vi købte for nogen tid tiden en stor flot og meget dyr Miele Induktions-kogeplade. Men vi blev efter nogle måneders brug klar over, at noget var galt: Vi må finde os i, at alle former for stegning og kogning foregår i to tempi. Det skal forstås sådan, at hvis man vil have gennemstegt skal man vende panden flere gange, for induktionspladen virker kun i en side af gangen. Så koger man æg er de hårdkogte i den ene side og blødkogte i den anden. Det er irriterende. At koge ens kogte kartofler er umuligt. Vi har snakket med Power, hvor varen er købt, men de har aldrig hørt om den slags problemer. Vi har talt med Meile. De sendte en herre ud, der forklarede, at samtlige vores gryder og pander var forkerte, det er problemet, sagde han. Han viste os Miele-gryder - de dur, sagde han. Vi har helt nye induktionsgryder og pander, og har fået dem afprøvet hos bekendte og familie, men de har ingen problemer med dem. Power har ikke sagt noget om at vi også skulle købe Miele gryder for at kunne lave mad uden de nævnte problemer. I så fald ville vi have købe en anden induktions plade. Den vi købte kostede 11000.
Så pas på hvis I vil købe en Miele induktionsplade. Så må I skifte alle gryder og pander ud til Miele grej, og det er ikke billigt.