See what reviewers are saying
Mooi en stevig verpakt met een persoonlijke boodschap. Minpunt was de levertijd, mogelijk door de drukke tijd maar mogelijk sneller geleverd door een ander bedrijf.
Super ik zou zeggen zeker hier bestellen, heel klantgericht en perfecte service, alle lof !
Geweldig! Hele fijne communicatie met de verkoopster en goed advies! De body’s zijn prachtig en zitten lekker! Zeker een aanrader, en ik kan niet wachten tot er nog meer komt! 😍
Company details
Written by the company
Bij Laury Contour streven we ernaar om niet zomaar bodys en tops te creëren, maar om een ervaring te bieden die zelfvertrouwen stimuleert en de schoonheid van elke vrouw benadrukt. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: de perfecte fit garanderen, zodat elke vrouw zich comfortabel en zelfverzekerd kan voelen in haar eigen huid.
Contact info
Netherlands
- laurycontour.com
Super ik zou zeggen zeker hier…
Prachtige body
Ik heb een hele mooie en van goede kwaliteit body ontvangen. De body zorgt ervoor dat ik een strakke platte buik heb. Toen ik vragen had, kreeg ik snel antwoord. Dus het contact verliep ook erg goed. Je kan je normale maat nemen. Ik ben zeker van plan er nog 1 te bestellen.
Super mooie jurk
Super mooie jurk en zat ook nog eens een tegoed bon bij de bestelling. Super lief!
Geweldige legging zit perfect en hele…
Geweldige legging zit perfect en hele mooie kwaliteit en de service is ook heel goed.
Prima
Fantastische service
Fantastische service, super pasvorm en mooi geleverd, meer dan blij mee 💕
Fantastisch
Fantastisch! Mooie producten, fijne stoffen, perfecte pasvorm . Ik ben fan !
Prachtige items
Prachtige items, mooie kwaliteit en pasvorm. Hele snelle levering met een persoonlijk kaartje. Zeker aan te bevelen 👌
Snel geleverd
Snel geleverd, top product en een lief persoonlijk kaartje erbij van de eigenaresse!
Ik had veel eerder Laury Contour moeten…
Ik had veel eerder Laury Contour moeten ontdekken! Na het kopen van 100+ tops en body's bij verschillende winkels en keer op keer teleurgesteld te zijn in de kwaliteit, besloot ik eindelijk een nieuw merk te proberen. En wauw, wat een verschil!
Hoewel de prijs in eerste instantie wat hoger leek, realiseerde ik me al snel dat ik dit bedrag minstens vijf keer had uitgegeven aan miskopen het afgelopen jaar. Laury Contour is alles waard: de pasvorm is perfect, de stof zit stevig, schijnt niet door én blijft zelfs na meerdere wasbeurten prachtig.
Ik ben helemaal verliefd op dit merk en weet zeker dat dit niet mijn laatste aankoop is. Nooit meer anders!
Snelle levering en snelle reactie via…
Snelle levering en snelle reactie via mail contact. Super.
Snelle keurige levering en een super…
Snelle keurige levering en een super leuke lieve persoonlijke boodschap erbij
Levi body besteld
Levi body besteld, 2 dagen later al binnen en zeer tevreden! hele fijne stof en mooi model!
Geweldig
Zeker een aanrader, en ik kan niet wachten tot er nog meer komt! 😍
Niks fijner dan een prachtig te…
Niks fijner dan een prachtig product te ontvangen waar met liefde en aandacht aan is gewerkt!
Ik heb gisteren de body van Laury…
Ik heb gisteren de body van Laury Contour besteld en hij zit geweldig. Echt de beste body ooit en hij shaped ook nog eens!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.