Laila Czyzewska Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Written by the company

Jeg er udannet hos Dansk Hovbeskæere Skole April 2019. Uddannelsen består af 18 moduler over 2 år med minimum 200 beskæringer på 30 forskellige heste. I løbet af disse 2 år får jeg et grundigt kendskab til hovens anatomi, hovmekanismens funktion, tå-akser, bestillinger , hovsygdomme fx. forfangenhed, White Line Disease mm., afvigelser i hovkapslens form, belastningsskader i hoven, hestens ernæring og meget mere. Altså en grundig og professionel uddannelse. Uddannelsen er udviklet i en bred forståelse for sammenhæng mellem beskæring, hovsydomme, ernæring, hestens bevægeapparet og ikke mindst hovmekanismens funktion og hovens landing mod underlaget og dens betydning. Formålet er, at bygge en “naturlig sko”, således, at de heste, vis ejere ønsker at hesten skal gå uden sko, kan fungere optimalt i alle sportsgrene uden at have ømme fødder og for stor slitage. ​(At blive uddannet Dansk hovbeskærer skal og kan ikke forveksles med barfodstrimmer eller hovtrimmer).

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Laila er virkelig et fantastisk…

Laila er virkelig et fantastisk menneske, vi havde længe ønskede os at vores pony skulle være barfodet, efter mange år med sko.
Det tog kun 3 gange beskæring og kyndig vejledning (og lidt kærlighed) at få de perfekte Barfodet hove.
Laila er super dygtig til at sætte hele hesten i centrum og spør altid super intereseret ind til hvordan alting går.
Hun fortæller også altid vad vi skal have fokus på til næste gang og hvad der er godt at have i mente alt efter årstiden.
Hun er bare fantastisk, kan kun give de varmeste anbefalinger ❤️

May 4, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Dejligt

Dejligt, at der kan aftales tidspunkt om eftermiddagen og dette tidspunkt overholdes, så der ikke går en hel fridag med at vente på smeden.
Laila er meget omhyggeligt.
Vi har overtaget en hest med 4 sko på, som hun har taget af og det har fungeret ganske fint uden sko med nu med boots.

February 16, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Min gamle smed og jeg havde længe…

Min gamle smed og jeg havde længe bøvlet med nogle flænger i mine hestes hove, da jeg tænkte, at der var behov for et par nye øjne på problematikken. Jeg søgte på nettet efter en fagperson, der vidste meget om forskellige hovsygdomme og- problematikker. Jeg fandt Laila, der hurtigt kom ud og åbnede mine øjne for White Line disease, Shelly feet og hvor meget de rigtige fodertilskud betyder. Hun skar det inficerede væv væk og jeg plejer med Artimud og diverse, så vi nu er godt på vej🐴👍.

February 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Laila har redet min skønne hests hove

Laila har redet min skønne hests hove, så godt som man nu kan.🙏🏼 det var voldsomt angrebet af WLD og generelt i dårlig forfatning. Hun har nu gået et halvt år med sko og såler, samt korrekt beskæring, og er ved at være sygdomsfri og have en fantastisk hovklalitet. 🙏🏼

En sand redningskvinde ☺️⭐

Jeg stod i lidt af et dilemma efter at være blevet brændt af, af min daværende smed. Men Laila trådte til med det samme, og det er simpelthen en kæmpe fornøjelse hver gang! Hun er dygtig, pålidelig og grundig ud til fingerspidserne. Den ene af mine heste kan nogle gange være lidt af en udfordring ved smed, men også det bliver taget med en ophøjet ro - det er horsemanship for alle pengene, og hun håndterer hestene så super fint, det er virkelig en god oplevelse.

Vi har brugt Laila siden 2023, og fortsætter lige så længe vi har hest ☺️🌸

De største anbefalinger herfra 💪 ⭐⭐⭐⭐⭐

January 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Laila er virkelig virkelig dygtig

Laila er virkelig virkelig dygtig, og er rigtig god til at forklarer hvad der sker i hoven. Hun kan altid fortælle hvorfor hun gør som hun gør, og hvad planen er fremadrettet. Min islænder havde fået en ret voldsom omgang Wld, men hun kunne holde det nede og nu er det næsten væk. Hun ved hvilke tilskud der er gode, både til hovene og til kosten. Vi har tilføjet nogle ting siden vi begyndte at bruge Laila, og det er godt! Hvis man vil se en forandring til det bedre, og have en smed der altid opdatere sig, så skal man vælge Laila!

January 19, 2026

Kan varmt anbefale Hov & Helhed ✨

Kan varmt anbefale Hov & Helhed ✨
Laila er meget grundig, hun gør sit arbejde med stor omhu og går til opgaven uanset størrelsen på hesten, stor respekt for hun tager vores kæmpe Remy på 850 kg der ikke altid er helt samarbejds villig 🙏🏼

January 16, 2026

Stor anbefaling

Jeg vil gerne anbefale Laila ☺️
Jeg har en hest med bukkehov, som havde smidt skoen så tilpas mange gange, at den trængte til en “sømpause”. Vi har nu 4 limsko på.
Laila laver altid et grundigt stykke arbejde, og går meget op i sit fag.
Laila tager sig god tid til hestene 🤩🐴

January 16, 2026

Problem hest med sko

Jeg havde en hest som gik med 4 sko, da hovene var meget tynde. Og efter kun 5 gange kunne man se klar forskel og i dag går han uden sko og trives så godt uden 🥰

Stor anbefaling herfra!

January 12, 2026

Virkelig dygtig og professionel

Jeg prøvede at kontakte Laila, da min islænder skulle have ordnet hovene. Jeg havde lige overtaget hende, og hun har før haft smed til at sko hende.
Laila har en kæmpe viden omkring hestens hove og hvordan de bedst beskæres. Min islænder har ikke kunne gå uden sko, men allerede første gang uden sko og en rigtig beskæring, går hun nu rigtig godt uden sko. Den viden som Laila har og gir ud af, er meget professionel og vil til enhver tid anbefale hende.

Rated 5 out of 5 stars

Er rigtig glade for at bruge Laila som…

Er rigtig glade for at bruge Laila som smed. Valgte at skifte smed da min ene hest altid var øm efter beskæring, og fik anbefalet Laila. Efter hun er kommet som smed er hesten ikke øm mere. Så kan kun anbefale hende

December 4, 2025

Fantastisk service og guidning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service og guidning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stor anbefaling herfra.
Min pony havde længe gået med flænger i hovene som ikke ville stoppe samt været meget ømtået.
Laila fik hurtigt opsporet hvad der var galt og hvordan vi kunne opnå fremskridt.
Laila har altid god tid og ro om hestene hvilket også er super godt til min anden unge pony.

Hun er super god til at forklare og vise hvad hun finder, hvad det betyder og hvordan vi skal løse det.

En kombi af kostråd og beskæring og hjælpe til at finde Boots til turene, har gjort en stor forskel på hovene.
Ser frem til flere gode oplevelser i 2026 med begge ponyer 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Min hest har på kort tid haft 2…

Min hest har på kort tid haft 2 hovbylder på hvilket har påvirket hendes hove negativt, og derfor var hovene slået helt ud af kurs. Men på en forholdsvis kort periode har Laila fået skik på 👏 så jeg kan kun varmt anbefale Laila, jeg glæder mig til vores videre samarbejde i 2026 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

December 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil til hver en tid anbefale Laila

Jeg vil til hver en tid anbefale Laila! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vi har brugt hende siden vi fik egen pony hjem, og bare at se hvilken forskel hun kan gøre for hovene og pony, på relativ kort tid, det er fantastisk at se og opleve. Hendes beskæring, kombineret med hendes kostråd, det har virket for vores pony.

September 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Inkompetent og utroværdig.

Først udskyder L.c første møde 2 gange.
Skal ringe til hende og følge op på alting. Giver ikke ny dato for næste beskæring, selvom man beder flere gange.
Bestiller først boots efter 3 dage på trods af jeg sagde, at det var ekstremt vigtigt at få dem hurtigst muligt. (hvis man bestiller direkte hos hovfokus får man dem dagen efter, så lad VÆR MED at få L.c til at bestille for jer!!!)
Må IGEN følge op på hvornår mine boots kommer, da hun ikke har givet mig track and tracenr. Får mine boots 7 dage efter! (i forkert farve!. L.c påstår det er hovfokus skyld)
Jeg henvender mig til L.c for at fortælle at de nager min hest på bagbenene, hun kommer med forskellige råd, som jeg følger, men det hjælper ikke.
Jeg spørger om ny tid IGEN (inden for 4 uger) L.c vil plotte mig i sin kalender inden hun går på ferie.
Jeg hører intet fra hende.
Skriver til hende torsdagen før hendes ferie er slut og spørger IGEN om en ny tid.
L.c svarer om onsdagen (hendes ferie sluttede senest mandag) at hun har haft syge katte der skulle passes 24 timer i døgnet, og hun derfor ikke har haft mulighed for at tage telefonen eller skrive en sms til hendes kunder.
På det tidspunkt har jeg fundet en anden hovbeskærer og meddeler det til L.c.
L.c bliver meget sur. Hun kontakter herefter den anden hovbeskærer og mener hun har "stjålet" en kunde fra hende. '
Jeg prøver efterfølgende, at få råd omkring de boots jeg har købt, som jeg mener er for små.
L.c fratager sig alt ansvar og meddeler at jeg fremover skal tage kontakt til min nye hovbeskærer, selvom det er L.c der har solgt mig dem.
L.c svarer mig herefter ikke længere og jeg er nu gået videre med sagen og anmeldt hende.
Til slut vil jeg lige gøre det klart, at jeg mener L.c er en dygtig hovbeskærer, som giver sig god tid om hesten og forklarer om hendes viden. Desværre har hun ikke styr på hendes ting. Lige fra manglende kalender, tider, skrive str. på boots ned ved besøg, spørge om adresse flere gange, sender kvittering i docs dokument, kunden skal selv tage kontakt og følge op konstant, får ikke bestilt samme dag, for ikke fortalt sine kunder om udsolgte farver for boots, taler ned om andre professioner (smede), bliver sur når hun bliver fravalgt.
Der er som beskrevet mange oplevelser fra min side, på kun 4 uger.

July 31, 2023

Take a closer look