Lind Campingudlejning ApS Reviews 47

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Service som man burde forvente... En helt igennem god oplevelse ved Landsskuet i Herning, hvor vogne og fortelt stod klar til os. Små mangler ved gennemgang (nogle køkkenredskaber der manglede) b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Endnu en gang, en dejlig tur i en campingvogn lejet hos Lind Campingudlejning. Alt fungerede og var som det skulle være, så vi kan kun klage lidt over vejret. Håber på bedre vejr, næste gang.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for god behandling Vi har haft lejet en autocamper, til en forlænget weekendtur til Tyskland, gennem Lind Campingudlejning. Dejligt gennemskuelige priser, nem bestilling og fin inform... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for leje af en af jeres dejlige autocampere med træk på, som var vigtigt for os. Lige den rette størrelse, indretning og udstyret med præcis det vi havde brug for. Dejligt med en gennemgang... See more

Written by the company

Lind Campingudlejning ApS udlejer med base i Lind såvel campingvogne som Autocampere.

4.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Dejlig ny vogn

Dejlig ny vogn, faktisk var vi lejer nr. 3 i vognen, top klargjort til vores fodboldstævne.
Vi har allerede booket igen til næste år.

July 30, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Endnu en god oplevelse med leje hos…

Endnu en god oplevelse med leje hos Lind Campingudlejning.
For 3 gang har vi benyttet dem til levering og opsætning af campingvogn til vores sommerstævne, og igen en super skarp vogn tip top i orden.

Vi har booket hos dem igen til næste sommer.

July 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Har desværre haft en dårlig oplevelse…

Har desværre haft en dårlig oplevelse med at leje en campingvogn hos Lind Campingudlejning forrige weekend.

Jeg synes ellers der var hurtig og professionel kommunikation op til lejemålet, men da vi først mødte campingvognen, var vi klar til at aflyse og tage hjem igen.

Med den høje pris, forventede jeg, at vognen var gennemgået og klar til en ny lejer, men det var desværre ikke tilfældet.

Jeg mødte defekter ved bl.a:
- hængsler ved flere vinduer, dvs de kunne ikke åbne optimalt

- flere gardiner der ikke fungerende, dvs gardiner der ikke kunne rulles ned og fastsættes som de skulle

- knækket skraldespand

- knækket hylde i køleskab

- manglende dørholder

- pletter på alle hynder, meget uhygiejnisk

- beskidt / brugt service, det var temmelig ulækkert at finde brugt service i skabene.

Jeg fik kompensation på slutrengøring, så synes I skal overveje, om I tør tage chancen.

Jeg bliver aldrig kunde igen !!!

July 1, 2025
Lind Campingudlejning ApS logo

Reply from Lind Campingudlejning ApS

Hej Anne,
Jeg skal endnu engang beklage, et gennemgangen af vognen efter tidligere lejer ikke har været optimalt, specielt at vi ikke har opdaget, at der var uvasket service i skabet.
Pletterne på hynden er renset, men ikke forsvundet helt, da hynderne er uhensigtsmæssigt lyse.
Vi har, som du selv skriver, givet dig et plaster på såret, svarende til en slutrengøring, som næsten udgør 50% af den betalte leje, selvom vi selvfølgelig godt ved, at det ikke fjerner den dårlige oplevelse helt.
Vognen er total gennemgået, og har haft flere tilfredse lejere siden.

Jan, Lind Campingudlejning ApS

God weekend

Vi har lejet 2 år i træk ved Lind. Det er noget dyre end det vi plejer at leje men kvaliteten er også bedre.
Eneste lille minus er at gardinerne ikke virkede. Men det er småting på en ellers god oplevelse 2. år i træk.

June 27, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Service som man burde forvente...

Service som man burde forvente...
Små mangler ved gennemgang (nogle køkkenredskaber der manglede) blev løst med det samme, og selv da undertegnede lavede en fejl-40, blev det taget med smil, selvom de måtte køre en ekstra gang for at hjælpe mig ;)
Eneste minus er klart at de kun tilbyder luftfortelte - Det er smart, og det fungerer, men vi kunne godt bruge den ekstra plads, som et traditionelt fortelt giver.
Men ellers intet negativt at sige om hverken vognene, udstyret eller servicen.
Vi kommer tilbage igen i hvert fald :)

July 5, 2025

Campingvogn som ekstraværelse

Tak for leje af campingvogn som ekstraværelse i julen.
God service/levering og opstilling, oven i købet så tæt på jul og nytår.
Dejlig vogn, perfekt til vores behov.

Vi booker nok igen til næste jul.

January 2, 2025

Dejlig campingvogn

Dejlig campingvogn, lejet og leveret til stævnet.
Ikke sidste gang vi lejer hos jer.
Altid god behandling og en vogn der er top i orden.

Skal man leje campingvogn, så er Lund Campingudlejning et sikkert valg.

Tak for denne gang, og glædelig jul, når vi kommer dertil.

November 29, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god behandling.

Tak for en god behandling.
Vi har netop afleveret den lejede campingvogn fra Lind Campingudlejning efter endt ridestævne.

Vognen levede optil forventningerne (og det lovede). Godt udstyret og velklargjort til vores ophold.

Vi vender tilbage næste år på samme tid.

November 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god efterårsoplevelse i en…

Tak for en god efterårsoplevelse i en dejlig lejet autocamper.
Det var første gang for os (vi har tidligere lejet campingvogn hos jer), men det bliver bestemt ikke sidste gang for vores vedkommende.

God information inden lejeperioden, fin gennemgang og en dejlig frisk og veludstyret autocamper (rart at I udsender inventarliste på forhånd).

November 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for at gøre vores efterårsferie…

Tak for at gøre vores efterårsferie muligt.

Vi lejede, i sidste øjeblik, en super fin campingvogn hos Lind Campingudlejning, og brugte den til vores efterårsferie i Sønderjylland og Nordtyskland.

Alt tip top i orden.

October 19, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hjælpsom og troværdig udlejer af…

Hjælpsom og troværdig udlejer af campingvogne.
Vi lejede en vogn til en tur til Sjælland for at besøge vores datter, som studerer i København.
Nemt at booke, og fin information fra Lind Campingudlejning, så vi kunne føle os helt trygge med forløbet.
Nem og fleksibel afhentning og returnering.
Hurtig tilbagemelding og afregning af depositum efter lejeperioden.

5 stjerner til Lind Campingudlejning herfra.

October 7, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak for en god oplevelse

Endnu en gang, en dejlig tur i en campingvogn lejet hos Lind Campingudlejning.

Alt fungerede og var som det skulle være, så vi kan kun klage lidt over vejret.
Håber på bedre vejr, næste gang.

Vi vil helt sikkert vende tilbage, og leje en autocamper til vores juletur til Tyskland, med familen.

Mine bedste anbefalinger af Lind Campingudlejning.

September 28, 2024

Take a closer look