Lind Campingudlejning ApS Reviews 47

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Service som man burde forvente... En helt igennem god oplevelse ved Landsskuet i Herning, hvor vogne og fortelt stod klar til os. Små mangler ved gennemgang (nogle køkkenredskaber der manglede) b... See more

Rated 5 out of 5 stars

Endnu en gang, en dejlig tur i en campingvogn lejet hos Lind Campingudlejning. Alt fungerede og var som det skulle være, så vi kan kun klage lidt over vejret. Håber på bedre vejr, næste gang.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for god behandling Vi har haft lejet en autocamper, til en forlænget weekendtur til Tyskland, gennem Lind Campingudlejning. Dejligt gennemskuelige priser, nem bestilling og fin inform... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tak for leje af en af jeres dejlige autocampere med træk på, som var vigtigt for os. Lige den rette størrelse, indretning og udstyret med præcis det vi havde brug for. Dejligt med en gennemgang... See more

Written by the company

Lind Campingudlejning ApS udlejer med base i Lind såvel campingvogne som Autocampere.

4.5

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 1 out of 5 stars

Uacceptabel opførsel

Chaufføren der d.d. skulle opstille en udlejet vogn fra Lind Campingudlejning, kørte ikke efter forholdene ift. hastighed med en store campingvogn på en snæver plads. Chaufføren undlod at reagere da flere uafhængigt af hinanden forsøgte at stoppe ham for at hjælpe med at manøvrere og tale med ham.
Flere børn (og voksne) var utrygge ved kørslen og græd gennem campingpladsen. Det handler ikke om udelukkende at ramme en lampe, sådan noget sker hele tiden og bliver bare fikset. Det er derimod ikke i orden ikke at standse, fortsætte efter påkørsel af flere ting (eks. Lampe, hæk, telt, jeres egen bil mv.) og ikke tage ansvar for situationen efterfølgende. Det er dårlig reklame for både den ansatte der måske ikke er vant til at færdes på campingpladsen og virksomheden der reklameres for på både bil og vogn.
Har nogen råbt og truet chaufføren, kan det muligvis skyldes frustration over ovenstående, men det må vedkommende selv stå til ansvar for - jeg har ikke hverken råbt eller truet ad nogen.

Til lcu: Trustpilot er en anmeldelsesplatform der er åben for alle hvor man kan dele sine oplevelser med virksomheder, med andre - ikke en platform til diskussion. Min oplevelse står jeg fast ved.
Hverken jeres lejere, lejrchefen eller I, var til stede i situationen og jeg mener derfor også jeres håndtering af anmeldelsen er usympatisk og ansvarsfraskrivende.

Uheldigt for alle parter.

July 20, 2024
Lind Campingudlejning ApS logo

Reply from Lind Campingudlejning ApS

Vi beklager, hvis vores medarbejder ikke har levet op til dine forventninger.
Vi har fået oplyst, at pladsen var trang, og han derfor kom til at påkøre en lampe - det beklager vi naturligvis.
Chaufføren oplyser at han max. kørt 15 km i timen, og var meget opmærksom på specielt børn som lege på pladsen.
En mand der står og råber samt truer med tæsk er nok ikke det mest befordrende for kommunikationen.

Vi har efterfølgende haft kontakt til vores lejer, som oplyser at de ikke deler din opfattelse, men derimod mener at vores medarbejder kørte hensynsfuldt og ikke var til fare for hverken børn eller andre. Pladsen var trang, og han kom derfor for tæt på en lampe, og blev naturligvis hylet noget ud af det, da en for ham ukendt mand begynder at råbe og true med tæsk. Desuden mener lejrchefen, som også kom til stede og forsøgte at dæmpe gemytterne heller ikke at vores medarbejder har kørt uforsvarligt.

Rated 5 out of 5 stars

Super campingvogn til fair pris

Det var nemt at booke en campingvogn og servicen var helt i top. Vi oplevede stor imødekommenhed, venlighed og fleksibilitet. Campingvognen var super og prisen absolut fair. Kan derfor varmt anbefales

October 18, 2023

Fantastisk service

Fantastisk service, levering og afhentning til tiden, depositum udbetalt lynhurtigt, meget fin campingvogn, kan kun anbefale dette sted. 👍😁
Lars Bo Sørensen

June 23, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Fantastisk service

Fantastisk service. Leveret og tilsluttet som aftalt. Dejlig vogn og hurtig tilbagemelding om depositum retur.

May 31, 2022

Take a closer look